Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de streamGevonden voorwerpen


Nieuwsoverzicht
BESTUUR

9-6-2017
Chris Boeijinga nieuwe voorzitter GMHC
 
Chris Boeijinga (47) is de nieuwe voorzitter van GMHC. Onlangs is hij door het bestuur unaniem gekozen tot voorzitter. Chris maakt nu ruim een jaar deel uit van het bestuur met de portefeuille algemene zaken.

In de Nieuwsbrief van maart 2016 werd Chris geïnterviewd als Vrijwilliger van de Maand. Toen al kwam het voorzitterschap ter sprake. Dat stuk over Chris begon destijds zo:

'Velen bij GMHC denken dat hij op korte termijn wel eens de volgende voorzitter van de club kan worden en dat hij daar zeer geschikt voor is’.

Zelf bleef Chris daar toen zeer bescheiden onder. Maar zie, een jaar later is hij dan toch de nieuwe voorzitter van GMHC. Hij studeerde in Rotterdam bestuurskunde. Bij onze hockeyclub deed hij als ouder het zo gebruikelijke vrijwilligerswerk van ouders: coach van het team van zoon Casper.

Maar al snel kroop het bloed waar het niet gaan kan en verkoos Chris een bestuurlijke functie boven het coachen. En daar kan GMHC blij mee zijn, want het besturen gaat hem goed en soepeltjes af. Hij heeft ook zo zijn uitgesproken ideeën over dat besturen. In die aflevering van Vrijwilliger van de Maand zei Chris daar het volgende over:

‘Er zijn heel veel verschillende zaken die spelen. Neem de ledenwerving. Het is hard nodig dat het ledental weer gaat groeien. Maar een ledenwerfcommissie ontbreekt bij de club. Dat heb ik aangekaart. Gelukkig heeft de communicatiecommissie dit opgepikt en gaat er nu toch wat gebeuren’.

Op woensdag 14 juni mag Chris officieel als voorzitter debuteren tijdens de ALV, die om 19.30 uur begint.
 

13-6-2016
Geld Terug Regeling gemeente Gouda
 

Wist u dat de gemeente Gouda sommige leden tegemoet komt met een bijdrage aan de contributie?

Wanneer je met weinig inkomsten moet rondkomen, blijft er vaak weinig geld over voor sport, recreatie en culturele activiteiten. De gemeente Gouda vindt het belangrijk alle Goudse inwoners lid kunnen worden van sportverenigingen en komt sommigen daarom tegemoet met een Geld Terug Regeling. Met deze regeling kunt u (een deel van) de contributie onder voorwaarden vergoed krijgen.

 

De Geld Terug Regeling is bedoeld voor:

• kinderen tot en met 17 jaar, van wie de ouders een laag inkomen hebben (jongste jeugd, D-junioren, C- junioren, B- junioren)

• personen die de AOW-gerechtigde leeftijd hebben of ouder zijn en een laag inkomen hebben (veteranen LA, trimhockey)

• personen tussen 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd, die chronisch ziek of gehandicapt zijn én een laag inkomen hebben (G-hockey)

 

Voor meer informatie: http://www.gouda.nl/Inwoners/Werk_en_inkomen/Minimaregelingen/Geld_terug_regeling_reductieregeling (website) of http://www.gouda.nl/dsresource?objectid=07029fa1-ff39-48e8-9610-e11b3679f34b&type=org (folder)

 

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
30-8    Spelleidersavond Jongste
2-9    Seizoensopening
7-9    Informatie avond coaches
30-9    Bitjeshappen
24-10    Bezoek B&W
13-4    Seniorenfeest 2018
Hele agenda
Handige links