Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaNieuwsoverzicht
ALGEMEEN

25-5-2018
Warm weer in het weekend van 26 & 27 mei
 

Aankomend weekend, 26 & 27 mei, verwacht het KNMI hoge temperaturen die lokaal kunnen oplopen tot 30ºC. Met warm weer wordt er gewoon gehockeyd, maar de KNHB adviseert verenigingen en teams wel om rekening te houden met het zomerse weer en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Drinkpauze inlassen boven 27ºC

Bij een temperatuur boven de 27ºC is het toegestaan om tijdens wedstrijden een drinkpauze in te lassen. Op basis van de temperatuur en de al dan niet aanwezige verkoelende wind, beslist de scheidsrechter, na raadpleging van beide coaches of managers, of het nodig is de wedstrijd te onderbreken voor drinkpauzes. Ongeveer halverwege de speelhelft (bij elftallen na ongeveer 17,5 minuut) zoekt de scheidsrechter een geschikt dood spelmoment om het spel stil te leggen en een drinkpauze in te gelasten. De drinkpauze duurt 1 minuut en kan maximaal één keer per speelhelft worden ingelast. Deze drinkpauze is geen coachmoment, dus snel drinken en verder met de wedstrijd. Na 1 minuut moet de wedstrijd worden hervat op de plek waarop het spel is stilgelegd.

Tips voor sporten met warm weer

Blijven bewegen is goed, als je in goede conditie bent en geen gezondheidsproblemen hebt. Maar overdrijf het niet en pas het sporten aan met deze warmte. Het weer kan grote invloed hebben in het ontstaan van blessures. Sport met warm weer verstandig. Wij geven verenigingen en spelers de volgende tips mee voor sporten in warm weer.

  • Drink zowel voor, tijdens als na de wedstrijd voldoende.
  • Smeer je in met genoeg zonnebrandcrème voordat je gaat sporten.
  • Pas je kleding aan de weersomstandigheden aan. Draag goede warmte- en vochtregulerende kleding. Een oplopende lichaamstemperatuur in combinatie met een hoge luchtvochtigheid zorgt voor achteruitgang van je prestaties en vergroot de kans op kramp, flauwvallen of een zonnesteek.
  • Zoek tijdens pauzes en wissels de schaduw op. Drink en koel je lichaam. Zorg voor voldoende schaduw in de dug-out en plaats zo nodig parasols/beschutting over de dug-out.
  • Luister naar je lichaam. Het kan heel goed zijn dat je bij warme omstandigheden mindere prestaties levert dan normaal, je hartslag stijgt namelijk sneller. Als je je niet lekker voelt, stop dan of neem even een pauze. Vooral ongetrainde mensen moeten er rekening mee houden dat ze waarschijnlijk minder lang of minder intensief kunnen trainen dan normaal.

Onweer: ‘Tienseconden regel’

Bij onweer adviseert de KNHB scheidsrechters de wedstrijd te staken zodra er minder dan tien seconden tussen bliksemflits en donderslag verstrijken. Vermijd onnodig risico en neem altijd het zekere voor het onzekere. Zoek zo snel mogelijk een veilig heenkomen en wacht tot de bui voorbij is. Zijn er geen beveiligde panden of schuilgelegenheden aanwezig, kies dan voor de auto.

Als een wedstrijd wordt gestaakt mag deze uiteraard, nadat het gevaar is geweken, worden uitgespeeld wanneer het speelprogramma van de desbetreffende club dit toelaat. Anders moeten de scheidsrechters deze wedstrijd als gestaakt registreren op het digitaal wedstrijdformulier.

 

22-5-2018
Zeer geslaagde familiedag
 

Op een zonovergoten complex heeft GMHC eerste pinksterdag een zeer geslaagde familiedag gevierd. Maar liefst 18 teams hadden zich ingeschreven: 8 familieteams met soms zeer jeugdige spelers en 10 vriendenteams.

Heren 1 had samen met de Evenementencommissie voor een super-organisatie gezorgd. Er werd flink wat gevergd van de conditie van de teams, want er moesten maar liefst zes wedstrijden van 25 minuten worden afgewerkt. En wie de ‘pech’ had door te dringen tot halve finale en finale, moest nog dieper gaan. Het verliep allemaal in zeer sportieve sfeer zonder ook maar één wanklank. Wat opviel was dat sommige familieteams ontzettend goed rekening hielden met de mogelijkheden van de allerkleinsten.

De organisatie zorgde voor een lunch en een prima barbecue. Maar liefst 140 deelnemers deden aan die BBQ mee. Er waren voldoende lange tafels met banken neergezet om iedereen een heerlijk plekje in de zon, onder parasols te bieden.

GMHC mag best trots zijn op zo’n fantastisch evenement. Een traditie die we zeker in ere moeten zien te houden. Het zou mooi zijn als Heren 1 dat ook volgend jaar wil doen, maar misschien staan er anderen op om dit van dit team over te nemen.

 

20-5-2018
Jongste Jeugd geen training op 2e Pinksterdag (maandag 21/5)
 
Op maandag 21 mei, Tweede Pinksterdag, is er geen training voor de Jongste Jeugd.
De algemeen geldende regel is dat er op officiële feestdagen geen training is voor de Jongste Jeugd, maar er blijkt toch behoefte aan duidelijkheid hierover, vandaar dit bericht.
Geniet van de vrije dag!
 

16-5-2018
Hockeykamp Gouda
 

Korting op Hockeykamp in de zomer

Van 16 t/m 20 julizijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaarde Nationale Sportkampen. Bij aanmelding voor één van de Nationale Hockeykampen krijg je tot 1 juni minimaal €20,- korting! Benieuwd naar welke kampen wij aanbieden op GMHC? Lees snel verder en tot op de kampen!

 

Aanmelden of alle informatie op www.nationalesportkampen.nl/gouda   

 

Deze kampen worden aangeboden op MHC Gouda:

 

Hockeykamp Junior (6-8 jaar)
De ideale mix tussen hockeyen en sportactiviteiten. Door individuele techniektrainingen in de ochtend en in de middag een programma vol beweging, plezier en luchtkussens verveel jij je geen moment van de dag.

 

·         Clinic van een topspeler

·         50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten

Prijs vanaf €279,-            

 

Hockeykamp Original(8-12 jaar)
Jij wilt je verbeteren, maar een hele dag hockeyen is nog net te zwaar. Daarom gaan we in de ochtend aan de slag met je techniek. In de middag is er ruimte voor hockey partijvormen, tactische oefeningen en andere sportactiviteiten. (o.a. de luchtkussens)

 

·         Clinic van een topspeler

·         75% hockey, 25% andere sporten en activiteiten

Prijs vanaf €279,-


Tophockeykamp(10-14 jaar)
Door een uitdagend programma, geschreven door diverse topcoaches, verbeter jij je individuele technieken; individuele tactieken en leer je de nieuwste trucs. Jij komt als de nieuwe held van je team terug op de trainingen na de zomer! We zijn de gehele dag bezig met hockeyen, heerlijk toch.

 

·         Elke dag een super uitdagende clinic

·         100% hockey om veel te leren

Prijs vanaf €379,-

 

Sport&Spelkamp(4- 7 jaar)
Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma is er weer veel te beleven.

 

·         Spelenderwijs kennis maken met sporten

·         Keuze tussen 3 en 5 dagen kamp

Prijs vanaf €134,-


Blijf slapen en krijg een gratis hockeystick!
Alle kampen die wij aanbieden zijn dagkampen, echter er zijn locaties waar je kunt blijven slapen. Bekijk hier het aanbod en krijg tot 1 juni een gratis hockeystick!

 

Speciale thema hockeykampen

Naast het algemene aanbod, organiseren wij elke zomerweek een kamp met een speciaal thema. Zo is het Tophockeykamp Advancedspeciaal voor spelers uit de subtopklasse of hoger. Gaan we met het Hockey- & Beachkamp een dag naar het strand, kan je kiezen om de sleeppush te leren tijdens het sleepcornerkamp of ga jij met je team naar de voorbereidingsweek: Trainingsstage voor Teams?

 

Bekijkhier alle thema hockeykampen!

 

Voor alle trainers
Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens de kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden

 

 

 

 

19-10-2017
Foto’s feestelijke opening kunstgrasvelden
 
Yvonne Palsgraaf heeft een fotoserie gemaakt van alle bijzondere momenten van deze feestelijke zaterdagmorgen 14 oktober 2017. Klik op deze link om de foto’s te bekijken.

20171014 Openingsdag nieuwe velden
 

13-10-2017
GMHC per 14 oktober rookvrij
 
 

23-9-2017
Cola en of Sinas
 
Vanaf 23 september 2017 word er geen Cola en Sinas meer verstrekt aan de teams.
Om ongelijkheid in teams te voorkomen, is besloten om geen enkel team meer te voorzien van drank.
Elk team zal zelf drank kunnen kopen bij de bar.
Elk team mag wel een kan limonade afhalen.
het Bestuur.
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-5    KNHB leercoaches CS+
29-5    KNHB leercoaches CS+
31-5    Bestuursvergadering
1-6    Seniorenfeest Ibiza Beach
13-6    Algemene Ledenvergadering
17-6    Huldiging veldkampioenen
19-6    KNHB leercoaches CS+
Hele agenda
Handige links