Nieuwsoverzicht
WEDSTRIJDVERSLAGEN

12-11-2018
Dames 1 op laatste plaats
 

 

Dames 1 is door de 0-1 nederlaag tegen Berkel gezakt naar de met Derby gedeelde laatste plaats in de tweede klasse. Heren 1 redde het ook niet tegen subtopper Hisalis. In de Bollenstreek pakte de thuisploeg met 1-3 de punten. Heren 1 staat nog op de zesde plaats in de derde klasse.

 

Dames 1 heeft grote moeite met scoren en ook afgelopen zondag tegen Berkel had de tegenstander aan één doelpuntje voldoende om de volle winst te boeken. Derby speelde gelijk tegen De IJssel en staat nu samen met GMHC op de laatste plek. Om met goed gevoel de winter in te gaan moeten de dames van Bas Ligthart nog wat puntjes bij elkaar sprokkelen tegen het sterke Pollus (komende zondag) en het niet zo sterke Barendrecht.

In de derde klasse bij de mannen is er een stevige kloof ontstaan tussen uit vijf teams bestaande kopgroep en de rest. Hisalis, de nummer vijf won zondag met 3-1 van de nummer zes (Gouda), dat nog juist de onderste helft van de ranglijst aanvoert. Zondag tegen Nieuwegein zijn er nieuwe kansen.

Voor Heren 2 staat er nog maar één potje op het programma en dan beginnen de mannen al aan het kerstreces. Tegen koploper Barendrecht was geen eer te behalen (2-6). De Heren Jong verloor ook van de koploper, Cartouche, met 2-4, maar staat nog wel tweede in de poule. Zondag komt nummer drie op bezoek.

Het enige team bij de senioren, dat tot winst kwam, was Veteranen A en hoe. Tegen het nog puntloze Barendrecht werd het 8-0 en het team van captain Gerard Boks staat nu alleen op de derde plaats. De LA-Veteranen lieten zich verrassen door het ook niet zo hoog genoteerde Tempo’34 (0-4)

 

12-11-2018
Meisjes B1 en Jongens B1 aan de leiding
 

Het gaat bij de jeugd vooralsnog goed met onze B-teams. Zowel Meisjes B1, als Jongens B1 en B2 gaan aan de leiding in hun klasse. Jongens A1 haalde fors uit bij Kieviten (10-1) en Meisjes A1 kwam knap terug tegen Schiedam (2-1). Het vermelden waard is ook de eerste zege van Meisjes C5 in dit seizoen (4-2 op Noordwijk).

 

Het zwakke Kieviten moest met 10-1 buigen voor onze Jongens A1, dat op een keurig derde plaats staat in de eerste klasse. Het verlies in het eerste duel is niet zo vreemd meer, want Pijnacker blijft alles met grote cijfers winnen. Meisjes A1 had in de eerste helft tegen Schiedam niet veel in te brengen (0-1), maar herstelde zich knap na de rust (2-1 winst). De meiden van Bart van Raalte staan op een gedeelde tweede plek. Meisjes A2 had een kans tegen Derby (04), MA3 kwam tot 3-3 tegen HCRB en MA4 moest met 2-7 buigen voor Dordrecht.

Leuke geluiden uit de B-hoek. Het naar de eerste klas gepromoveerde Meisjes B1 won knap met 1-0 van het stevige Voorne en gaat met 9 uit 3 fier aan de leiding, samen met Forescate. Het naar een lager niveau (vierde klas) verplaatste MB2 gaat nu lekker draaien. Met leuke combinaties werd HDM opzij gezet (5-1). MB3 won in een rommelig duel met 4-3 van Leonidas, MB4 hield een puntje over aan de wedstrijd tegen Wateringse Veld (1-1) en MB5 pakte knap de koppositie door Crayenhout met 4-1 te verslaan..

De jongens van B1 speelden evenals vorige week een rare wedstrijd. De vorige zaterdag werd na een 6-0 ruststand uiteindelijk 6-1 en nu stond B1 tegen Rotterdam na de eerste helft met 5-0 voor en werd de uitslag 5-3. ,,We gaan voortaan alleen de eerste helft spelen”, mopperde coach Esther van Dijk, die ook geen verklaring had voor het nonchalante gedrag na rust. JB2 won met 7-2 van Berkel en gaat voorlopig met 6 uit 2 ook aan de leiding.

Meisjes C1 gaf koploper Wateringse Veld dapper partij, maar verloor wel met 1-2. MC2 won andermaal met grote cijfers, 8-1 tegen Spijkenisse en ontvangt zaterdag mede-koploper Cartouche. MC3 zegevierde netjes met 3-0 van Wateringse Veld en MC4 speelde een spectaculaire partij tegen koploper HCRB. Na een 4-3 ruststand en later nog 5-4, sloegen de Reeuwijksen in de slotfase toe (5-7). MC5 wal dolblij met de eerste zege van het seizoen, 5-3 tegen Noordwijk.

Jongens C1 kwam 1-1 overeen met Ring Pass en staat vijfde in de eerste klas. JC2 verloor van HDM (2-3) en zakte naar de vierde plaats. Jongens D1 besliste de burenruzie tegen HCRB met 1- 0 in hun voordeel en gaat met 6 uit 2 voorlopig aan de leiding. Meisjes D1 won met moeite van Victoria (4-3), maar gaat met 9 uit 3 ook aan de leiding in de tweede klas. MD2 boekte de tweede zege, 3-1 op Ommoord, MD3 pakte via de 2-2 bij HDS het eerste puntje en MD4 haalde de eerste drie punten binnen tegen Bleiswijk (4-2).

 

 

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
21-11    Bestuursvergadering
22-11    Opleiding keeperstraining
22-11    Heren 1
28-11    Pietentraining F-jeugd
30-11    Klaverjassen
1-12    scheidsrechtercursus
2-12    Zaalhockeytoernooi
Hele agenda
Handige links