Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaNieuwsoverzicht
ALGEMEEN

16-3-2018
Wedstrijden Jongste Jeugd zaterdag 17 maart afgelast
 
De competitieleiding van de KNHB heeft op basis van de weersvoorspellingen besloten om alle JONGSTE JEUGD wedstrijden op zaterdag 17 maart af te gelasten. Het gaat dus alleen om de wedstrijden van de F- en E-teams en de CoolKids.

Let op: de wedstrijden van de overige junioren worden niet centraal afgelast, maar per wedstrijd beoordeeld. Hou daarvoor de website en LISA in de gaten.
 

15-3-2018
A.s. maandag 19 maart geen dinercafé
 
Door de afwezigheid van Thijs is er a.s. maandag 19 maart geen dinercafé 
 

13-3-2018
Hockeykamp Gouda
 

Beleef je vakantie met Nationale Sportkampen

In de zomervakantie (16 – 20 juli), kan jij als hockeyliefhebber optimaal genieten.  Gedurende de zomervakantie geniet je van Nationale Hockey-, Tophockey- en Sport & Spelkampen. Tijdens de kampen word jij uitgedaagd met leuke hockeyoefeningen en zal je snel een nog betere hockeyer worden.

 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nationalesportkampen.nl/gouda . Meld je aan voor 1 april en maak gebruik van een vroegboekkorting tot €250,-.

 

Dit filmpje geeft een goede impressie van de kampen!

 

Kick-off 2018 met supersterren!
Carlien Dirske van den Heuvel, Mila Muyselaar en Hester van der Veld geven jou op 2 april de ultieme hockeyervaring op RHV Leonidas in Rotterdam. Kijk, luister, ervaar en leer van deze internationals tijdens de Nationale Hockey- & Keepersdag.

 

Hockeykamp - Junior

Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

  • Clinic van een topspeler

·         50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten, waaronder de luchtkussens

·         Voor beginners en gevorderden van 6 t/m 8 jaar

Prijs vanaf €269,-

Hockeykamp - Original

Het hockeykamp is voor iedereen die van hockey houdt maar ook van andere sporten en activiteiten houdt. Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

  • Clinic van een topspeler

·         70% hockey, 30% andere sporten en activiteiten, waaronder de luchtkussens

·         Voor beginners en gevorderden van 8 t/m 12 jaar

Prijs vanaf €269,-

Tophockeykamp

Droom jij dag en nacht over hockey? Dan is dit kamp perfect voor jou! Verbeter jezelf door video-analyse en de tips van de tophockeyers. Na de vakantie show jij je nieuwste skills aan je teamgenoten.

  • Elke dag een super uitdagende clinic
  • De hele dag hockeyen om veel te leren
  • Voor hockeyers van 10 t/m 14 jaar

Prijs vanaf €369,-

Sport&Spelkamp

Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma gaan we energiek van start in 2018.

·         Spelenderwijs kennis maken met sporten

·         Keuze tussen 3 of 5 dagen

  • Voor energieke kinderen  van 4 t/m 7 jaar

Prijs vanaf €134,-


Ga met ons mee op het grote hockeyavontuur!
Maak je hockeyavontuur compleet met een van de overnachtkampen, combineer hockey en strand op het hockey- en beachkamp, daag jezelf uit tijdens het tophockeykamp Advanced of vlieg met ons mee naar Barcelona voor het ultieme #HockeyAvontuur.

 

Voor alle trainers
Ben jij 17 jaar of ouder en wil je ook helpen tijdens zulke toffe kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden.

 

 

 

12-3-2018
Huldiging zaalkampioenen 2017-2018
 

Zondag 11 maart 2018 zijn de zaalkampioenen gehuldigd. Foto's van deze gezellige bijeenkomst kun je HIER zien of door op bovenstaande foto te klikken.

Met dank aan de fotografen Joris Kloek en Amber van Wanrooij.
 

6-3-2018
Geslaagde clubavond
 

GMHC beleefde maandag een geslaagde clubavond. Zo’n 40 belangstellenden luisterden naar inspirerende verhalen van Sophie Benus (KNHB) en Nienke Siemons (Hockeyvereniging Abcoude) over het werven van vrijwilligers en ook het behouden van vrijwilligers. Ze vertelden over speciale wervingsdagen, ‘witte rook-sessies’, ‘warm bad-commissies’ en ‘op-de-koffie-bij-het-bestuur bijeenkomsten’. Allemaal zaken die kunnen helpen om alles bij GMHC (nog) beter te laten verlopen. 


Enkele aanwezigen (leden van commissies, bestuursleden en ouders) lieten zich zó inspireren dat zij zich spontaan hebben aangemeld om een van bovenstaande activiteiten te organiseren. Kortom, jullie horen er spoedig meer over.


Het was maandagavond eigenlijk de wedergeboorde van de clubavond. In een grijs verleden werden die ook al bij GMHC gehouden, maar die zijn in de loop van de tijd een zachte dood gestorven. Hopelijk is de clubavond voldoende nieuw leven ingeblazen. 

Sommigen zeiden na afloop dat we nu moeten doorpakken. Dat doen we dan ook. De volgende clubavond is op 

maandag 9 april om 20 uur


Een thema kiezen we later. Het kan gaan over de uitslag van de ledenenquête, maar het beleidsplan of technisch beleidsplan kunnen ook aan de orde komen. 

De clubavond is vooral ook bedoeld om iedereen de gelegenheid te bieden commissieleden of bestuursleden aan te spreken.

De clubavond is voor iedereen. Leden van commissies, bestuursleden, spelende leden en ouders van jeugdleden. Dus ook voor al die thuisblijvers op deze eerste clubavond. Een herkansing voor iedereen!


 

27-2-2018
Plaatjesactie Hoogvliet start 21 maart
 
Kun je niet wachten om je eigen sportplaatje in handen te hebben? Zet 21 maart in je agenda en vraag iedereen om met je mee te sparen.
 

19-10-2017
Foto’s feestelijke opening kunstgrasvelden
 
Yvonne Palsgraaf heeft een fotoserie gemaakt van alle bijzondere momenten van deze feestelijke zaterdagmorgen 14 oktober 2017. Klik op deze link om de foto’s te bekijken.

20171014 Openingsdag nieuwe velden
 

13-10-2017
GMHC per 14 oktober rookvrij
 
 

23-9-2017
Cola en of Sinas
 
Vanaf 23 september 2017 word er geen Cola en Sinas meer verstrekt aan de teams.
Om ongelijkheid in teams te voorkomen, is besloten om geen enkel team meer te voorzien van drank.
Elk team zal zelf drank kunnen kopen bij de bar.
Elk team mag wel een kan limonade afhalen.
het Bestuur.
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
22-3    Scheidsrechterscursus
24-3    Bitjeshappen
30-3    Klaverjassen
3-4    Collecte Hartstichting
8-4    SuperSunday & clubkampioe
13-4    schoolhockeytoernooi
26-4    sportdag Beversluisschool
Hele agenda
Handige links