Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

16-10-2018
Even voorstellen...Elzeline in ´t Veld
 


Graag stel ik me voor, als nieuw lid van de commissie werkgeverschap. Mijn naam is Elzeline in ’t Veld. Sinds 6 jaar kom ik op de club en dat is met veel plezier! Eerst alleen voor onze dochter Jasmijn en 2 jaar later koos ook onze zoon Jurre gelukkig voor hockey. Tja, wel zo makkelijk toch? Met veel plezier mocht ik het team van Jasmijn coachen, maar toen ze in de selectie kwam, namen de deskundigen het gelukkig over. Kon ik haar wedstijden als toeschouwer meemaken en ook bij Jurre regelmatig kijken. Afgelopen jaar veranderde mijn werkdagen en kon ik me aansluiten bij het trimhockey op vrijdagochtend. Wat leuk om het spelletje zelf te spelen; gezelligheid en fanatisme gaan hier hand in hand!

Als je een tijdje op een vereniging rondloopt realiseer je je hoeveel werk er verzet wordt door vrijwilligers. Het is mooi als je kinderen hun hobby kunnen uitoefenen, maar dat gaat niet vanzelf. Ik vind het dan ook vanzelfsprekend dat je daar als ouder je bijdrage aan levert. Op de vrijwilligersavond sprak het praatje van Tjerk van Nieuwenborg over de commissie werkgeverschap mij aan. De commissie werkgeverschap heeft tot taak het bestuur van GMHC te adviseren met betrekking tot de ontwikkelingen rondom de werkgeverstaak. Een aantal mensen heeft een dienstverband binnen GMHC, anderen een vrijwilligerscontract en weer anderen dragen hun steentje bij zonder enige tegenprestatie. Als vereniging wil je dat mensen dit met plezier en naar ieders tevredenheid doen. Maar ja, hoe weten we of dit ook het geval is? Worden gestelde doelen behaald? De commissie werkgeverschap gaat hierover in gesprek met de mensen die betrokken zijn; de trainers, spelers, maar ook ouders. En dat leek me een hele leuke en zinvolle taak om mee aan de slag te gaan. Oftewel: tot ziens op de club!

Elzeline in ‘t Veld

 

14-10-2018
Trainingen Jongste Jeugd rondom Herfstvakantie
 
Er is nu geen keeperscarrouseltraining meer voor de E-teams, maar tot aan de herfstvakantie gaan de overige trainingen voor de jongste jeugd wel gewoon door, ook al zijn er geen wedstrijden.
De hersftvakantie duurt van zaterdag 20 t/m zondag 28 oktober. In de herfstvakantie zijn er geen trainingen voor de jongste jeugd.
Alle trainingen, dus ook de keeperscarrousel, beginnen weer volgens het normale trainingsschema in de week van 29 oktober.
 

14-10-2018
Nieuwbericht Voorzitter Jongste Jeugdcommissie
 

Na zorgvuldige overweging heeft Peter Herbert besloten vanwege persoonlijke omstandigheden zijn functie als voorzitter Jongste Jeugdcommissie en lijncoördinator 2e jaars E per direct neer te leggen.


Peter heeft de afgelopen 5 jaar met eerst lijncoördinatie en later ook het voorzitterschap samen met de andere commissieleden een enorme bijdrage geleverd in de ontwikkeling van de jongst jeugd die nu staat als een huis. Daarvoor willen wij hem hartelijk danken!


Gelukkig blijft Peter wel actief betrokken bij onze vereniging als trainer en zal zich inzetten bij diverse losse klussen.


De commissieleden zullen de taken van Peter waarnemen, niettemin willen wij langs deze weg een klemmend beroep doen aan de ouders van leden en/of vrijwilligers zich aan te melden om het team weer compleet te krijgen.


Voor informatie kun je contact opnemen met het bestuur of met Jerry van der Leur namens de Jongste Jeugdcommissie.  


Vacatures:

Voorzitter Jongste Jeugdcommissie, Lijncoördinator 2e jaars F, Lijncoördinator 2e jaars E,


 

5-10-2018
Bar prijzen worden gewijzigd
 

In de ALV van juni 2018 is gesproken over het wijzigen van prijzen aan de bar.

Per 15 oktober zullen de prijzen aan de bar wijzigen.

We zijn druk bezig om alle leden te voorzien van clubcards, als ze deze nog niet hebben. u kunt reedst betalen met uw clubcard aan de bar. De wijziging om deze card vanaf overal via een IDEAL transactie op te waarderen is in de maak. Als dit is gerealiseerd, krijgt u met gebruik van de clubcard korting aan de bar.

Ook ouders, opa en oma's en vrienden van GMHC-leden kunnen een kaart kopen bij de bar. Daardoor kunnen zij ook een korting ontvangen bij het gebruik van een clubpas.

Heeft u vragen over de clubcard, dan kunt u een email sturen naar [email protected]

mvg de barcommissie

 

22-9-2018
Nieuwe LISA app - bugs, fixes en korte roadmap
 
De nieuwe LISA app is een aantal dagen live en komt men dingen tegen die niet helemaal (meer) zoals verwacht werken. LISA is continue bezig met updates en ondervindt de app een aantal bugs die zij aan het oplossen zijn. Dan kan het bij leden voorkomen dat de app anders werkt, maar dat is LISA aan het oplossen. Veel issues kunnen met kleine (API-)fixes opgelost worden, maar voor een aantal grotere is een grote update nodig (vanuit de Appstore), zoals bijvoorbeeld het overall wedstrijdschema.

Via deze link kan je volgen wat er al gemeld is en welke problemen zijn opgelost, met welke ze nog bezig zijn en welke functionaliteiten er nog zullen volgen.

Indien je nog feedback hebt of iets mist in de nieuwe app, graag sturen naar [email protected] zodat centraal vanuit GMHC feedback aan LISA gegeven kan worden.
 

19-10-2017
Foto’s feestelijke opening kunstgrasvelden
 
Yvonne Palsgraaf heeft een fotoserie gemaakt van alle bijzondere momenten van deze feestelijke zaterdagmorgen 14 oktober 2017. Klik op deze link om de foto’s te bekijken.

20171014 Openingsdag nieuwe velden
 

13-10-2017
GMHC per 14 oktober rookvrij
 
 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
18-10    Heren 1
20-10    Clinic Dames 1
22-10    Herfstkamp
26-10    Klaverjassen
29-10    scheidsrechtercursus
1-11    Opleiding keeperstraining
5-11    scheidsrechtercursus
Hele agenda
Handige links