Keepersclub 

Goalkeepers are amazing people
De Keepersclub is een groep mensen, die zich bezighoudt met alles wat te maken heeft met onze keepersgroep: uiteraard met de uitrusting van de keepers, maar ook met de trainingen, keeperstrainers, selecties, leuke activiteiten, de communicatie van en naar de keepers en de coaches van hun teams. De Keepersclub is onderdeel van de materiaalcommissie.


De keepersclub heeft als doel het verder verbeteren van het niveau van onze keepers, het creëren van een keepersklimaat waarin het voor de keepers en de keepertrainers nog leuker en/of extra uitdagend is om een stapje extra te doen. Winnie hierover: "We hebben vorig jaar een soort vliegende start gehad, maar er is een enthousiaste basis gelegd. Er zijn nog steeds veel ideeën, maar we hebben alvast gezorgd voor een goede bereikbaarheid van ons, voor zowel keepers als hun ouders of trainers. Ook blijven we speuren naar nieuwe potentiële vaste keepers binnen de club, en dat begint al bij de jongste E-lijn. Dat is vorig jaar met een leuke keepersclinic goed gelukt. Zo is er een echte keepersclub aan het ontstaat binnen GMHC, waarvan je graag onderdeel wilt zijn. En we gaan in volle vaart door, en dat doen we graag, want zoals OBO ook terecht zegt: Goalkeepers are amazing people…. "Wie wat waar als het gaat om keepers?

Als het gaat over keepers, is het centrale mailadres voor de keepers zelf, voor lijncoördinatoren, coaches of ouders van keepers  [email protected]

Keeperstraining
Vaste keepers krijgen training en brengen hun kennis over door het geven van keeperstraining. Alle informatie over de keeperstrainingen kun je vinden aan de rechterkant op de GMHC website onder trainingsschema. Elke vaste keeper volgt één maal per week de keeperstraining. Voor de F-jeugd (vanaf januari) en voor de eerste- en tweedejaars E-jeugd zijn er wekelijks carrouseltrainingen.

Afmelden voor de keeperstrainingen
Alle vaste keepers zijn opgenomen in een GMHC Whatsapp-groep. Hier worden  algemene mededelingen onderling gedeeld, en hier meldt je je af voor een training. Ook afgelastingen van keeperstrainingen worden via deze groep gedeeld. Alle wisselkeepers krijgen de informatie via de mail en de website.

Aparte melding voor keepers bij afgelasting keeperstraining
Afgelastingen van keeperstrainingen voor de vaste keepers worden via de Whatsappgroep gemeld. Afgelastingen voor de carrousel trainingen van de jongste jeugd verlopen via de website en/of de jongste jeugd commissie.

Keepers coördinator
Wim Busse en Rik van Tussenbroek zijn de keeperscoördinatoren, die zich bezighouden met o.a. de selectie- en indeling van vaste keepers en het ondersteunen van de keeperstrainers. Wim is ook de keepersschakel in en naar de technische commissie en de lijncoördinatoren. Wim is bereikbaar via de mail: [email protected]
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
2-4    Super Sunday
3-4    Train de trainer avond
4-4    Werkzaamheden Hartstichti
4-4    Hockeykamp vergadering
4-4    Bestuursvergadering
18-4    Sportdag Beversluisschool
19-4    Kikker in je Bil toernooi
Hele agenda
Handige links