Verenigingskleding 

Uitstraling
Bij een teamsport zoals hockey is het van groot belang dat je als team, én als vereniging, met de kledinglijn je gezamenlijk presenteert om professionaliteit en eenheid uit te stralen waarbij je tevens toont met elkaar voor hetzelfde doel en resultaat te werken. Dat is de basis voor onze sportuitoefening en onze vereniging.

Het tenue

Het GMHC tenue bestaat uit een blauw-wit shirt met groene accenten, een blauwe broek/rok en blauwe GMHC sokken van het merk Indian Maharadja. het herenshirt is een polo, het damesshirt is een t-shirt, dus zonder kraag.

Als het tenue teveel lijkt op dat van de tegenstander, dan is het team verplicht om bij uitwedstrijden het alternatieve tenue te dragen. Dit is een rood shirt met witte GMHC sokken. Alle GMHC spelers dienen dus zowel over een thuis- en een alternatief tenue te beschikken.


Clubkleding

Naast het tenue is er teamkleding met het GMHC logo: trainingspakken, hoodies en jassen. De club moedigt teams aan om zoveel mogelijk in teamkleding te lopen – dat is goed voor de sportieve en uniforme uitstraling.

Conform het kledingbeleid krijgen diverse categorieën vrijwilligers (zoals vaste trainers en scheidsrechters, diverse commissies) kleding van de club, zodat ze herkenbaar zijn in het uitoefenen van hun functie. Afhankelijk van je functie krijg je kleding in bruikleen of eigendom.


NB: sinds seizoen 22-23 zijn er met HCRB 4 combinatie teams bij de jongens (Gouda/HCRB en HCRB/Gouda), deze teams spelen in een rood shirt, blauwe broek en witte sokken.

Wijtman Sport Gouda en The Indian Maharadja exclusieve kledingleverancier

Wijtman Sport Gouda is de exclusieve leverancier van GMHC teamkleding. Je kan je tenues en clubkleding kopen op de speciale hockeyafdeling van Wijtman Sport Gouda. Hier vind je ook een ruim assortiment hockeysticks, schoenen en andere benodigdheden. De medewerkers kunnen je te allen tijde voorzien van een deskundig advies.

GMHC leden krijgen standaard 15% korting op de winkelprijs van hockeysticks en hockeyaccessoires (clubkleding uitgezonderd) en 10% korting op hockeyschoenen (uitgezonderd acties en aanbiedingen).

Twee keer per jaar organiseert Wijtman Sport Gouda een speciale GMHC koopavond, GMHC leden krijgen dan 20% korting op het volledige assortiment (uitgezonderd clubkleding). Leden worden hierover geïnformeerd.


GMHC Clubshop

Je kan je kleding ook online bestellen in de GMHC Clubshop: https://gmhc.clubwereld.nl.


Logo en Sponsoring

GMHC is erg blij met sponsors en we vinden het ook gaaf als zoveel mogelijk teams er in de teamkleding bijlopen! Bij het sponsoren van een team is het mogelijk om een bedrijfslogo op de achterkant van het wedstrijdshirt, hoodie of het trainingsjack te plaatsen, of op de mouw van het shirt. De sponsor betaalt de kosten van de kleding en het bedrukken. Als een bedrijfslogo wordt geplaatst dan vraagt GMHC hiervoor een eenmalige bijdrage van EUR 100 per logo aan de club als vergoeding voor de promotie uiting op de clubkleding. Voor H1/D1 teams en teams die hoger spelen dan de eerste klasse gelden afwijkende regels en bedragen.

De Sponsorcommissie bespreekt graag de mogelijkheden van Team- en Clubsponsoring, neem hiervoor even contact op via: bestuur.sponsoring@gmhc.nl.

De club moedigt teams aan om zoveel mogelijk in teamkleding te lopen. Als teams zelf andere kleding kopen, dan is het verzoek om voor het gehele team dezelfde kleding kopen, in de clubkleuren (marineblauw, wit, groen). Het gebruik van het GMHC logo of beeldmerken op zelf gekochte teamkleding is NIET toegestaan, tenzij het Bestuur anders beslist.

2eHands Vraag en Aanbod
Naast nieuwe kleding die je bij Wijtman Sport Gouda kunt kopen, worden weleens door leden gebruikte kleding, schoenen, sticks en accessoires aangeboden. Vooral de jongste jeugd groeit snel. Kleding en sticks zijn opeens te klein.
Kijk eens in '
Vraag en Aanbod' voor het aanbod.


Leden die iets willen aanbieden, loggen in op 'Mijn GMHC' en kiezen  onder kopje 'De Club' de optie 'Vraag en Aanbod'.

Vraag & Antwoord over clubkleding

V: Wat is het GMHC Kledingbeleid?

A: Het GMHC Kledingbeleid bepaalt wie welke kleding (in bruikleen of eigendom) krijgt van de club, hoe er wordt omgegaan met vervanging, wat de club verwacht van gebruikers van deze kleding en wat je van de club kan verwachten. Het kledingbeleid kan je opvragen bij het Bestuur.

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
2-4    Super Sunday
3-4    Train de trainer avond
4-4    Werkzaamheden Hartstichti
4-4    Hockeykamp vergadering
4-4    Bestuursvergadering
18-4    Sportdag Beversluisschool
19-4    Kikker in je Bil toernooi
Hele agenda
Handige links