Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaFunkey 


Op GMHC is er ook een activiteit voor een jonge doelgroep: Funkey
Voor wie:
Voor oudste kleuters
Wanneer:
Vrijdagmiddag 17.00 -18.00
Waar:
GMHC- Groenhovenpark 4 - Gouda
Wat heb je nodig:
Sportschoenen en makkelijke kleding

Bij Funkey leren 5-jarigen op een speelse manier buiten bewegen. Tot nu toe konden kinderen pas vanaf 6 jaar bij de meeste sportverenigingen terecht. GMHC biedt daarom dit bewegingsprogramma aan zodat kinderen al vanaf 5 jaar sportief bezig kunnen zijn. Het gaat om allerlei leuke oefeningen en spelletjes, gericht op meerdere takken van sport. Dit onder begeleiding van professionals.


Wil je aanmelden of heb je vragen, dan kan dit per mail: [email protected]

Wat is Funkey?
Funkey is een lesprogramma voor kleuters. FUN in goed leren bewegen staat centraal, ofwel is de KEY. Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van oudste kleuters. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. In elke les komt een hockeygerelateerde oefening voor. Voor deze leeftijdscategorie wordt overigens nog geen echt hockey aangeboden met echte hockeysticks. Wel maken de kinderen tijdens de lessen gebruik van knotshockeysticks.

Doel van Funkey
Het doel van het lesprogramma van de KNHB is om de oudste kleuters, die nog niet op hockey mogen, sportief vaardiger te maken om zo beter voorbereid te zijn op hockey of een andere sport. Het overkoepelende doel van de KNHB is om hockey toegankelijk te maken voor alle groepen uit de samenleving.

Funkey zal ook dit jaar weer van start gaan met een groep van maximaal 12 kinderen.


 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-5    KNHB leercoaches CS+
29-5    KNHB leercoaches CS+
31-5    Bestuursvergadering
1-6    Seniorenfeest Ibiza Beach
13-6    Algemene Ledenvergadering
17-6    Huldiging veldkampioenen
19-6    KNHB leercoaches CS+
Hele agenda
Handige links