Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

14-11-2019
Lustrum gadgets
 

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan heeft GMHC gadgets te koop. Lustrum ballen (wit €7,- en goud €10,-) polsbandjes (€1,-) kun je aan de bar in het clubhuis kopen. Je eigen GMHC Lustrum polo kun je bestellen via bijgaande inschrijfkaart. Leuk aandenken en je steunt de club!

 

 12-11-2019
Barrek boven de bar krijgt steeds meer vorm
 

Zoals je vast al gezien hebt, wordt er boven de bar een barrek gebouwd om het clubhuis steeds meer sfeer te geven. Op dit barrek komen straks al onze bekers te staan die we door de jaren heen allemaal hebben gewonnen.

Met de ongelooflijk goede hulp van Dennis Versluis van Versluis Installaties krijgt het barrek steeds meer vorm. De liggende planken zijn op maat gemaakt en netjes in verstek aan elkaar verbonden. De achterplank en de verlichting komt later aan de beurt. (Zie de foto's hieronder.) Dit doet Dennis allemaal tussen zijn drukke bedrijfswerkzaamheden door, als vrijwilliger voor de club. En daar zijn we als vereniging ontzettend blij mee!

Wat doet Versluis Installaties:
  • Verbouwings- en installatiewerkzaamheden.
  • Badkamers, keukens, verwarming, elektra, timmerwerk, stucwerk, tegelwerk, etc.
Hij heeft zijn werkplaats gewoon in het Goudse centrum, en is te bereiken op 06-81309782
Ben jij ook zo handig? (maar minder mag natuurlijk ook !)
Vind je het ook leuk om samen met elkaar iets van onze club te maken?
Zonder een lach is een klus niet gelukt !
Meld je aan bij Peter van Adrichem via [email protected] of 06-40080321.
De koffie staat klaar........!

 

12-11-2019
Barruimte wordt steeds gezelliger......
 

Langzamerhand wordt het steeds gezelliger in de barruimte......

Jacques van Eckendonck is hier bezig oud keepersmateriaal op te hangen.

Vroeger repareerde hij ze ook. Schoenmaken en met leer werken was zijn vak.


Heb of ken je ergens nog een opa die met zijn vrije tijd geen raad weet? En die een beetje handig is. Ja, 'een beetje handig' is al genoeg !
Laat hem op donderdagochtend eens langs komen.... tussen 9:00u en 12:00u
Dan is er altijd een gezellige club van gepensioneerde mannen bezig aller klussen uit te voeren. Waaronder het zeer belangrijke bladblazen om de velden weer schoon voor het weekend klaar te maken. Of met de tractor met sleepborstel of sleepmat de velden vlakslepen en zand verdelen. Maar ook (kleine) reparaties van doeltjes, schilderklusjes of andere zaken komen voor.
De koffie staat altijd klaar natuurlijk !!.....

Hij kan zich aanmelden bij [email protected], maar mag ook gewoon langs komen.....
 

5-11-2019
Lustrumboek met veel foto's
 
Op dit moment wordt hard gewerkt aan het schrijven van een Lustrumboek. In dit boek komen veel foto's. Oude foto's van vroeger, maar ook actuele van de laatste jaren. Bovendien worden momenteel nieuwe elftalfoto's gemaakt. Wie niet wil dat hij op een foto in dit boek terecht komt of dat niet wil voor z'n kind(eren), kan dit kenbaar maken bij de samensteller van het boek, Hans van Raalte [email protected]

 

4-11-2019
Hoe laat je een kleedkamer en doucheruimte achter...
 

Hoe laat je een kleedkamer en doucheruimte achter...

Afgelopen zaterdag (2-11) is helaas wederom, in de herenkleedkamer de douchemuur beklad met etensresten en zijn er spullen op de grond achter gelaten die daar niet horen.

Dit is geen normaal gedrag!
Dit gedrag brengt extra kosten met zich mee. Het schoonmaakbedrijf heeft hier extra werk aan. En we moeten kapotte spullen vervangen....

Hierbij een vriendelijk doch dringend verzoek aan alle ouders, teammanagers, coaches, barhoofden en trainers....
Houd toezicht !
Spreek elkaar hierop aan; heb het met je kind hierover; dit soort gedrag is NIET normaal !

Peter van Adrichem
Bestuur Accommodatie
 

19-8-2019
Uitgifte keepersmateriaal
 

Beste coaches / teammanagers,  

 

Het komend seizoen hebben jullie weer een keeperstas nodig. Wij hebben voor elk team een keeperstas en een eigen kluis met code. De inhoud van de tas verschilt door de lijnen heen en is afhankelijk van het niveau van bescherming dat noodzakelijk is voor het spelen in dat team.  

 
Voor keepersuitrusting, tas en kluisslot moet de borg voorafgaand aan de uitleverdata worden overgemaakt. De borg bedraagt 100 euro  Bij de uitlevering wordt gevraagd naar een bewijs van betaling.

 

Het borgbedrag wordt teruggestort als de keepersuitrusting, tas en slot van de kluis weer netjes worden ingeleverd (dit betekend dus langskomen op de inlevermomenten en niet de tas gewoon in de kluis zetten). De inlevermomenten worden via de lisa app gecommuniceerd dus houdt deze aan eind van het seizoen in de gaten. Indien aan het einde van het seizoen de keepersuitrusting niet goed onderhouden is, waarbij zaken ontbreken, niet gemelde slijtage is, defecten door onjuist gebruik worden geconstateerd of ongewassen wordt ingeleverd, zal de borg niet retour gestort worden. Onnodige schade die groter is dan het bedrag van de borg kan ook achteraf in rekening worden gebracht bij het team. 

 

Elk team krijgt digitaal een informatieboekje met uitleg over hoe de uitrusting behandeld moet worden en hoe de keeperscommissie bereikbaar is. Lees dit boekje goed door om discussie aan het eind van het jaar te voorkomen!  

 

Het hele team inclusief coach en teammanager is verantwoordelijk voor de keepersuitrusting en niet alleen de keeper of wisselkeeper. Zorg er dus samen voor dat de spullen compleet en op orde blijven! 

 

De keeperskluis is alleen voor de keepersuitrusting. Alle andere spullen (trainingstassen en bidonkratten) zullen verwijderd worden als wij deze in de kluis zien staan. In het verleden is helaas gebleken dat anders de keepersmaterialen kwijtraken of worden beschadigd.


De keeperstas is bedoeld om de keepersspullen in te vervoeren er mogen dus geen andere spullen in opgeslagen worden of vervoerd worden. 

 

De keepersuitrusting met bijbehorende kluis en code kan verkregen weer door de borg te betalen en een betalingsbevestiging te sturen naar [email protected]. Het team ontvangt dan per mail de code en kluisnummer.

 

Het rekeningnummer waar de 100 euro borg op betaald mag worden is NL97RABO0322485673 t.n.v. GMHC met omschrijving ‘keepertas voor team naam’ Voorbeeld omschrijving: "Keeperstas voor team JB1.

 

Hartelijke groet namens de Keeperscommissie.  

 17-6-2019
Belangrijke data in lustrumseizoen
 

De voorbereidingen voor de festiviteiten rond het 40-jarig bestaan van GMHC zijn in volle gang. Een speciaal werkgroepje heeft al een voorlopig programma samengesteld. De viering wordt over het hele seizoen uitgesmeerd. Nog lang niet alle data staan vast, maar enkele al wel. Wij zullen jullie voortdurend via een agenda op de hoogte houden:

 

21 september 2019      - Openingsreceptie

 

Januari 2020                -  Nieuwjaarsgala met

                                       presentatie Jubileumboek

 

?                                  - Sport en spelmiddag Jongste Jeugd

 

?                                  - Onderling jeugdtoernooi

 

?                                  - D en C jeugdtoernooi met disco

 

21 mei 2020                - Familietoernooi

 

14 juni 2020                Laatste wedstrijddag met afsluitende BBQ

 

4 en 5 juli 2020            Afsluitend feestweekeinde met:

                                   Toernooi A en B jeugd en jonge senioren

                                    Feestwedstrijd met Boekaniers en/of Libero’s

                                   Toernooi oudere senioren, oud-leden

                                   Afsluiten met BBQ

 

 

 

 

 

 

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
20-11    Zaalhockey infoavond - be
23-11    Ribxperience
24-11    Zaalhockeytoernooi
27-11    Pietentraining
27-11    Bestuursvergadering
29-11    Klaverjassen
11-12    ALV
Hele agenda
Handige links