Verenigingskleding 

Uitstraling
Bij een teamsport zoals hockey is het van groot belang dat je als team, én als vereniging, met de kledinglijn je gezamenlijk presenteert om professionaliteit en eenheid uit te stralen waarbij je tevens toont met elkaar voor hetzelfde doel en resultaat te werken. Dat is de basis voor onze sportuitoefening en onze vereniging.

Het tenue

Het GMHC tenue bestaat uit een blauw-wit shirt met groene accenten, een blauwe broek/rok en blauwe GMHC sokken van het merk Indian Maharadja. het herenshirt is een polo, het damesshirt is een t-shirt, dus zonder kraag.

Als het tenue teveel lijkt op dat van de tegenstander, dan is het team verplicht om bij uitwedstrijden het alternatieve tenue te dragen. Dit is een rood shirt met witte GMHC sokken. Alle GMHC spelers dienen dus zowel over een thuis- en een alternatief tenue te beschikken.


Clubkleding

Naast het tenue is er teamkleding met het GMHC logo: trainingspakken, hoodies en jassen. De club moedigt teams aan om zoveel mogelijk in teamkleding te lopen – dat is goed voor de sportieve en uniforme uitstraling.

Conform het kledingbeleid krijgen diverse categorieën vrijwilligers (zoals vaste trainers en scheidsrechters, diverse commissies) kleding van de club, zodat ze herkenbaar zijn in het uitoefenen van hun functie. Afhankelijk van je functie krijg je kleding in bruikleen of eigendom.

Wijtman Sport Gouda en The Indian Maharadja exclusieve kledingleverancier

Wijtman Sport Gouda is de exclusieve leverancier van GMHC teamkleding. Je kan je tenues en clubkleding kopen op de speciale hockeyafdeling van Wijtman Sport Gouda. Hier vind je ook een ruim assortiment hockeysticks, schoenen en andere benodigdheden. De medewerkers kunnen je te allen tijde voorzien van een deskundig advies.

GMHC leden krijgen standaard 15% korting op de winkelprijs van hockeysticks en hockeyaccessoires (clubkleding uitgezonderd) en 10% korting op hockeyschoenen (uitgezonderd acties en aanbiedingen).

Twee keer per jaar organiseert Wijtman Sport Gouda een speciale GMHC koopavond, GMHC leden krijgen dan 20% korting op het volledige assortiment (uitgezonderd clubkleding). Leden worden hierover geïnformeerd.


GMHC Clubshop

Je kan je kleding ook online bestellen in de GMHC Clubshop: https://gmhc.clubwereld.nl.


Logo en Sponsoring

GMHC is erg blij met sponsors en we vinden het ook gaaf als zoveel mogelijk teams er in de teamkleding bijlopen! Bij het sponsoren van een team is het mogelijk om een bedrijfslogo op de achterkant van het wedstrijdshirt, hoodie of het trainingsjack te plaatsen, of op de mouw van het shirt. De sponsor betaalt de kosten van de kleding en het bedrukken. Als een bedrijfslogo wordt geplaatst dan vraagt GMHC hiervoor een eenmalige bijdrage van EUR 100 per logo aan de club als vergoeding voor de promotie uiting op de clubkleding. Voor H1/D1 teams en teams die hoger spelen dan de eerste klasse gelden afwijkende regels en bedragen.

De Sponsorcommissie bespreekt graag de mogelijkheden van Team- en Clubsponsoring, neem hiervoor even contact op via: [email protected].

De club moedigt teams aan om zoveel mogelijk in teamkleding te lopen. Als teams zelf andere kleding kopen, dan is het verzoek om voor het gehele team dezelfde kleding kopen, in de clubkleuren (marineblauw, wit, groen). Het gebruik van het GMHC logo of beeldmerken op zelfgekochte teamkleding is NIET toegestaan, tenzij het Bestuur anders beslist.

2eHands Vraag en Aanbod
Naast nieuwe kleding die je bij Wijtman Sport Gouda kunt kopen, worden weleens door leden gebruikte kleding, schoenen, sticks en accessoires aangeboden. Vooral de jongste jeugd groeit snel. Kleding en sticks zijn opeens te klein.
Kijk eens in '
Vraag en Aanbod' voor het aanbod.


Leden die iets willen aanbieden, loggen in op 'Mijn GMHC' en kiezen  onder kopje 'De Club' de optie 'Vraag en Aanbod'.

Vraag & Antwoord nieuwe kledingcontract

V: Waarom een ander kledingmerk en waarom Indian Maharadja?

A: We hebben gemerkt dat het assortiment van Reece niet altijd even goed aansloot bij de wensen van de leden. Met Indian denken we een beter passend kledingmerk te hebben gevonden. Daarnaast was een belangrijk criterium om de kosten voor de leden niet hoger te maken.

V: Verandert het tenue?

A: Het tenue verandert alleen op kleine details (pasvorm, sokken, etc.). Dat hebben we gedaan omdat het huidige tenue gewoon mooi is en dit ook de mogelijkheid van een overgangsjaar geeft.

V: Moeten alle leden nu een nieuw tenue aanschaffen?

A: Ja, met ingang van het seizoen 2021-2022 moeten alle leden verplicht in het nieuwe tenue spelen. Het seizoen 2020-2021 is dus een overgangsjaar, je kan dan nog in het oude tenue spelen. Uiteraard hopen we dat alle leden zo snel mogelijk het nieuwe tenue aanschaffen. Daarom hebben we met Wijtman Sport Gouda een zeer aantrekkelijke openingsaanbieding en een ‘teamorder’ mogelijkheid onderhandeld.

V: Ik heb net een nieuw tenue / trainingspak van Reece aangeschaft. Wat nu?

A: Er is een overgangstermijn van een jaar, je kan het komende seizoen dus nog in het oude tenue spelen.
Voor leden die na 1 december 2019 nog nieuwe teamkleding hebben aangeschaft (graag aantonen met het bonnetje of bankafschrift) geldt de volgende coulanceregeling: bij aanschaf van de nieuwe teamkleding (tenue en/of trainingspak – ter vervanging van de al gekochte teamkleding) in de periode juli t/m september 2020 krijg je in totaal 60% korting op de adviesprijs (de club vergoedt de extra korting bovenop de al ontvangen korting van Sport2000).

Voor leden die na 1 maart nog kleding hebben aangeschaft geldt een korting van 80%.

V: Waar kan ik de nieuwe kleding zien en kopen?

A: Het nieuwe tenue en de overige teamcollectie zijn verkrijgbaar bij Wijtman Sport Gouda en in de speciale GMHC clubwebshop. Daarnaast kan je de teamkleding op de club bewonderen. Zoals gebruikelijk worden speciale 'ledenkoopavonden' georganiseerd waarbij je extra korting (met uitzondering van het tenue) krijgt. 

V: Het lijkt me leuk om een shirt en/of hoodies en/of trainingspakken te sponsoren voor een team, wat zijn de mogelijkheden?

A: GMHC is erg blij met sponsors en we vinden het ook gaaf als zoveel mogelijk teams er in de teamkleding bijlopen! Een onderdeel van de nieuwe afspraken is dan ook een zogenaamde ‘teamorder’: extra korting als je in 1 keer kleding voor een heel team bestelt.

Bij het sponsoren van een team is het mogelijk om een bedrijfslogo op de achterkant van het wedstrijdshirt, hoodie of het trainingsjack te plaatsen, of op de mouw van het shirt. De sponsor betaalt de kosten van de kleding en het bedrukken. Als een logo wordt geplaatst dan vraagt GMHC hiervoor een eenmalige bijdrage van EUR 100 per logo aan de club als vergoeding voor de promotieuiting op de clubkleding.

Als je wilt sponsoren, neem dan even contact op met de sponsorcommissie rondom de specifieke afspraken en facturatie.

V: Wat is het GMHC Kledingbeleid?

A: Het GMHC Kledingbeleid bepaalt wie welke kleding (in bruikleen of eigendom) krijgt van de club, hoe er wordt omgegaan met vervanging, wat de club verwacht van gebruikers van deze kleding en wat je van de club kan verwachten. Het kledingbeleid kan je opvragen bij het Bestuur.

 


    
 


 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links