G-Hockey 
Voor Wie?
Aan G-hockey kunnen jongeren meedoen met een verstandelijke beperking die niet rolstoel afhankelijk zijn en het leuk vinden om hockey te (leren) spelen. Plezier en ontspanning staat voorop. Naast het hockeyen kun je meedoen aan allerlei activiteiten die door de club worden georganiseerd, zoals Sinterklaas, filmavond, vossenjacht, familietoernooi.

Trainingen?
De trainingen worden gegeven door vaste, vaardige en enthousiaste trainers. Na een warming up gaan de spelers in groepjes met een eigen trainer allerlei oefeningen doen, aan het einde van de training wordt een partijtje gespeeld. Elke woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur wordt getraind op het hockeyveld van de Goudse MHC.

Wedstrijden?
GMHC doet mee aan de G-hockey competitie van de KNHB. Vijf keer per seizoen wordt er op zaterdag een wedstrijd gespeeld. De speeldata worden ruim van tevoren bekend gemaakt. Teams worden in de competitie naar sterkte ingedeeld. Daarnaast spelen we zo nu en dan een oefenwedstrijd of toernooi tegen andere G hockey teams. Het meedoen is belangrijker dan winnen, gezelligheid staat voorop.

Wat heb je nodig?
Om te trainen heb je sportschoenen en sportkleding nodig. Een hockeystick kun je tijdelijk lenen.

Is hockey misschien iets voor jou?
De training wordt gegeven op woensdag van 18:00 uur tot 19:00 uur. Je kunt 4 weken gratis en zonder verplichtingen meetrainen en ervaren of hockey iets voor jou is.

Informatie?
Voor meer informatie kun je mailen naar: [email protected]
Kijk op Gouda.nl of voor het GMHC-lidmaatschap een bijdrage van de Gemeente mogelijk is. Vanzelfsprekend hanteert GMHC een aangepast tarief.
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-9    Scheidsrechtercursus
2-10    Scheidsrechtercursus-exam
3-10    Bitjeshappen
14-10    Bestuursvergadering
26-10    Scheidsrechtercursus
3-11    Scheidsrechtercursus
10-11    Scheidsrechtercursus
Hele agenda
Handige links