Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaNieuwsoverzicht
WEDSTRIJDVERSLAGEN

16-10-2017
Dames 1 herstelt aansluiting met kopgroep
 

Dames 1 heeft de aansluiting met de kopgroep hersteld door dik verdiend met 1-0 te winnen bij Berkel, tot dat moment de nummer twee van de ranglijst. Na een weekje rust komt koploper Pollux op bezoek. Heren 1 bood dapper tegenstand aan leider Noordwijk, maar verloor toch met 0-2.

 

Dames 1 speelde een prima partij bij Berkel en eigenlijk was de 1-0 winst maar een schamele afspiegeling van het veldoverwicht. Bij de nummer twee van de tweede klasse A was 3-0 of 4-0 een betere uitslag geweest. Koploper Pollux verspeelde de eerste twee punten tegen Dordrecht (2-2). Na een weekje rust krijgt de formatie van trainer-coach Matthijs Krauss Pollux op bezoek en een week later mag Dames 1 naar Rijswijk, de nieuwe nummer twee. Daarna wordt redelijk duidelijk of GMHC gaat meestrijden om de drie promotieplaatsen.

 

Heren 1 speelde een sterke eerste helft tegen leider Noordwijk en kreeg kort voor rust zelfs de beste kans op de openingtreffer. Een dubieuze strafcorner en een snelle counter zorgde tien minuten na rust voor 0-2 en dat werd ook de eindstand. Met 6 uit 6 moeten de mannen van Dirk Doop voorlopig meer naar beneden dan naar boven kijken. De duels tegen Dopie en Scoop bieden na de herfstvakantie wellicht mogelijkheden.

 

Dames 2 is nu aardig ingespeeld, won met 2-0 van Leiden en is heilig van plan nu aan een opmars te beginnen. Jong Dames 1 beleefde een slechte dag en ging bij Dordrecht kopje onder (0-5).

Heren 2 draait ook nog stroef. Na de 0-1 en 1-1 kwamen er bij 1-3 wat mogelijkheden, maar zelfs een strafbal werd niet benut en de uitslag uiteindelijk 2-6. Jong Heren 1 had weinig moeite met het zwakke Scoop en staat stevig op de derde plek met 13 uit 6. Veteranen A liep tegen de zesde nederlaag aan, maar deze was wat steviger (2-6). Tegen de buren van HCRB hielden de LA-Veteranen het tot 1-1 redelijk vol, maar verloren toch met 1-3.

 

JUNIOREN

 

Bij de junioren moest een handvol teams nog wat inhaalwedstrijden afwerken. Jongens B2 won in een goede partij met 3-0 van Hudito en is met 8 uit 5 op een keurige gedeelde derde plaats geëindigd. Jongens C2 stuntte op zondagochtend tegen Ring Pass. Door de 1-0 overwinning hield GMHC de Delftse jongens van de eerste plaats. Meisjes C5 verloor van Pijnacker (0-3) en Meisjes D5 pakte vier punten uit de twee inhaalduels: 5-0 tegen Rotterdam en 2-2 tegen Leonidas.

 

 

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-10    Scheidsrechterscursus
25-10    Bestuursvergadering
31-10    Bezoek B&W
31-10    Scheidsrechterscursus
7-11    Scheidsrechterscursus
8-11    Zaalhockey voorlichtingsa
14-11    Examen scheidsrechterscur
Hele agenda
Handige links