Nieuwsoverzicht
EVENEMENTEN

20-6-2021
Geslaagde seizoensafsluiting voor de M6E teams!
 

Na een door Corona geteisterd hockeyjaar leek het er op dat de seizoensafsluiting ook in het water zou vallen voor de eerste jaars E teams. Want net als de competitie ging ook de traditionele slotdag, met een leuk toernooi bij een club in de buurt, niet door. De coaches van de M6E teams besloten daarom de handen ineen te slaan en zelf een slotdag te organiseren. Nadat na veel heen en weer appen met Danielle en Jerry duidelijk was geworden wat wel kon en wat niet mocht, gingen de voorbereidingen van start: plannen maken, boodschappenlijstje schrijven, springkussen huren en met Peter van Adrichem afstemmen welke spullen van GMHC gebruikt konden worden. 

Met hulp van een paar ouders begonnen we om 8:00 met opbouwen: partytent, tafels en banken en natuurlijk het springkussen. Toen om 9:00 de eerste hockeymeiden binnendruppelden stond alles klaar en was het zwembadje van het springkussen gevuld. Hoewel het na een paar snikhete dagen op zaterdag een stuk koeler was, hield dat de E-meiden niet tegen om zich vol overgave van de glijbaan van het springkussen naar beneden te storten - zo het koude water in. De schuimlaag zorgde daarbij voor zoveel pret dat de zon niet gemist werd - een theelepeltje Dreft doet wonderen! Terwijl 1 team zich vermaakte met schuim en springkussen kregen de andere teams een hockey clinic van de hulptrainsters uit D1 en D2, die het hele jaar ook bij de reguliere trainingen hadden geholpen. Er werd ook lekker getennist om het balgevoel eens op een andere manier op de proef te stellen. Dat je daar trek van krijgt was duidelijk, want de limonade en broodjes knakworst waren bijna niet aan te slepen. Toen elk team zich twee keer had kunnen uitleven op het springkussen en alle broodjes op waren werd dag afgesloten met een ijsje en ging iedereen met een voldaan gevoel weer naar huis. Het was een super slotdag - zoveel blije kinderen was een genot om te zien. Danielle, Jerry en Peter - bedankt voor jullie support.

Iedereen een fijne zomer gewenst en tot volgend seizoen!

De coaches van M6E1, M6E2 en M6E3.

 

27-5-2021
Hockeykamp in de zomervakantie op GMHC: 19-23 juli
 

In de zomervakantie organiseert nationale sportkampen weer een hockeykamp op GMHC. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt een betere hockeyer worden! Haal jouw gemiste hockeyuren dubbel en dwars in tijdens het hockeykamp in juli. Met een Olympisch thema en een masterclass van een (Jong) Oranjespeler ga je dit kamp nooit meer vergeten. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers word je optimaal uitgedaagd.Ben jij erbij?

Data: 19 t/m 23 juli 2021 (in de zomervakantie)

Leeftijd: De hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar.

Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, maar ook bij je vriendjes. De namen van jouw vriendjes kan je opgeven op het aanmeldformulier en wij zullen jullie samen indelen.

Tijd: De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem.

Inclusief:

  • Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
  • The Indian Maharadja hockeystick
  • Meet & greet en masterclass van (Jong)Oranje Speler
  • Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
  • Je persoonlijke hockeycertificaat

Hockey- of Tophockeykamp?
Bij het Original Hockeykamp ben je 75% van je dag aan het hockeyen en krijg je één clinic van een topspeler. Ook wordt er gebruik gemaakt van het luchtkussen of de knotshockeyboarding en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Tijdens het Tophockeykamp hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse.

Kosten

 Tophockeykamp (5 dagen): 439,00 euro

Original hockeykamp (5 dagen): 339,00 euro

Gratis stick t.w.v. max €170,- bij hockeykamp van drie dagen of langer*
Dankzij onze partner The Indian Maharadja krijg je een gratis* hockeystick bij aanmelding voor hockeykamp in iedere vakantieperiode van drie dagen of langer! Je kan zelf je maat doorgeven en wij zorgen dat jij een stick in de door jouw opgegeven maat ontvangt tijdens het kamp. Bekijk de voorwaarden hier. * Gratis juniorstick. Seniorstick met kleine bijbetaling. Bekijk alle voorwaarden van de stickactie op de website. Er is een beperkt aantal sticks beschikbaar.

Aanmelden en meer informatie:
https://hockeykampen.com/categorie/hockeykamp/holiday-period/zomervakantie


 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
14-7    Bestuursvergadering
8-9    Bestuursvergadering
14-10    Bestuursvergadering
11-11    Bestuursvergadering
8-12    Algemene Leden Vergaderin
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links