Over GMHC 
Van harte welkom bij de Goudse Mixed Hockey Club

De Goudse Mixed Hockey Club (GMHC) is (her)opgericht op 17 september 1979 en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

In oktober 2014 heeft onze vereniging haar 35-jarig bestaan gevierd en heeft het clubhuis van GMHC een make-over gekregen, waardoor we een echt visitekaartje hebben gecreĆ«erd voor onze leden en onze gasten. GMHC is inmiddels met ruim 850 spelende leden (competitieseizoen 2014/2015) en een sterke groei bij de jongste jeugd de grootste hockeyvereniging in de regio Midden Holland en één van de drie grootste sportverenigingen in Gouda.

Onze ruim 50 hockeyteams nemen deel aan door de KNHB georganiseerde competities. De 9 seniorenteams spelen op zondag. Het jonge 1e damesteam speelt in de 1e klasse en het 1e herenteam speelt in de 3e klasse.

Een aantal van onze selectieteams bij de junioren speelt mee in de Top en sub Top of 1ste klasse op zaterdag.

In de breedtesport zien we de ontwikkeling dat alle teams zich technisch en tactisch goed ontwikkelen en jaarlijks behalen we hierdoor hogere klasseringen (van 4e naar 3e klasse, van 3e naar 2e, van 2e naar 1ste) en zien we het niveau toenemen.

Naast hockey in competitieverband is er bij GMHC de mogelijkheid om deel te nemen aan trimhockey en voor de allerjongsten die nog geen hockey mogen spelen bieden wij Funkey aan. Tevens is GMHC er trots op twee G-hockey teams binnen haar gelederen te hebben.

Voor het spelen van wedstrijden en voor de training beschikt de vereniging in het Groenhovenpark over twee semi-watervelden met wedstrijdverlichting, een zand ingestrooid kunstgrasveld met trainingsverlichting en een half zand ingestrooid kunstgras oefenveld dat tevens gebruikt wordt voor wedstrijden van de jongste jeugdteams.

Onze vereniging heeft de ambitie om met Heren 1 en Dames 1 eerste klasse niveau te spelen. Tegelijkertijd wil onze vereniging zowel tophockey als breedtesport aanbieden op een technisch hoog kwaliteitsniveau.

Er zijn plannen voor renovatie van twee velden in 2017.

Gezelligheid en een goede sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. Onze slogan is dan ook "Het is leuk en goed hockey spelen bij GMHC". Er zijn in totaal zo'n 250 vrijwilligers actief om te zorgen dat de vereniging goed functioneert.
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-3    Bitjeshappen
26-3    scheidsrechter examen
29-3    Klaverjassen
2-4    Collecte Hartstichting
7-4    GMHC Shootout en Scoop ka
12-4    schoolhockey toernooi
25-4    sportdag Beversluisschool
Hele agenda
Handige links