Vrijwilligers / Vacatures 
Er gebeurt veel binnen GMHC, maar zonder vrijwilligers zou de vereniging niet kunnen bestaan. Het zijn met name de vrijwilligers die de club draaiende houden. Het zijn vaak dezelfde mensen, die veel doen voor hun club, waardoor de belasting voor deze vrijwilligers bijzonder groot is. Vele handen maken licht werk. Daarom is het fijn dat jij je ook aanmeldt als vrijwilliger. Je kunt nog eens andere leuke mensen ontmoeten en het geeft je veel positieve energie. 

Informatie
Voor algemene informatie over vrijwilligerswerk bij GMHC kun je een mail sturen aan de Secretaris.

Voor specifieke informatie over bestaande vacatures:
Aanmelden als vrijwilliger

Mochten bovenstaande vacatures niet bij je passen maar wil je wel graag actiever zijn binnen de club? Meld je dan aan als vrijwilliger via dit formulier * en geef bij toelichting aan waar je graag bij betrokken wilt zijn. Mocht je liever eens willen overleggen over wat wellicht het beste bij je past of gaat je voorkeur juist uit naar sponsoring of organisatie van evenementen? Neem dan contact op met Inger Hund, bestuurslid communicatie, sales en marketing via [email protected]hc.nl

*Met het insturen van het formulier geef je toestemming tot het gebruik van je persoonsgegevens zoals vastgelegd in het GMHC privacy policy document.

We kunnen alle hulp goed gebruiken!

 

Verklaring van tuchtrecht
In de reglementen van de KNHB en GMHC is bepaald dat zij, die geen lid zijn van de vereniging, maar op enige wijze in een functie actief zijn of zullen zijn voor de vereniging, onder het tuchtrecht van zowel de KNHB als GMHC zullen vallen. Met het aanmelden als vrijwilliger wordt akkoord gegaan met deze Verklaring van Tuchtrecht.
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
14-7    Bestuursvergadering
8-9    Bestuursvergadering
14-10    Bestuursvergadering
11-11    Bestuursvergadering
8-12    Algemene Leden Vergaderin
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links