F-jeugd 
Wie vallen er onder de F-jeugd?
De F-jeugd zijn de jongste kinderen die lid zijn van onze club. Je bent dan meestal 6 (de jongste F) of 7 jaar (de oudste F), en je zit in groep 3 of 4. Als je 6 jaar bent, mag je komen kijken en… meedoen!. Je mag eerst drie keer meetrainen. Na die drie keer kun je echt lid worden.

Ik wil graag meedoen met de training…
Wij vinden het hartstikke leuk dat je wilt meedoen. Trek voor de training goede sportschoenen aan, een trainingsbroek, of kleren waar je gemakkelijk in kunt bewegen en neem een bitje mee. Een bitje heb je echt nodig als bescherming. Je kunt ze kopen bij de meeste sportzaken. Voor de eerste drie keer heb je nog geen stick nodig. Die kun je van ons lenen.

Ik heb drie keer meegedaan en ik wil graag lid worden
Om echt lid te worden wordt er een inschrijfformulier ingevuld. Dat kun je vinden op de website van GMHC. Als je eenmaal lid bent geworden, heb je een hockeystick nodig. De stick komt tot aan je navel. Er zijn verschillende sportzaken in Gouda waar je ze kunt kopen. Je hebt een eigen bal nodig en scheenbeschermers. Als je begint als F-jeugd heb je nog geen clubtenue nodig. Je komt gewoon in je eigen sportkleren.

Wanneer ga ik wedstrijden spelen?
De jongste F-jeugd speelt nog geen wedstrijden. Wel eens een keertje onderling, maar nog niet tegen andere clubs. Als je een jaar getraind hebt, je kent de hockeyregels al een beetje, en je weet hoe je veilig met een bal en een stick om moet gaan, dan kom je in een team. Je gaat dan op zaterdag competitie spelen en je gaat met je team trainen. De teams spelen eerst 3 tegen 3, daarna 6 tegen 6. Kinderen die als oudste F-jeugd nieuw lid worden, beginnen met trainen op maandag. Halverwege het jaar wordt gekeken wie er al in een team kan spelen. Met die kinderen worden er na de winterstop of in het voorjaar teams gevormd en deze spelen dan mee in de competitie. Als je meedoet aan de competitie is de officiële clubkleding verplicht; zie de pagina verenigingskleding.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Stephanie Maas of Suzan Bloemers (email: [email protected]), lijncoördinatoren voor de F-jeugd.

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
11-11    Bestuursvergadering
25-11    KNHB ledenvergadering
9-12    ALV
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
10-3    Bestuursvergadering
14-4    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links