Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Weersverwachting
Gouda
Weeronline.nl - Meer weer in Goudaweeronline.nl Altijd jouw weer

Gevonden voorwerpen


Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

20-8-2017
Seizoensopening 2 sept - AANGEPAST SCHEMA
 
In navolging van de berichtgeving over het nog niet beschikbaar zijn van veld 1 op 2 september, heb ik ook het wedstrijdschema voor de seizoensopening van 2 september aan moeten passen (tijden en veld). 
Om toch alle teams de gelegenheid te geven om te spelen, starten we al om 9 uur met de Jongste Jeugd. Verder zijn de wedstrijden erg krap op elkaar ingedeeld, dus vriendelijk verzoek aan de JJ om de velden zsm op te ruimen en alle teams om zo snel mogelijk van het veld te gaan zodat er voor de andere teams niet al te veel uitloop is. Eventueel kunnen de wedstrijden ingekort worden naar 30 minuten per helft (voor de drieluiken is dat sowieso zo gepland). De tijden zijn in LISA aangepast.

Excuses voor het ongemak maar hopelijk voor iedereen zo toch nog hockeyplezier!

Mochten er vragen zijn, dan graag per mail via [email protected]
 19-8-2017
Ledenkoopavond Sport 2000
 
Donderdag 24 augustus nog kans op korting voor de benodigde hockeyspullen.

 

19-8-2017
GMHC goes viral
 
Althans dat willen we en daar hebben we jullie voor nodig! Dit seizoen willen we een extra stapje zetten in de online communicatie. Er is een gloednieuwe nieuwsbrief en we zijn wat actiever zijn op social media. We richten ons nu op FaceBook en LinkedIn. Berichten van de club, van sponsoren en bijvoorbeeld over ledenwerving kunnen we daar mooi kwijt. Actiefoto’s en -films op het veld en gezellige evenementoto’s helpen onze club aan een nog beter imago. En hoe meer we delen, hoe meer aandacht. Later willen we Youtube beter op poten gaan zetten, mogelijk gevolgd door andere sociale kanalen. Daarover volgt later meer.

Hebben jullie leuk beeldmateriaal? Deel het met de communicatiecommissie. Er is behoefte aan mooie foto’s van teams, wedstrijden of evenementen van veteranen tot Funkey, meiden en jongens. Stuur beeld en korte beschrijving naar [email protected] Vermeld duidelijk het team en ga van te voren na of mensen willen dat zij of hun kinderen op onze social media willen verschijnen. Alleen teamnamen worden vermeld, geen voor- of achternaam wanneer daar niet expliciet toestemming voor is gevraagd. 

Deel, like en comment er op los :) en bouw mee aan een goede reputatie voor onze club!

Onze accounts:

 

6-11-2014
Meer weten over de geschiedenis van GMHC
 

Op 21 oktober heeft het gesprek Goudanet met GMHC plaatsgevonden. Het verslag van dit gesprek staat op de website van Goudanet. Met deze link kom je op de weergave van het gesprek met Goudanet; je komt dan op de pagina sportverhalen en druk op de titel "Met Goudanet aan tafel: GMHC”  http://www.goudanet.nl/page/sportverhalen 
Op een later moment zal de link naar de filmopname worden toegevoegd.

Op de weblog "Buitensport” staat een korte geschiedenis van GMHC te bereiken via  http://www.goudanet.nl/page/buitensport-1   ; druk dan op de knop overig naast voetbal en wielersport rechtsboven.

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-8    Bestuursvergadering
24-8    Vergadering Jongste Jeugd
26-8    Seizoenstart M8E1
28-8    Basisopleiding training g
30-8    Spelleidersavond Jongste
2-9    Seizoensopening
6-9    Basisopleiding training g
Hele agenda
Handige links