Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

28-7-2020
De bar mag weer (veilig) open!
 

De bar mag weer open! We roepen dus iedereen (behalve de uitzonderingen, zie onder) weer op om je op te geven voor bardiensten. We doen er natuurlijk alles aan om ons aan het Corona protocol te houden en iedereen veilig te laten werken. Het is dan gewoon weer hartstikke leuk! 

Voor eind augustus en begin september is het kort dag (Corona zette ons in de wachtstand). We hebben daarvoor enkele toppers nodig!

 

Iedereen, uitgezonderd het bestuur, de diverse commissies en de seniorenteams (verzorgen de zondag) moet het doen. Hebben we afgesproken met elkaar. We redden het net met voor iedereen 2 beurten (let op, de ouders moeten 2 beurten doen voor ieder kind jonger dan 17 jaar). Trimhockeyers kunnen voldoen met 1 beurt voor het gehele jaar. 2 coaches en 1 teammanager per team mogen zich voor de beurten van hun kind in dat team vrijstellen (niet voor hun andere kinderen). Afkopen, alsjeblieft in het uiterste geval. Anders redden we het niet. Bij Corona risico is dat natuurlijk wel een mogelijkheid.

 

Je geeft je op via de hockeyapp of onze clubsite www.gmhc.nl: Ga naar Diversen en vervolgens naar Bardiensten. Daar staat het helemaal uitgelegd. En ja, daar staat ook iets over boetes. Laten we die helemaal vermijden.

 

De barcommissie

 

19-7-2020
Aangepast trainingsschema i.v.m. renovatie veld 3
 

De gemeente Gouda gaat deze zomer veld 3 renoveren. Dat werk is naar verwachting helaas pas eind september klaar en dat betekent dat dit gemeentelijke veld tijdens onze eigen trainingsweek niet bespeelbaar is (daar is met de indeling al rekening mee gehouden) en nog niet bij de start van het nieuwe seizoen. 

Daarom is het trainingsschema (vanaf 31 augustus) aangepast, waarbij geprobeerd is zo min mogelijk veranderingen door te voeren. De aanpassingen zijn in LISA verwerkt, dus kijk daar goed op, ook op welk veld de training dan is (het kan ook zijn dat je normaal op veld 1 training had en nu op veld 4!!). De wijzigingen van dagen en tijden zijn als volgt: 

Maandag:

MC2 naar vrijdag in week 36 om 17.00-18.30 / vanaf week 37 om 17.30-19.00 (ipv 18.15-19.45)

MA2/MA3 20.45-22.00 (ipv 20.30-21.45)

Dinsdag:

JC1 17.00-18.30 (ipv 18.45-20.15) 

MD1 17.00-18.30 (ipv 18.15-19.45)

Training D3/D4 vervalt (zij trainen zolang veld 3 niet bespeelbaar is 1x per week, net als andere seniorenteams van de breedte). 

Woensdag:

MC3 18.15-19.45 (ipv 16.45-18.15), 

training MC2-MC3-MC4 op één veld. --> door Joachim + trainsters MC4

MB4 17.30-19.00 (ipv 18.15-19.45)

MB2 19.00-20.30 (ipv 18.30-20.00)

MB5 naar vrijdag in week 36 om 18:30-20.00 en vanaf week 37 om 19.00-20.30 (ipv woensdag 18.15-19.45) 

Donderdag:

MD2+MD3+MC4 trainen samen op veld 2 --> Begeleiding Bas

D4 vrijdag 19.30-21.00 (ipv donderdag 20.30-22.00)

MD1 vrijdag 18.00-19.30 (ipv donderdag 18.15-19.45)

JD1 vrijdag 18.00-19.30 (ipv donderdag 18.30-20.00) 

Vrijdag:

Extra gevuld met MB3 / MB5 / Dames4 / MD1 / JD1  

Mochten er alsnog veranderingen komen (bijvoorbeeld doordat de renovatie eerder of juist later klaar is) dan zal het schema waar nodig weer worden aangepast.

 

16-7-2020
Webshop nieuwe tenue en teamkleding geopend
 
Je kan de nieuwe tenues en teamkleding nu ook online bestellen in de GMHC Clubshop: https://gmhc.clubwereld.nl.

Zodra paskleding beschikbaar is op de club dan laten we dat weten. Je kan een pas-sessie per team inplannen en er komen een paar algemene pasmomenten (vrije inloop).

De Teammanager kan zich aanmelden voor een team pas-sessie via [email protected] We nemen dan contact op om een afspraak te maken.


 

7-7-2020
Info nieuwe GMHC tenue en teamkleding
 
Het aftellen is begonnen: vanaf 15 juli zijn de mooie nieuwe GMHC tenues en teamkleding van The Indian Maharadja verkrijgbaar bij Sport2000! Hiermee maken onze teams in het nieuwe seizoen een flitsende start.

Er zijn kleine verschillen met het huidige tenue: de shirts zijn  moderner gesneden en hebben een net iets andere tint groen (dichterbij het officiĆ«le GMHC groen), de damesshirts hebben geen kraagje en de GMHC logo's op de sokken zijn anders. En er is een gave teamkleding lijn (misschien heb je al trainers zien lopen in de nieuwe hoodie). De teamkleding van Heren 1 en Dames 1 wordt gesponsord door Sport2000.

Komend seizoen is een overgangsperiode, het is dan nog toegestaan om het oude tenue te gebruiken. Maar uiteraard hopen we dat alle teams het komende seizoen al in het nieuwe Indian tenue spelen. Met de look&feel van de kleding en de aantrekkelijke introductie-aanbiedingen hebben we daar alle vertrouwen in, we wensen je dan ook veel hockeyplezier in je nieuwe tenue!

Een paar praktische punten:
 • Zie de flyers hieronder voor informatie, prijzen en introductie-aanbiedingen.

 • De kleding is vanaf 15 juli verkrijgbaar bij Sport2000. Vanaf eind deze week kan je de kleding bewonderen op de paspoppen in het clubhuis.

 • We hopen dat zoveel mogelijk teams in de nieuwe teamkleding gaan lopen. Daarvoor hebben we met Sport2000 een speciale Teamorder onderhandeld. Een mooie kans om je team te sponsoren! Zie hiervoor de speciale Teamorder flyer.

 • Er komt paskleding op de club - via de teammanager kan je met je team een pasafspraak maken. Over hoe dit werkt sturen we nog aanvullende informatie.

 • Voor onze Heren 1 en Dames 1 teams hebben we nog mogelijkheden voor shirtsponsors. Een mooie gelegenheid om je bedrijf op een sportieve manier te profileren bij onze leden, bezoekers en bij andere verenigingen. Onze sponsorcommissie vertelt je hier graag meer over: [email protected](het logo op de shirts wordt uiteraard het officiƫle GMHC logo met 3 sterren. Per abuis is in de flyers het speciale lustrum logo met 4 sterren gebruikt - dit wordt nog aangepast)..
 

30-6-2020
Versoepeling Corona maatregelen per 1 juli
 
Per 1 juli worden diverse corona maatregelen weer versoepeld.
Er zijn behoorlijk wat wijzigingen, lees ze dus goed. GMHC volgt de KNHB en NOC/NSF protocollen, de volledige informatie is te vinden op de website van de KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/jeugd-weer-op-de-velden-welke-protocollen-gelden.

We zijn blij dat iedereen weer kan sporten en we weer publiek mogen verwelkomen. Maar belangrijk: we zijn er nog niet. Houd je dus aan de regels en houd vooral rekening met elkaar. Zo kan iedereen veilig sporten en voorkomen we boetes en/of sluiting van de club (de handhaving blijft streng). Dank voor ieders medewerking!

De belangrijkste versoepelingen zijn:
 • Senioren mogen weer volledig sporten. Buiten het veld dienen zij 1,5m afstand te houden;
 • Jeugd t/m 18 jaar hoeft geen 1,5m afstand meer te houden tot elkaar (maar wel tot volwassenen, dus ook tot volwassen trainers);
 • Publiek is weer toegestaan, tot 250 personen op het complex. Volwassen publiek dient 1,5m afstand te houden;
 • Het clubhuis en de bar mogen weer open, tot 100 personen. Omdat het seizoen al is afgesloten is onze bar nog niet geopend, behalve bij oefenwedstrijden waarbij vrijwilligers zelf barbezetting regelen. Ook hier geldt uiteraard 1,5m afstand voor volwassenen.

Voor GMHC betekenen deze versoepelingen de volgende regels:

Spelers:
 • Je kan, zoals gebruikelijk, weer een kwartier van tevoren naar de training komen;
 • Senioren mogen weer volledig hockeyen (zonder 1,5m afstand);
 • Fietsen mogen weer gewoon in de rekken;
 • De doorgang achter Veld 1 naar Veld 2 is te smal en blijft afgesloten;
 • Wedstrijden zijn weer toegestaan;
 • Kleedkamers en douches zijn weer toegankelijk, Senioren moeten ook hier 1,5m afstand houden.
Organisatie wedstrijden:
 • Er moet minstens 1 supervisor aanwezig zijn. Teams die oefenwedstrijden plannen moeten zelf een supervisor regelen. Hij/zij is verantwoordelijk voor de gang van zaken op en om het veld.

Tijdens wedstrijden:
 • Fruit en winegums: neem je eigen fruit en winegums mee, geen bakken of zakken waar iedereen uit kan pakken;
 • Teams zorgen zelf voor desinfectie (doekjes, spray) voor strafcornermaskers. Deze worden zo vaak mogelijk schoongemaakt (liefst bij elk gebruik). Of spelers gebruiken een eigen, persoonlijk, strafcornermasker (dat dus niet door andere spelers wordt gebruikt).
 • Teams nemen alleen noodzakelijke begeleiding mee (max. 2 coaches en 1 scheidsrechter).
Publiek:
 • Publiek is welkom, alle publiek ouder dan 18 jaar moet 1,5m afstand houden, zowel langs de velden als verder op de club;
 • NIET schreeuwen / hard juichen / etc. om verspreiding virus te voorkomen;
 • Het clubhuis is weer geopend, respecteer de routering die is aangegeven!
 • Was je handen bij betreden en verlaten van de club (zeepdispenser naast het materiaalhok);
 • Kom (zeker als toeschouwer) kort voor het begin van een wedstrijd. Na einde wedstrijd het complex svp ook weer verlaten, tenzij je een andere wedstrijd wil bekijken.
En tot slot, de volgende basisregels zijn nog steeds van kracht:
 • voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
 • heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
 • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid,
 • loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
 • houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten);
 • vermijd drukte;
 • was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
 • schud geen handen.
We wensen jullie veel hockeyplezier, alvast een mooie zomervakantie en graag tot ziens bij de start van het nieuwe seizoen!

Met vriendelijke groet,
Coronateam GMHC
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-8    Trainersbijeenkomst seizo
1-9    JJ Spelleidersavond
2-9    Teambegeleideravond junio
3-9    JJ Coachavond
9-9    Ledenvergadering KNHB
16-9    Bestuursvergadering
3-10    Bitjeshappen
Hele agenda
Handige links