F-jeugd 
Wie vallen er onder de F-jeugd?
De F-jeugd zijn de jongste kinderen die lid zijn van onze club. Je bent dan meestal 6 (de jongste F) of 7 jaar (de oudste F), en je zit in groep 3 of 4. Als je 6 jaar bent, mag je komen kijken en… meedoen!. Je mag eerst drie keer meetrainen. Na die drie keer kun je echt lid worden.

Ik wil graag meedoen met de training…
Wij vinden het hartstikke leuk dat je wilt meedoen. Trek voor de training goede sportschoenen aan, een trainingsbroek, of kleren waar je gemakkelijk in kunt bewegen. Het dragen van een bitje en scheenberschermers is ook tijdens trainingen verplicht. Voor de eerste drie keer heb je nog geen hockeystick nodig. Die kun je van ons lenen.

Ik heb drie keer meegedaan en ik wil graag lid worden
Om echt lid te worden wordt er een inschrijfformulier ingevuld. Dat kun je vinden op de website van GMHC. Als je eenmaal lid bent geworden, heb je een hockeystick nodig. Er zijn verschillende sportzaken in Gouda waar je ze kunt kopen. Als je begint als F-jeugd heb je nog geen clubtenue nodig. Je komt gewoon in je eigen sportkleren.

Wanneer ga ik wedstrijden spelen?
De jongste F-jeugd zal eerst ruim een half jaar trainen. Vanaf maart in het lopende seizoen is er de mogelijkheid om mee te doen met de CoolKids competitie (op zaterdagen), waarbij je 3 tegen 3 speelt. Als je in de 2de jaars F zit ga je op zaterdag competitie spelen en ga je met je team trainen. De teams spelen eerst 3 tegen 3, daarna 6 tegen 6. Als je meedoet aan de competitie is de officiële clubkleding verplicht; zie de pagina verenigingskleding.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Suzan Bloemers (email: [email protected],nl), lijncoördinatoor voor de F-jeugd.
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
2-4    Super Sunday
3-4    Train de trainer avond
4-4    Werkzaamheden Hartstichti
4-4    Hockeykamp vergadering
4-4    Bestuursvergadering
18-4    Sportdag Beversluisschool
19-4    Kikker in je Bil toernooi
Hele agenda
Handige links