Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaNieuwsoverzicht
HOCKEYTOERNOOIEN

10-1-2018
Clubkampioenschappen GMHC Shoot Out 2018 op 8 april a.s.
 
Op 8 april 2018 vindt weer het GMHC Shoot Out clubkampioenschap plaats! Spelers en keepers van de A- t/m D-teams (tot en met 16 jaar*) kunnen deelnemen.

We willen jullie vragen om tijdens de trainingen binnen jullie team hier aandacht aan te besteden. Per team kunnen jullie namelijk één keeper of keepster en maximaal drie spelers naar het clubkampioenschap afvaardigen. Jullie zouden bijvoorbeeld al een onderlinge battle kunnen houden. Voor de B- en C-teams kan de teambattle tijdens het Après-Ski toernooi (17 februari) worden gehouden.

De winnaars van het clubkampioenschap (per club worden twee jongens, twee meisjes, een keeper en een keepster afgevaardigd), ga je strijden op de districtskampioenschappen om een plaats in de landelijke finale in juni 2018. Het districtskampioenschap voor Zuid-Holland zal in mei bij HC Pijnacker plaatsvinden.

Inschrijven gaat via de coach van het betreffende team. Coach: schrijf de afgevaardigden van je team in vóór 26 maart a.s. via [email protected] Vermeld in de mail het team, de namen van de spelers (maximaal drie) en keeper of keepster.

Spelregels, uitleg en tips voor het nemen van shoot outs vind je op hockey.nl.

*Let op: deelnemers mogen op 24 juni 2018 nog geen 17 jaar zijn!

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-2    Klaverjassen
5-3    Clubavond
6-3    Scheidsrechterscursus
9-3    Diner trimhockey
11-3    Huldiging Zaalkampioenen
13-3    Scheidsrechterscursus
22-3    Scheidsrechterscursus
Hele agenda
Handige links