Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

18-8-2019
Noodoproep bardiensten seizoenopening op 31 augustus
 


De barcommissie roept dringend leden op om zich in te schrijven voor de bardiensten op de seizoensopening op 31 augustus. We zijn te laat om mensen aan te wijzen (eerst door onzekerheid over de seizoenopening en daarna door vakantie). Zijn er vrijwilligers die ons uit de brand kunnen helpen? 
Een suggestie daarbij is er voor leden die zich hebben ingepland op zondagen 22 september, 27 oktober, 10 november en 17 november. Die diensten worden verwijderd, omdat er dan geen thuiswedstrijden zijn. Daar krijgt men nog apart bericht over. Onze excuses, maar het wedstrijdschema is nu pas bekend. Misschien zouden die kunnen overwegen om op 31 augustus dienst te doen.

Overigens verder een groot succes, dat zelf plannen. Augustus, september bijna geheel oktober en groot deel van november is gevuld, waarvoor dank.

Met vriendelijke groet,
Benno de Ferrante (planner bardiensten), Anne Marie van Zantvoort (communicatie)
Barcommissie GMHC
 

12-8-2019
GMHC 40 jaar
 

                
           
GMHC 40 jaar

 

De Goudse Mixed Hockey Club (GMHC) bestaat 17 september 2019, 40 jaar. Wij starten dit feestelijk jaar met een receptie  

 

                   Receptie op zaterdag 21 september

                             Vanaf 16-20 uur

 

Deze receptie is bedoeld voor leden, oud-leden, ouders van jeugdleden en genodigden. Naast een hapje en een drankje voor de ouderen is er ook aan de jeugd gedacht. Er zijn de nodige attracties, zoals een springkussen en spelletjes.

 

Om 17.00 uur geeft wethouder Michiel Bunnik (financiën en sport) samen met een nog onbekende gast het startsein voor de festiviteiten.

 

Hoogtepunten van de verdere viering zijn:

 

11 januari                                 Nieuwjaarsgala met presentatie Lustrumboek

 

21 mei, Hemelvaartsdag            Familietoernooi

 

4 en 5 juli                                 Slotweekeinde met wedstrijden en feest voor                                     A en B jeugd en jonge senioren op zaterdag en

                                               op de zondag toernooi met BBQ voor leden en

                                               oud-leden en demonstratiewedstrijden met

Boekaniers en Liberoos

 

 

 

 

                  

 

7-8-2019
Materiaal zoekt baas
 

KORTE FUNCTIEBESCHRIJVING

Als lid van de materiaalcommissie van de GMHC ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de trainingsmaterialen. Je bent het aanspreekpunt voor teammanagers en trainers wat betreft de trainingsmaterialen.

TAKEN

Je regelt de uitgifte aan het begin van het seizoen. Daarvoor breng je de trainingsmaterialen op orde, door ze te wassen, te repareren en in de kluisjes klaar te leggen. Op de uitgiftedagen help je om het aan de teams uit te delen.

Bij de inname aan het einde van het seizoen inventariseer je per team wat er is ingeleverd en geef je de financiële commissie door welk borgbedrag er retour kan worden gestort.

Juni en augustus zijn dus de drukste maanden van het jaar.

De rest van het jaar ben je via email bereikbaar voor teammanagers als er vragen over de trainingsmaterialen zijn. Bijvoorbeeld bij schade of verlies aan de tassen, ballen, hesjes, maskers of pionnen..

Je bent ook verantwoordelijk voor de voorraad van al deze spullen en voor de oefendoeltjes en overige trainingsmaterialen, zoals van de G-hockey en de funkey (hoepels, knotshockeysets etc.).

Keepersmateriaal gaat via een andere afdeling van de materiaalcommissie.

CONTACT

Ik doe dit werk al jaren en zoek er nu weer iemand erbij, omdat Anjo Peters na 3 jaar gestopt is.

Het leuke is dat je heel concrete taak hebt. Verder heb je zo veel contacten met leden van GMHC, die allemaal graag willen hockeyen!

Ik zoek iemand die accuraat is en de borgen goed kan regelen. Ik zelf doe meer de reparaties.

Spreekt dit je aan?

Neem dan contact op met Gaike de Gaaij via e-mail [email protected] of 06-12120558

 29-7-2019
Alfons Schrama sinds vorig jaar Lid van Verdienste
 

De op 23 juli overleden Alfons Schrama (70) is vorig jaar benoemd tot Lid van Verdienste. Die verdiensten lagen op verschillende terreinen bij GMHC. Zo maakte hij deel uit van de donderdagse klusclub, leverde hij namens de Stichting Kunstgras Groenhovenpark een flinke bijdrage aan de totstandkoming van de nieuwe velden, zorgde hij enige jaren als lid van de scheidsrechterscommissie voor de indeling van scheidsrechters en de begeleiding van nieuwe fluitisten en was hij al geruime tijd de grote regelaar van de vaste klaverjasclub bij GMHC. Bovendien speelde hij enige jaren als oorspronkelijk trimhockeyer in ons oudste Veteranenteam (LA).

Maar de bovengenoemde onderscheiding ontving Alfons toch vooral voor zijn inspanningen voor de Stichting Kunstgras. In het begin van de werkzaamheden liep het allemaal niet zo vlotjes met de aannemer die het kunstgras aanlegde. Alfons zat die aannemer echter geweldig achter de broek. Op het laatst was hij bijna dagelijks aanwezig om te zien of het allemaal naar wens ging. Uiteindelijk liggen er na wat aanloopproblemen en kinderziektes toch twee fraaie kunstgrasvelden.

We verliezen in Alfons een clubman in hart en nieren en een plezierig teamgenoot.

Alfons laat een vrouw (Nettie) en twee kinderen achter (Eugenie en Chris) die beiden in hun jonge jaren bij GMHC hebben gespeeld.


Hans van Raalte


Op bijgaande foto het moment waarop toenmalig voorzitter Chris Boeiijenga aan Alfons Schrama bekend maakte dat hij was benoemd tot Lid van Verdienste

 

9-7-2019
Seizoensopening 2019-2020 - zaterdag 31 augustus
 
Zoals elk jaar hebben we op club aan het begin van het nieuwe seizoen (de zaterdag voor de start van de competitie) de Seizoensopening. Bijgaand het wedstrijdschema voor deze dag. Deze is ook al ingevoerd in het wedstrijdschema / LISA, dus zichtbaar in de LISA app. Elk team dient zelf één scheidsrechter te verzorgen en graag onderling overleggen welk team in welke kleur speelt. Voor vragen kan je contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat: [email protected]

Voor nu alvast een fijne zomer!
 17-6-2019
Belangrijke data in lustrumseizoen
 

De voorbereidingen voor de festiviteiten rond het 40-jarig bestaan van GMHC zijn in volle gang. Een speciaal werkgroepje heeft al een voorlopig programma samengesteld. De viering wordt over het hele seizoen uitgesmeerd. Nog lang niet alle data staan vast, maar enkele al wel. Wij zullen jullie voortdurend via een agenda op de hoogte houden:

 

21 september 2019      - Openingsreceptie

 

Januari 2020                -  Nieuwjaarsgala met

                                       presentatie Jubileumboek

 

?                                  - Sport en spelmiddag Jongste Jeugd

 

?                                  - Onderling jeugdtoernooi

 

?                                  - D en C jeugdtoernooi met disco

 

21 mei 2020                - Familietoernooi

 

14 juni 2020                Laatste wedstrijddag met afsluitende BBQ

 

4 en 5 juli 2020            Afsluitend feestweekeinde met:

                                   Toernooi A en B jeugd en jonge senioren

                                    Feestwedstrijd met Boekaniers en/of Libero’s

                                   Toernooi oudere senioren, oud-leden

                                   Afsluiten met BBQ

 

 

 

 

 

 

 

10-6-2019
Tweedehandskledingbeurs 31 augustus 2019
 
Tweedehandskledingbeurs
Laten we eerlijk zijn, hockey(club)kleding is niet goedkoop. 
Dus wat is er nou fijner dan tegen een lager tarief een shirt of broek overnemen van iemand anders? Of om wat terug te krijgen voor een rokje, omdat je iemand anders er blij mee hebt kunnen maken? Om dat te faciliteren organiseert de kledingbeurscommissie van GMHC al heel wat jaar een tweedehandskledingbeurs tijdens de seizoensopening. Ook dit jaar zullen we op 31 augustus de tent weer openen.

De belangrijkste spelregels voor deze beurs zijn;
* de beurs is voor hockey(club)kleding, sticks, hockey/stick tassen etc.
* NIET voor schoenen
* Een deel (25%, 50% of 100%, eigen keuze) van de opbrengst gaat naar de club - dit jaar beginnen we met sparen voor een scorebord op veld 1
* op 1 van de inlevermomenten kun je je kleding komen inleveren. Dit doe je samen met het ingevulde formulier (zie bijlage 'invulformulier') - hierin geef je aan wát je verkoopt, wat je een redelijke prijs vindt (zie bijlage 'richtprijzen') en welk deel je aan de club achterlaat. Tijdens het inleveren krijgt jouw formulier een nummer en koppelen wij de kleding aan dat zelfde nummer.
* de verkoop vindt plaats op 31 augustus tijdens de seizoensopening
* het restant van de opbrengst krijg je terug en kan opgehaald worden op 7 september

We hopen op veel kleding om te verkopen, fijne bijdrages voor het scorebord en veel blije gezichten met nieuw passende kleding!
namens de kledingbeurscommissie, 
Marleen Noorlander 
Anne Marie Portiek 
Merel van der Ham en 
Olga de Groot


 


Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
4-9    Teambegeleidersavond Juni
11-9    Bestuursvergadering
21-9    Bitjeshappen
21-9    Lustrumreceptie 40 jaar G
9-10    Bestuursvergadering
13-11    Bestuursvergadering
27-11    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links