Verenigingskleding 
Uitstraling
Bij een teamsport zoals hockey is het van groot belang dat je als team, én als vereniging, met de kledinglijn je gezamenlijk presenteert om professionaliteit en eenheid uit te stralen waarbij je tevens toont met elkaar voor hetzelfde doel en resultaat te werken. Dat is de basis voor onze sportuitoefening en onze vereniging.

In oktober 2008 is daarom in een extra ALV met nagenoeg unanimiteit besloten om een nieuwe kledinglijn te introduceren. Van een wit-blauw tenue is GMHC overgegaan naar blauw-wit met groene accenten. Er is hierbij niet gekozen voor de goedkoopste oplossing maar voor kwaliteit. Dat komt het imago van de vereniging ten goede en de leden lopen er op het veld goed en sportief gekleed bij. Ook is de aantrekkingskracht van onze vereniging voor sponsors groter geworden.

Het shirt wordt sinds 1 september 2009 in competitieverband gebruikt. Naast shirts, broeken of rokjes en kousen is er met de introductie van een complete kledinglijn ook een mogelijkheid om GMHC trainingspakken en sweatshirts te kopen.

Uittenue
Indien bij uitwedstrijden aangeraden wordt andere kleding te dragen, dan is het officiële uittenue een rood shirt met witte sokken.

Sport 2000 exclusieve kledingleverancier
Alleen bij Sport 2000 is het door Reece geproduceerde GMHC-tenue te koop.

De kleding is via Sport2000 ook online te bestellen:
https://clubs.reeceaustralia.com/nl/gmhc-gouda/clubcollectie


2eHands Vraag en Aanbod
Naast nieuwe kleding die je bij Sport 2000 kunt kopen, worden weleens door leden gebruikte kleding, schoenen, sticks en accessoires aangeboden. Vooral de jongste jeugd groeit snel. Kleding en sticks zijn opeens te klein.
Kijk eens in 'Vraag en Aanbod' voor het aanbod.
Leden die iets willen aanbieden, loggen in op 'Mijn GMHC' en kiezen  onder kopje 'De Club' de optie 'Vraag en Aanbod'.


De kledinglijn ziet er als volgt uit:


Dames    
    
 Heren

Trainingspakken

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
31-1    Klaverjassen
10-2    Voortgezette keepersoplei
12-2    Bestuursvergadering
13-2    SKG-GMHC
14-2    Carnavalsfeest E-D Jeugd
15-2    Après-ski toernooi 2020
17-2    Voortgezette keepersoplei
Hele agenda
Handige links