Verenigingskleding 

Uitstraling
Bij een teamsport zoals hockey is het van groot belang dat je als team, én als vereniging, met de kledinglijn je gezamenlijk presenteert om professionaliteit en eenheid uit te stralen waarbij je tevens toont met elkaar voor hetzelfde doel en resultaat te werken. Dat is de basis voor onze sportuitoefening en onze vereniging.

Het tenue

Het GMHC tenue bestaat uit een blauw-wit shirt met groene accenten, een blauwe broek/rok en blauwe GMHC sokken.Indien bij uitwedstrijden aangeraden wordt andere kleding te dragen (omdat het tenue teveel lijkt op dat van de tegenstander), dan is het officiële uit-tenue een rood shirt met witte GMHC sokken. Alle GMHC spelers dienen dus zowel over een thuis- en een uit-tenue te beschikken.Clubkleding

Naast het tenue is er teamkleding met het GMHC logo: trainingspakken, hoodies en jassen. De club moedigt teams aan om zoveel mogelijk in teamkleding te lopen – dat is goed voor de sportieve en uniforme uitstraling.

 

Conform het kledingbeleid krijgen diverse categorieën vrijwilligers (zoals vaste trainers en scheidsrechters, diverse commissies) kleding van de club, zodat ze herkenbaar zijn in het uitoefenen van hun functie. Afhankelijk van je functie krijg je kleding in bruikleen of eigendom.


Sport 2000 XL en The Indian Maharadja exclusieve kledingleverancier
Per 1 juli 2020 stappen we over naar een ander merk kleding van het merk The Indian Maharadja. Sport2000 Wijtman XL Gouda blijft de exclusieve leverancier van GMHC teamkleding. Het tenue blijft (ongeveer) hetzelfde. 

 

Met ingang van het seizoen 2020-2021 is het nieuwe tenue van The Indian Maharadja dan ook het officiële tenue. Dit seizoen is een overgangsjaar, leden kunnen dit seizoen nog in het oude Reece tenue spelen.

 

Met ingang van het seizoen 2021-2022 moeten alle leden in het nieuwe The Indian Maharadja tenue spelen.

 

Vanaf 1 juli 2020 zijn de tenues en teamkleding van The Indian Maharadja verkrijgbaar bij Sport2000 XL Wijtman Gouda. Vanaf die datum komt ook een webshop beschikbaar waar je de GMHC kleding online kunt bestellen.
Tot 1 juli 2020 zijn de huidige tenues nog beschikbaar bij Sport2000 XL en in de Reece Teamshop:

https://clubs.reeceaustralia.com/nl/gmhc-gouda/clubcollectie

 

Mocht je na 1 december 2019 nog clubkleding hebben gekocht, kijk dan in de ‘Vraag & Antwoord’ hieronder voor meer informatie over de ‘coulanceregeling’ vervanging tenues.

 

Logo en Sponsoring

GMHC is erg blij met sponsors en we vinden het ook gaaf als zoveel mogelijk teams er in de teamkleding bijlopen! Bij het sponsoren van een team is het mogelijk om een bedrijfslogo op de achterkant van het wedstrijdshirt, hoodie of het trainingsjack te plaatsen, of op de mouw van het shirt. De sponsor betaalt de kosten van de kleding en het bedrukken. Als een bedrijfslogo wordt geplaatst dan vraagt GMHC hiervoor een eenmalige bijdrage van EUR 100 per logo aan de club als vergoeding voor de promotie uiting op de clubkleding. Voor H1/D1 teams en teams die hoger spelen dan de eerste klasse gelden afwijkende regels en bedragen.

De Sponsorcommissie bespreekt graag de mogelijkheden van Team- en Clubsponsoring, neem hiervoor even contact op via: [email protected].

De club moedigt teams aan om zoveel mogelijk in teamkleding te lopen. Als teams zelf andere kleding kopen, dan is het verzoek om voor het gehele team dezelfde kleding kopen, in de clubkleuren (marineblauw, wit, groen). Het gebruik van het GMHC logo of beeldmerken op zelfgekochte teamkleding is NIET toegestaan, tenzij het Bestuur anders beslist.

2eHands Vraag en Aanbod
Naast nieuwe kleding die je bij Sport 2000 kunt kopen, worden weleens door leden gebruikte kleding, schoenen, sticks en accessoires aangeboden. Vooral de jongste jeugd groeit snel. Kleding en sticks zijn opeens te klein.
Kijk eens in '
Vraag en Aanbod' voor het aanbod.


Leden die iets willen aanbieden, loggen in op 'Mijn GMHC' en kiezen  onder kopje 'De Club' de optie 'Vraag en Aanbod'.

Vraag & Antwoord nieuwe kledingcontract

V: Waarom een ander kledingmerk en waarom Indian Maharadja?

A: We hebben gemerkt dat het assortiment van Reece niet altijd even goed aansloot bij de wensen van de leden. Met Indian denken we een beter passend kledingmerk te hebben gevonden. Daarnaast was een belangrijk criterium om de kosten voor de leden niet hoger te maken.

V: Verandert het tenue?

A: Het tenue verandert alleen op kleine details (pasvorm, sokken, etc.). Dat hebben we gedaan omdat het huidige tenue gewoon mooi is en dit ook de mogelijkheid van een overgangsjaar geeft.

V: Moeten alle leden nu een nieuw tenue aanschaffen?

A: Ja, met ingang van het seizoen 2021-2022 moeten alle leden verplicht in het nieuwe tenue spelen. Het seizoen 2020-2021 is dus een overgangsjaar, je kan dan nog in het oude tenue spelen. Uiteraard hopen we dat alle leden zo snel mogelijk het nieuwe tenue aanschaffen. Daarom hebben we met Sport2000 een zeer aantrekkelijke openingsaanbieding en een ‘teamorder’ mogelijkheid onderhandeld.

V: Ik heb net een nieuw tenue / trainingspak van Reece aangeschaft. Wat nu?

A: Er is een overgangstermijn van een jaar, je kan het komende seizoen dus nog in het oude tenue spelen.
Voor leden die na 1 december 2019 nog nieuwe teamkleding hebben aangeschaft (graag aantonen met het bonnetje of bankafschrift) geldt de volgende coulanceregeling: bij aanschaf van de nieuwe teamkleding (tenue en/of trainingspak – ter vervanging van de al gekochte teamkleding) in de periode juli t/m september 2020 krijg je in totaal 60% korting op de adviesprijs (de club vergoedt de extra korting bovenop de al ontvangen korting van Sport2000).

Voor leden die na 1 maart nog kleding hebben aangeschaft geldt een korting van 80%.

V: Waar kan ik de nieuwe kleding zien en kopen?

A: Op de Super Sunday op 5 april laten we het nieuwe tenue zien.

Het nieuwe tenue en de overige teamcollectie zijn vanaf 1 juli verkrijgbaar bij Sport2000 en in de speciale GMHC clubwebshop. Daarnaast kan je de teamkleding op de club bewonderen. Zoals gebruikelijk worden speciale 'ledenkoopavonden' georganiseerd waarbij je extra korting krijgt. 

V: Het lijkt me leuk om een shirt en/of hoodies en/of trainingspakken te sponsoren voor een team, wat zijn de mogelijkheden?

A: GMHC is erg blij met sponsors en we vinden het ook gaaf als zoveel mogelijk teams er in de teamkleding bijlopen! Een onderdeel van de nieuwe afspraken is dan ook een zogenaamde ‘teamorder’: extra korting als je in 1 keer kleding voor een heel team bestelt.

Bij het sponsoren van een team is het mogelijk om een bedrijfslogo op de achterkant van het wedstrijdshirt, hoodie of het trainingsjack te plaatsen, of op de mouw van het shirt. De sponsor betaalt de kosten van de kleding en het bedrukken. Als een logo wordt geplaatst dan vraagt GMHC hiervoor een eenmalige bijdrage van EUR 100 per logo aan de club als vergoeding voor de promotieuiting op de clubkleding.

Als je wilt sponsoren, neem dan even contact op met de sponsorcommissie rondom de specifieke afspraken en facturatie.

V: Wat is het GMHC Kledingbeleid?

A: Het GMHC Kledingbeleid bepaalt wie welke kleding (in bruikleen of eigendom) krijgt van de club, hoe er wordt omgegaan met vervanging, wat de club verwacht van gebruikers van deze kleding en wat je van de club kan verwachten. Het kledingbeleid kan je opvragen bij het Bestuur.

 


    
 


 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
9-9    Bestuursvergadering
3-10    Bitjeshappen
14-10    Bestuursvergadering
11-11    Bestuursvergadering
9-12    ALV
Hele agenda
Handige links