Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

13-8-2018
Teamfoto's Jeugd Seizoen 2018 - 2019
 
In voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn voor de vakantie teamfoto's van de teams voor seizoen 2018-2019 gemaakt. Je kunt de foto's van jouw team bekijken op https://flic.kr/s/aHsmocFs32.

Met dank aan de fotograaf Amber van Wanrooij

2018 Teamfoto's Jeugd Seizoen 2018 - 2019
 

24-7-2018
Bardiensten inplannen; DOEN!
 
Door: de Barcommissie

Bardiensten inplannen; DOEN!

Bardiensten eerste seizoenshelft seizoen 2018-2019
De vakantie is nog maar ‘net’ begonnen, de barcommissie is echter al hard aan de slag geweest.
Het clubhuis zal vanaf maandag 20 augustus weer geopend zijn en de bar moet dan weer op volle toeren kunnen gaan draaien. Daar hebben we bardiensten voor nodig! De barcommissie is blij met de mensen die al de moeite hebben genomen om zichzelf voor een bardienst in te plannen. De ‘barslots’ zijn voor de hele eerste seizoenshelft opengezet, u kunt zichzelf dus inplannen voor de nog vrije bardiensten in het systeem!
Wanneer u niet zelf inplant, zal de barcommissie de bardiensten inplannen. Dit doen wij vanaf nu minimaal 5 weken van tevoren. Wij realiseren ons dat de regelmatige verzending van herinneringen aan de bardienst overbodig kan overkomen, maar vragen uw begrip omdat wij zeker willen stellen dat de dienst niet vergeten wordt. Let op: de barcommissie mailt vanuit LISA, zorg er dus voor dat uw mailadressen in LISA kloppen!

Hoe werkt dat inplannen dan?

Via de LISA app:
 • Open de LISA app
 • Klik op 'Meer' in het menu
 • Klik op 'Plan uw dienst'
 • Kies de datum waarop u bardienst zou willen draaien.
 • Open deze datum door het pijltje aan de rechter kant
 • Zoek de gewenste tijd en klik op 'Plan mij in'
 • U krijgt (uiterlijk twee weken voordat de bardienst daadwerkelijk is) een automatisch bericht met nadere uitleg

Wanneer u geen inloggegevens heeft voor 'mijn GMHC': neem contact op via [email protected]

Via de website:
 • Ga naar: www.gmhc.nl
 • Klik rechtsboven op 'login mijn GMHC'
 • Vul uw [lidnummer] en [wachtwoord] in en klik op 'inloggen'
 • Klik midden boven op 'Club'
 • Klik midden boven op 'Diensten'
 • Zoek een geschikte dag waarbij een open slot is voor 'barmedewerker'
 • Klik op 'Inplannen'
 • U krijgt (uiterlijk twee weken voordat de bardienst daadwerkelijk is) een automatisch bericht met nadere uitleg

Wanneer u geen inloggegevens heeft voor 'mijn GMHC': neem contact op via [email protected]

Aandachtspunten
 • Wanneer u contact opneemt met de barcommissie over een bardienst. Zorg er dan voor dat u de naam van uw kind in de mail noemt, zodat wij weten over welk lid het gaat.
 • Ieder lid dient 2 bardiensten per seizoen te draaien, is het lid 17 jaar of jonger dan dient 1 van de ouders 2 bardiensten te draaien.
 • Als u ingedeeld wordt door de barcommissie krijgt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven mailadres. U bent zelf verantwoordelijk dat dit mailadres klopt, dit kunt u veranderen in LISA en 'Mijn GMHC'.
 • Barmedewerkers dienen 18 jaar of ouder te zijn.
 • Kinderen zijn NIET toegestaan achter de bar, hiervoor gelden geen uitzonderingen.
 • Afkopen van een ingeplande bardienst is tot 4 weken van tevoren mogelijk, de kosten hiervan bedragen 50 euro. Neem hiervoor contact op met [email protected]
 • Afkopen van de bardiensten voor de rest van het seizoen (2 bardiensten) is mogelijk, de kosten hiervan bedragen 100 euro (50 euro per bardienst). Neem hiervoor contact op met [email protected]
 • Bij zogenaamde 'no show' zal een boete van 75 euro volgen, deze wordt opgelegd vanuit het bestuur. Daarnaast word je opnieuw ingedeeld voor een bardienst.
 • Onderling ruilen mag uiteraard, wij zouden het prettig vinden om hiervan per e-mail op de hoogte te worden gesteld. Hierbij geldt dat het (eerst) ingedeelde lid verantwoordelijk blijft voor zijn/haar bardienst en/of mogelijk volgende 'no show'.

Vrijstellingers ouder(s)/verzorger(s) jeugdleden
Vrijwilliger dus geen bardienst?
 • Wanneer u vrijwilligerswerk voor de hockeyclub verricht hoeft u geen bardienst te draaien voor uzelf of 1 van uw kinderen.
 • Wanneer beide ouder(s)/verzorger(s) vrijwilligerswerk doen, hoeven zij voor 2 kinderen (of voor 1 kind en voor zichzelf) geen bardienst te draaien.
 • Bij 2 vrijwilligers en bijvoorbeeld 3 kinderen, dient er voor 1 kind, nog 2 bardiensten te worden gedraaid.
 • Onder vrijwilligerswerk wordt onder meer verstaan: commissiewerk, coaches, managers en ouder(s)/verzorger(s) die training geven. Voor de jeugdspelers die zelf training geven, krijgen de ouder(s)/verzorger(s) geen vrijstelling voor bardienst.
 • Ouders die coachen, training geven of teammanager zijn, ontvangen ook een vrijstelling, echter:
  • * Per team zijn er maximaal de volgende vrijstellingen mogelijk:
   • een vrijstelling voor de coach (met een maximum van 2 vrijstellingen per team),
   • een vrijstelling voor de teammanager (met een maximum van 1 vrijstelling per team).
Kortom; bij meer dan 2 coaches of meer dan 1 teammanager in een team, hoort de barcommissie graag via [email protected] op wiens naam de vrijstelling gezet mag worden.

 • Overige vrijwilligers worden met klem verzocht een e-mail te sturen aan [email protected] zodat wij u niet onterecht inplannen voor een bardienst.


 

18-7-2018
Schema Seizoensopening - zaterdag 1 september
 
Het wedstrijdschema voor de Seizoensopening op zaterdag 1 september is bekend. Deze is bijgevoegd en is ingevoerd in het wedstrijdschema / LISA, dus zichtbaar in de LISA app. Elk team dient zelf één scheidsrechter te verzorgen en graag onderling overleggen welk team in welke kleur speelt. 
Voor vragen kan je contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat: [email protected]

NB. op 12/8 is er een aanpassing op het schema doorgevoerd. Deze is ook verwerkt in het wedstrijdschema.

Fijne vakantie!
 2-7-2018
Schema trainingsweek (20-24 augustus)
 
Hierbij het schema de jeugdteams de trainingsweek (20 t/m 24 augustus). Indien andere teams ook tijdens deze week willen trainen, kan daarvoor trainingstijd worden gereserveerd. Hiervoor geldt: Wie ’t eerst komt, wie ’t eerst maalt! We zullen ervoor zorgen deze zoveel mogelijk up-to-date te houden. Aanvragen hiervoor graag per mail bij Dirk Doop ([email protected]en Danielle Frenk ([email protected]).

In de week van maandag 27 augustus gaan alle teams trainen volgens het ‘reguliere trainingsschema’, dit is te vinden via www.gmhc.nl onder het kopje "trainingsschema” (in het menu aan de rechterkant van de homepage)
 2-7-2018
Trainingsschema 2018-2019 staat online
 
Nieuw seizoen, nieuwe kansen!

De afgelopen weken hebben we weer hard gewerkt aan het vormgeven van het nieuwe trainingsschema voor het seizoen 2018-2019, en staat inmiddels online en in je agenda in de LISA app. We zijn blij dat we op dit moment alle teams van een (vaste) trainer hebben kunnen voorzien. Uiteraard starten we voor de jeugdteams weer met de bekende trainingsweek. Het schema voor deze is inmiddels voor een deel gevuld (met de selectieteams). Dit schema zal ook snel op de website te vinden zijn, zodat ook de overige teams trainingstijd kunnen reserveren. Hiervoor geldt: Wie ’t eerst komt, wie ’t eerst maalt! We zullen ervoor zorgen deze zoveel mogelijk up-to-date te houden. 
 • De selectieteams starten verplicht op maandag 20 augustus met de traditionele trainingsweek, de overige teams kunnen op verzoek ook veldruimte reserveren om ook op 20 augustus te starten met trainen. Aanvragen per mail bij Dirk Doop ([email protected]) en Danielle Frenk ([email protected])
 • In de week van maandag 27 augustus gaan alle teams trainen volgens het ‘reguliere trainingsschema’, dit is te vinden via www.gmhc.nl onder het kopje "trainingsschema” (in het menu aan de rechterkant van de homepage)
 • Het weekend van zaterdag 1 september zal de Seizoensopening plaatsvinden om weer wat wedstrijdritme op te doen. De selectieteams die zelf een oefenwedstrijd hebben geregeld, spelen een uitwedstrijd die dag. De overige teams spelen een onderlinge wedstrijd (tegen een ander team van GMHC). Het schema voor deze zaterdag wordt nog bekend gemaakt, dit krijg jullie te horen van de wedstrijdsecretaris (Danielle Frenk)
 • Het trainingsschema voor de keeperstrainingen is nog onder voorbehoud.

Training geven door selectieteams

Wellicht ten overvloede, maar we willen het toch nog even onder de aandacht brengen. Van een jeugdspeler in de selectieteams wordt verwacht dat hij/zij kennis overdraagt op de jongere jeugd. Daarom worden de selectieteams dus ingezet als ‘carrouseltrainers’, om een vaste trainer te assisteren en training te geven aan jongere jeugd. Mocht jouw voorkeur liggen bij zelf verantwoordelijk zijn voor een team of wil je wekelijks training geven in plaats van in een carrouselvorm, meld je dan z.s.m. bij Dirk Doop (trainerscoördinator)! Hij kan dan kijken of er in het trainingsschema nog iets te regelen is voor je!

Nieuwe trainers 2018-2019

We verwelkomen een heel mooi aantal nieuwe trainers voor komend seizoen. GMHC vindt het ontwikkelen/opleiden van trainers erg belangrijk. Daarom krijgen nieuwe trainers ‘verplicht’ de HT1 opleiding van GMHC aangeboden. De informatie over deze opleiding zal volgen als bekend is wanneer deze cursus van twee avonden gegeven zal worden op GMHC. Deze informatie zal verstrekt worden door de coördinator opleidingen (Julia van Hooft).Zomervakantie

Voor nu een hele fijne zomervakantie, op naar een mooi seizoen 2018-2019!
Namens het Technisch Hart,
Dirk Doop
 

19-10-2017
Foto’s feestelijke opening kunstgrasvelden
 
Yvonne Palsgraaf heeft een fotoserie gemaakt van alle bijzondere momenten van deze feestelijke zaterdagmorgen 14 oktober 2017. Klik op deze link om de foto’s te bekijken.

20171014 Openingsdag nieuwe velden
 

13-10-2017
GMHC per 14 oktober rookvrij
 
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
22-8    Bestuursvergadering
29-8    Coachavond Jongste Jeugd
1-9    Seizoensopening
5-9    Basisopleiding training g
5-9    Spelleidersavond Jongste
7-9    Basis opleiding coaching
11-9    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links