Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

6-12-2018
Bas Ligthart clubheld van gemeente Gouda
 


Onze eigen Bas Ligthart is Clubheld van Gouda geworden bij de verkiezing van landelijke Clubheld van de Amateursport in Nederland, georganiseerd door het AD. Iedereen in Gouda kon via het AD/Groene Hart zijn stem uitbrengen op lokale sporthelden. In Gouda waren dat zo’n tien sporters. GMHC’ers hebben blijkbaar goed meegedaan, want Bas kreeg maar liefst 226 stemmen. Nummer 2, Theo Walthie van honkbalclub Braves, moest het doen met 39 stemmen. De overige kandidaten kregen vaak maar 2, 3 of 4 stemmen op zich uitgebracht.

Bas Ligthart is dus glorieus winnaar geworden van de deelnemende gemeenten.

Helaas heeft Bas het niet geschopt tot regiowinnaar van de regio AD/Groene Hart. Dat werd Rien van Hasselaar van voetbalvereniging Harmelen. 

Bas komt dus helaas niet in aanmerking voor de landelijke verkiezing, waarvan de uitslag op 17 december bekend wordt gemaakt. Maar winnaar worden in Gouda is ook niet gering.

Van harte gefeliciteerd Bas!

 

Bekijk de rest van de uitslagen hier.

 

3-12-2018
“ GEVONDEN GOUDEN ARMBAND.”
 

 " WIE HEEFT ER IN NOVEMBER EEN DAMES / MEISJES GOUDEN ARMBAND VERLOREN. OMGEVING GROENHOVENPARK / GMHC” 

stuur je reactie naar [email protected]

 

3-12-2018
Nieuwe bestuursleden gezocht!
 

Altijd al een bestuursfunctie willen bekleden? Of het weer een keertje oppakken? Dat kan nu bij de leukste sportclub van Gouda. Het huidige bestuur van GMHC is met spoed op zoek naar versterking. 

Gezocht worden een secretaris en een bestuurslid activiteiten.

Op dit moment telt het bestuur vijf personen. Uitbreiding naar zes personen is dringend gewenst. Het bestuur hoopt z.s.m.die aanvulling te vinden, zodat we het volgend seizoen goed kunnen doorpakken.

Belangstellenden kunnen meer informatie ophalen en/of zich aanmelden bij secretaris Marc van Iersel [email protected]

 

2-12-2018
Nieuwsbrief is uit
 
De nieuwe Nieuwsbrief is uit. Met een voorwoord van onze voorzitter, een verslag van de Pietentraining, de vrijwilliger van de maand en de column van Hans van Raalte.
Zie op de website in de rechterkolom onder Nieuws Categorieën en klik aan nieuwsbrief-items. 
 

30-11-2018
Hockeykamp in de zomer op Gouda
 

Meld je nu aan en krijg een korting van €40,-! In 2019 zal Nationale Sportkampen in de zomervakantie op onze club een hockeykamp organiseren voor spelers tussen de 6 en 14 jaar op onze vereniging. Wacht niet te lang, deze actie geldt tot 1 januari.

 

Kan je niet wachten tot de zomer, geef je dan op voor een zaalhockeykamp of -clinic in de buurt. Tijdens de kampen van Nationale Sportkampen staan veel leren en plezier voorop. Bekijk www.nationalesportkampen.nl voor de data en actuele prijzen.

 

Wat kan jij verwachten tijdens een kamp:

·         Masterclass van Topspeler

·         Uitdagend programma met veel balcontacten

·         Prettige kampsfeer met enthousiaste, ervaren trainers

·         Gezonde lunch, drinken en tussendoortjes

 Klik op deze link voor een impressiefilmpje van de Nationale Zaalhockeykampen. Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Het kamp duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je kunt om 9 uur al gebracht worden.

Doelgroep: 5-7, 8-12 & 12-14 jaar

SUPERACTIE: wil je vaker? Tot 1 januari kan je aanmelden voor een jaar lang onbeperkt op hockeykamp vanaf €399,-!


Wil je meedoen met een super leuke zaalhockeykamp of die €40 vroegboekkorting ontvangen? Ga dan naar www.nationalesportkampen.nl en meld je snel aan.


 

29-11-2018
ZAALCLINIC GOUDA DAMES 1!
 

Wil jij graag DE trucs leren van de zaal? Of wil je gewoon nog wat extra oefenen in de zaal? Kom dan naar onze zaalclinic!
Op zaterdag 22 december tussen 9.00 & 11.00 organiseren wij een zaalclinic voor C, D en E-jeugd. De clinic duurt 1 uur en vindt plaats in sporthal de Mammoet.  De clinic kost 12,50 p.p en je kunt je aanmelden via
[email protected]
Het bedrag kan overgemaakt worden naar: NL12INGB0007778040 S. Dortland onder vermelding van je naam en je team.
Wij hebben er zin in!


Tot 22 december!! 😊🏑
Liefs Gouda dames 1
 

2-11-2018
Lijst met scheidsrechters beschikbaar
 
Op zoek naar een scheidsrechter? Sinds kort is in LISA team een lijst met actieve scheidsrechters beschikbaar. Deze lijst is alleen beschikbaar voor leden en daarvoor dien je in te loggen op mijn GMHC, via de site rechtsboven het groene balkje.
Nadat je bent ingelogd, klik je op CLUB en daar staan de scheidsrechters. Vanzelfsprekend mag deze lijst alleen gebruikt worden om scheidsrechters te kunnen benaderen om na te vragen of ze komen of voor straks in de zaal.
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
12-12    Algemene Ledenvergadering
14-12    Kerstgala
21-12    Klaverjassen
25-1    Klaverjassen
9-2    Carnavalsfeest D- en E-je
22-2    Klaverjassen
17-3    SuperSunday & huldiging z
Hele agenda
Handige links