Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Weersverwachting
Gouda
Weeronline.nl - Meer weer in Goudaweeronline.nl Altijd jouw weer

Gevonden voorwerpen


Nieuwsoverzicht
EVENEMENTEN

20-8-2017
Tophockey ‘om de hoek’ bij Berkel
 
Wil jij de beste hockeyers van Nederland aan het werk zien? Kom dan op donderdagavond 31 augustus kijken als hoofdklasseteams Rotterdam, HDM en HGC ‘om de hoek’ bij hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs hun voorronde van de ABN AMRO Cup spelen. 

De ABN AMRO Cup is het voorbereidingstoernooi waaraan wordt deelgenomen door alle hoofdklasseteams. De twaalf teams spelen op donderdagavond (31 augustus) verdeeld over vier locaties in een drieluik een voorronde. De uitkomsten daarvan zijn bepalend voor het programma. De wedstrijden op donderdagavond beginnen om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Op de velden van HC Rotterdam komen de teams zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur in actie. Op zondagmiddag spelen alle verliezers en alle winnaars vanaf 12.30 uur tegen elkaar. De finale in het stadion van HC Rotterdam begint zondag om 15.00 uur.

De ABN AMRO Cup is niet alleen een belangrijke graadmeter aan de vooravond van de competitie, het is ook een unieke kans om alle topspelers in, bij wijze van spreken, één oog opslag aan het werk te zien. 

Op zondag is er bovendien de eindstrijd van de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup, een spectaculair evenement voor D-junioren, waarvoor in het hele land vijf voorrondes zijn gehouden. De finale van dit toernooi wordt gespeeld in het stadion van Rotterdam voorafgaand aan de ‘grote’ finale van de ABN AMRO Cup.

De toegang tot de wedstrijden van de ABN AMRO Cup is gratis. Zie ook: www.abnamrocup.nl en www.abnamro3vscup.nl.   

19-8-2017
Naomi van As komt langs bij Volvo
 
Zaterdag 9 september aanstaande zal oud-hockey-international Naomi van As een bezoek brengen aan Volvo in Waddinxveen en jij bent uitgenodigd!. Tussen 11.00 uur en 13.00 uur ontmoet zij graag alle fans uit onze regio!

Naomi van As speelde meer dan 200 interlands voor onze nationale vrouwenploeg en niet zonder succes. Van As won met het damesteam een gouden medaille op de Olympische Spelen in 2008 en 2012 en zilver in 2016. Ook heeft de Fédération Internationale de Hockey (FIH) Naomi van As voor uitgeroepen tot beste speelster van de wereld. 

En nu krijg jij de kans haar live te ontmoeten!

Wanneer? 
Zaterdag 9 september 2017 van 11.00 tot 13.00 uur.
Waar?
Hooftman Autobedrijf BV, Coenecoop 59, 2741 PH Waddinxveen.

Aanmelden via onderstaand contact formulier:

Volvo Hooftman is al jaren sponsor van de beste clubs uit de buurt en met trots kunnen wij zeggen dat de volgende clubs ook een beetje ‘onze’ hockeyclubs zijn: Hockeyclub Waddinxveen, Goudse Mixed Hockey Club, Hockey Club Alphen, MHC Woerden, Hockey Club Reeuwijk Bodegraven (HCRB) en de Schoonhovense Mixed Hockey Club.

Volvo Nederland sponsort al jaren de KNHB en steunt hiermee de nationale jeugdelftallen en talent. 

 

5-7-2017
Tweedehands GMHC kledingbeurs 2 september a.s.
 
Tijdens de seizoensopening op zaterdag 2 september a.s. vindt de inmiddels traditionele tweedehands GMHC kledingbeurs plaats. 

Je kunt hier je te kleine  hockeyspullen laten verkopen en weer passende spullen kopen!

Verdere informatie vind je in bijgaande poster en formulier. Mocht je nog meer informatie willen, dan kun je mailen naar [email protected]

 30-6-2017
Bezoek de Urban City tijdens het EK!
 

Van 21 tot en met 25 augustus, tijdens de Rabo EuroHockey Championships 2017, organiseert de KNHB in samenwerking met gemeente Amsterdam de Urban City op het Olympiaplein in Amsterdam Zuid. Het plein wordt volledig omgetoverd tot Urban Hockey, Sports & Art Center. De Urban City is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden.

Een bezoek aan de Urban City in combinatie met de topwedstrijden van het EK Hockey is superleuk als team- of verenigingsuitje. Tussen 11:00 en 15:00 uur kunnen kinderen & jongeren zich uitleven in de Urban City terwijl ouders genieten van de Urban coffee & art! Een American Schoolbus wordt ingezet als pendel tussen EK terrein en Urban City.

In de bijlage treft u de Urban City poster en flyer met meer informatie aan.
 


Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-8    Bestuursvergadering
24-8    Vergadering Jongste Jeugd
26-8    Seizoenstart M8E1
28-8    Basisopleiding training g
30-8    Spelleidersavond Jongste
2-9    Seizoensopening
6-9    Basisopleiding training g
Hele agenda
Handige links