Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaNieuwsoverzicht
ALGEMEEN

19-10-2017
Foto’s feestelijke opening kunstgrasvelden
 
Yvonne Palsgraaf heeft een fotoserie gemaakt van alle bijzondere momenten van deze feestelijke zaterdagmorgen 14 oktober 2017. Klik op deze link om de foto’s te bekijken.

20171014 Openingsdag nieuwe velden
 

15-10-2017
Onderscheiding voor Harold Weber
 
"Dit was echt niet nodig, dit had niet gehoeven.”
Met die woorden reageerde vrijwilliger Harold Weber Münker zaterdag toen hij uit handen van Gouda’s burgemeester Milo Schoenmaker een koninklijke onderscheiding ontving. Het siert zijn bescheidenheid over het feit dat hij al ruim 30 jaar de velden van de Goudse Mixed Hockey Club onderhoudt. Eerst als terreinmeester in dienst van de gemeente Gouda en sinds zijn pensioen in 1998 als vrijwilliger.

"U krijgt deze onderscheiding vanwege uw belangrijke bijdrage als vrijwilliger en vooral ook vanwege uw vakmanschap. Dankzij uw werkzaamheden hadden de velden bij de hockeyclub een langere levensduur dan gebruikelijk. Bovendien bent u dagelijks op de club aanwezig voor allerlei andere onderhoudsklussen.”
De huldiging van Harold Weber, die werd vergezeld door zijn echtgenote Lia, werd bijgewoond door een groot aantal leden van de hockeyclub, veel oudgedienden maar ook een grote groep jongeren. De hockeyclub vierde op deze dag ook ingebruikname van de nieuwe kunstgrasvelden.
 

15-10-2017
Mooi feest met een lintje
 

De feestelijke opening van de gerenoveerde kunstgrasvelden zaterdag was een groot succes. De nieuwe velden zijn officieel overgedragen aan GMHC en Harold Weber ontving een onderscheiding.


De velden zijn door de Stichting Kunstgras Groenhovenpark (SKG) officieel overgedragen aan voorzitter Chris Boeijinga. Het jongste en oudste spelende lid van GMHC Bente (7) en Pieter ten Bosch (72) knipten een lint door en voerden op het veld een een-tweetje uit.


Koninklijke onderscheiding


Vervolgens werden twee mensen in het zonnetje gezet. Harold Weber Münster ontving uit handen van burgemeester Milo Schoenmaker een koninklijke onderscheiding (lid in de orde van Oranje Nassau).


Lid van verdienste


Alfons Schrama werd benoemd tot lid van verdienste van GMHC. Tijdens de werkzaamheden aan het kunstgras was Alfons vrijwel dagelijks op de velden aanwezig om het hele renovatieproces te begeleiden en de aannemer te volgen. Voorzitter Chris Boeijinga zei dat deze benoeming pas officieel kan worden als binnenkort de Algemene Ledenvergadering daarmee akkoord gaat.


Playcourt


Na al deze plechtigheden konden de jongeren los. In enkele wedstrijdjes die onderling werden gespeeld, op het springkussen van Bovenlander & Bovenlander van de Nationale Hockeykampen (die van 16-18 oktober worden gehouden) en op het Play Court van ABN/Amro.


Dank aan de organisatie!

Het organisatie-comité met Inge Marinus, Vincent Abee, Rik Dijkgraaf, Marielle de Boer, Petra Graveland, Alain de Werd, Karen Raap, Suki van den Heuvel, Peter van Adrichem en Hans van Raalte zorgde voor een feestelijk hapje en drankje.

 

13-10-2017
GMHC per 14 oktober rookvrij
 
 

23-9-2017
Cola en of Sinas
 
Vanaf 23 september 2017 word er geen Cola en Sinas meer verstrekt aan de teams.
Om ongelijkheid in teams te voorkomen, is besloten om geen enkel team meer te voorzien van drank.
Elk team zal zelf drank kunnen kopen bij de bar.
Elk team mag wel een kan limonade afhalen.
het Bestuur.
 

19-8-2017
GMHC goes viral
 
Althans dat willen we en daar hebben we jullie voor nodig! Dit seizoen willen we een extra stapje zetten in de online communicatie. Er is een gloednieuwe nieuwsbrief en we zijn wat actiever zijn op social media. We richten ons nu op FaceBook en LinkedIn. Berichten van de club, van sponsoren en bijvoorbeeld over ledenwerving kunnen we daar mooi kwijt. Actiefoto’s en -films op het veld en gezellige evenementoto’s helpen onze club aan een nog beter imago. En hoe meer we delen, hoe meer aandacht. Later willen we Youtube beter op poten gaan zetten, mogelijk gevolgd door andere sociale kanalen. Daarover volgt later meer.

Hebben jullie leuk beeldmateriaal? Deel het met de communicatiecommissie. Er is behoefte aan mooie foto’s van teams, wedstrijden of evenementen van veteranen tot Funkey, meiden en jongens. Stuur beeld en korte beschrijving naar [email protected] Vermeld duidelijk het team en ga van te voren na of mensen willen dat zij of hun kinderen op onze social media willen verschijnen. Alleen teamnamen worden vermeld, geen voor- of achternaam wanneer daar niet expliciet toestemming voor is gevraagd. 

Deel, like en comment er op los :) en bouw mee aan een goede reputatie voor onze club!

Onze accounts:

Voor vragen over en hulp bij social media bij GMHC kun je contact opnemen met Anna Kodde van de communicatiecommissie via [email protected]
 

6-11-2014
Meer weten over de geschiedenis van GMHC
 

Op 21 oktober heeft het gesprek Goudanet met GMHC plaatsgevonden. Het verslag van dit gesprek staat op de website van Goudanet. Met deze link kom je op de weergave van het gesprek met Goudanet; je komt dan op de pagina sportverhalen en druk op de titel "Met Goudanet aan tafel: GMHC”  http://www.goudanet.nl/page/sportverhalen 
Op een later moment zal de link naar de filmopname worden toegevoegd.

Op de weblog "Buitensport” staat een korte geschiedenis van GMHC te bereiken via  http://www.goudanet.nl/page/buitensport-1   ; druk dan op de knop overig naast voetbal en wielersport rechtsboven.

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-10    Scheidsrechterscursus
25-10    Bestuursvergadering
31-10    Bezoek B&W
31-10    Scheidsrechterscursus
7-11    Scheidsrechterscursus
8-11    Zaalhockey voorlichtingsa
14-11    Examen scheidsrechterscur
Hele agenda
Handige links