Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

25-1-2020
Oekraïense Internationals bij Dames 1
 

In de zaalcompetitie spelen twee Oekraïense Internationals mee met Dames 1. In bijgaand artikel uit AD lees je hun verhaal. Wil je ze nog zien spelen moet je er snel bij zijn want er zijn nog maar twee speelrondes, wedstrijden zondag 26 januari 14.50u en 16.30u en zondag 2 februari 13.30u en 15.10u. Alle wedstrijden worden in Rotterdam bij Leonidas gespeeld.

 16-1-2020
Nieuws uit Ghana
 

Onlangs bericht en bijgaande poster van Thomas Wilberforce ontvangen, die in naam van GMHC een jeugdtoernooi organiseert, als dank voor de support die wij hun geven door het doneren van onze oude hockey materialen. Doel van het toernooi is  kinderen van de straat terug in de schoolbanken te krijgen.

Misschien zijn er leden die het leuk vinden om in de loop van dit jaar een werkvakantie te organiseren naar onze 'satelliet club' in Ghana? Thomas ontvangt in ieder geval graag een delegatie van ons clubje.

 13-1-2020
Nieuwjaarsgala een intiem feestje
 

Het bezoekersaantal mocht met 80 verkochte kaarten dan misschien een beetje tegenvallen, het werd door de prachtige aankleding, de prima muziek, de schitterende jurken van de dames en de mooie outfit van sommige heren toch een sfeervol en bijna intiem feestje. Met dank aan vooral Roos van Pelt en Esmee Snippe voor hun keiharde inzet bij de organisatie.

Na het welkomstdrankje zag je dat iedereen z’n weg zocht in het mooi versierde clubhuisgedeelte bij de bar en geanimeerd met elkaar stond te praten. Dat kón toen nog goed doordat DJ Sander van der Boon (oud-GMHC’er) het volume in het begin beperkt hield. Gedurende de avond draaide Sander die volumeknop steeds een tandje verder open. De dansliefhebbers in dit gezelschap raakten daardoor steeds meer in de sfeer en al snel werd er volop en hevig gedanst. De bezoekers van het Casino (met drie speeltafels) gingen onverstoord door met hun spelletjes. Geregeld werden hapjes uitgedeeld door heel vriendelijk ‘personeel’: de trotse organisator van het feest Roos, de zich als een dansend slangenmens voortbewegende Gerard Boks en de met een  sexy uitstraling schuivende Petra Graveland. Wie dit drietal aan het werk zag, móest wel zin krijgen in een feestje. En dat werd dan allemaal nog op de fotocamera vastgelegd door Esmee Snippe, de andere actieve organisator van dit feest.

Tussendoor mocht onze voorzitter Erik van Tussenbroek een levensgrote taart aansnijden. Een verjaardagstaart die het 40-jarig bestaan van onze hockeyclub onderstreepte.

Misschien viel het aantal verkochte kaarten tegen, maar de mensen die er wèl waren, hebben genoten en die hebben er zeker toe bijgedragen dat de thuisblijvers echt iets hebben gemist. Hopelijk krijgen zij een herkansing in volgende edities van het Nieuwjaarsgala en wordt dat weer een vaste traditie!

Hans van Raalte

 

17-6-2019
Belangrijke data in lustrumseizoen
 

De voorbereidingen voor de festiviteiten rond het 40-jarig bestaan van GMHC zijn in volle gang. Een speciaal werkgroepje heeft al een voorlopig programma samengesteld. De viering wordt over het hele seizoen uitgesmeerd. Nog lang niet alle data staan vast, maar enkele al wel. Wij zullen jullie voortdurend via een agenda op de hoogte houden:

 

21 september 2019      - Openingsreceptie

 

Januari 2020                -  Nieuwjaarsgala met

                                       presentatie Jubileumboek

 

?                                  - Sport en spelmiddag Jongste Jeugd

 

?                                  - Onderling jeugdtoernooi

 

?                                  - D en C jeugdtoernooi met disco

 

21 mei 2020                - Familietoernooi

 

14 juni 2020                Laatste wedstrijddag met afsluitende BBQ

 

4 en 5 juli 2020            Afsluitend feestweekeinde met:

                                   Toernooi A en B jeugd en jonge senioren

                                    Feestwedstrijd met Boekaniers en/of Libero’s

                                   Toernooi oudere senioren, oud-leden

                                   Afsluiten met BBQ

 

 

 

 

 

 

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
27-1    Voortgezette keepersoplei
27-1    SKG-GMHC
31-1    Klaverjassen
10-2    Voortgezette keepersoplei
12-2    Bestuursvergadering
14-2    Carnavalsfeest E-D Jeugd
15-2    Après-ski toernooi 2020
Hele agenda
Handige links