Funkey 


Funkey: De pré/hockey training voor de allerjongsten
 
Voor wie:
Voor oudste kleuters (5/6 jaar)
Wanneer:
woensdagmiddag 17.00 -18.00
Waar:
GMHC- Groenhovenpark 4 - Gouda
Wat heb je nodig:
Sportschoenen en makkelijke kleding
(voor de lessen met stick en bal ook een bitje en scheenbeschermers)

Speelt je broertje of zusje al hockey? Wil je zelf ook graag sportief spelen met leeftijdgenootjes bij GMHC? Wil je vast aan de slag met een eigen team? Bij Funkey leren 5/6-jarigen op een speelse manier buiten bewegen. GMHC biedt dit bewegingsprogramma aan zodat kinderen al vanaf 5 jaar sportief bezig kunnen zijn. Het gaat om allerlei leuke oefeningen en spelletjes, gericht op meerdere takken van sport. Dit onder begeleiding van vaste trainers.


Wil je aanmelden of heb je vragen, dan kan dit per mail: [email protected]

Wat is Funkey?
Funkey is een lesprogramma voor kleuters. FUN in goed leren bewegen staat centraal, ofwel is de KEY. Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variƫteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van oudste kleuters. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. In elke les komt een hockeygerelateerde oefening voor. Voor deze leeftijdscategorie wordt overigens nog geen echt hockey aangeboden met echte hockeysticks. Wel maken de kinderen tijdens de lessen gebruik van knotshockeysticks. Als de kinderen er aan toe zijn sluiten we het seizoen af met drie trainingen met echte sticks en een ouder/kind wedstrijd.

Doel van Funkey
Het doel van het lesprogramma van de KNHB is om de oudste kleuters, die nog niet op hockey mogen, sportief vaardiger te maken om zo beter voorbereid te zijn op hockey of een andere sport. Het overkoepelende doel van de KNHB is om hockey toegankelijk te maken voor alle groepen uit de samenleving.

Funkey zal ook dit jaar weer van start gaan met een groep van maximaal 12 kinderen. Het seizoen bestaat uit 20 lessen deels voor en na de winterstop. De les-data worden zo snel mogelijk in het seizoen gecommuniceerd. De trainers kunnen een les afzeggen als de weersomstandigheden dit noodzakelijk maken.


 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-2    Klaverjassen
31-3    Klaverjassen
28-4    Klaverjassen
26-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links