Nieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

14-5-2022
Sevens Mix teams nr 1 en 2!
 
Dit lente blok hebben we voor de Sevens competitie 2 teams ingeschreven en zijn de teams eerste en tweede in de poule geworden!

Vanaf volgende week start het Zomer blok en spelen de teams op 20 mei en 24 juni in Gouda.
 

13-5-2022
GMHC workshops voor coaches junioren door Robert Noall - input gevraagd!
 
Robert Noall is van plan om korte online workshops te maken over bepaalde onderwerpen. Deze workshops zullen online gezet worden, omdat het lastig is om iedereen op hetzelfde moment live mee te laten kijken. Op deze manier kan iedereen op zijn/haar eigen gekozen moment de workshop thuis bekijken. Bij GMHC vinden wij input van coaches/trainers/spelers-speelsters zeer belangrijk, vandaar deze enquête. We vragen jullie de volgende vier vragen via onderstaande link te beantwoorden:

Korte vragenlijst

De antwoorden worden meegenomen in de workshops in de periode tot einde van dit seizoen. Als je naast de input voor de workshops meer wilt, stel vooral deze vragen, graag zelfs!

 

12-5-2022
Hockeykamp in de zomervakantie op GMHC: 11 t/m 15 juli 2022
 

Deze zomervakantie kan jij weer deelnemen aan de leukste hockeykampen van Nederland GMHC. Plezier en ontwikkeling staan centraal. Jij gaat waanzinnige dagen hebben vol met plezier en uitdaging. Met het super uitdagende, leuke programma en enthousiaste trainers zal jij optimaal worden uitgedaagd. Ben jij erbij?

Gratis stick bij hockeykamp van drie dagen of langer
Op hockeykamp en een nieuwe hockeystick? Dat klinkt toch waanzinnig! Bij elk hockeykamp van drie dagen of langer krijg jij een The Indian Maharadja hockeystick cadeau. Je kan zelf je maat doorgeven op het aanmeldformulier en wij zorgen dat de stick wordt uitgedeeld tijdens het kamp. Bekijk de voorwaardenhier.

Data en meer informatie:

11 t/m 15 juli 2022 in de zomervakantie

De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem. Je slaapt dus lekker thuis.

Inclusief:

• Heerlijke en gezonde lunch, limonade, fruit en tussendoortjes

• Meet & greet en masterclass van (Jong)Oranje Speler

• Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers

• Je persoonlijke hockeycertificaat

Hockey- of Tophockeykamp?
Het Original Hockeykamp is voor kinderen van 6-14 jaar en het Tophockeykamp voor kinderen van 8-16 jaar. Tijdens het Original Hockeykamp ga je 75% van de tijd hockeyen en doe je de resterende tijd andere sporten en spellen en zal je gebruik maken van het luchtkussen of knotshockeyboarding. Tijdens het kamp krijg je één masterclass van een topspeler. Tijdens het Tophockeykamp ga je de gehele dag hockeyen en krijg je iedere dan een masterclass, clinic of analyse. Wij maken de groepsindeling op basis van leeftijd en niveau. Ook kan je op het aanmeldformulier aangeven bij wie je in de groep wilt. Bij het maken van de groepsindeling zullen wij jullie samen indelen.

Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport & Spelkamp en voor keepers is er het Topkeeperskamp.

Inschrijven of meer info: http://www.nationalesportkampen.nl/

Doneer voor Right To Play
Nationale Sportkampen is in samenwerking met Indian Maharadja een samenwerking aan gegaan met Right To Play. Right To Play is een internationale organisatie die de kracht van sport en spelen inzet om het leven te verbeteren van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld. Bij aanmelding voor een kamp kan jij €10,00 doneren. Als dank krijg jij een super mooie The Indian Maharadja gymbag.Kijk hiervoor meer informatie.

 

12-5-2022
Trainingen tm D vervallen ivm Avondvierdaagse 17 t/m 20 mei
 

De traingingen voor de (Jongste) Jeugd-teams (tot en met D) gaan in verband met de Avondvierdaagse niet door op dinsdag 17 mei, woensdag 18 mei, donderdag 19 mei en vrijdag 20 mei.

 
 

12-5-2022
Aanmelden kan nu! Het Hooftman familietoernooi_Zondag 5 juni
 
Hoera! het mag weer!

Zet het vast in de agenda: Zondag 5 juni vindt het jaarlijkse familietoernooi plaats.

Aanvang: 10 uur, start wedstrijden 10.30 uur.

Wedstrijden duren 2x 10 minuten, waarna een pauze van 10 minuten volgt.

Aanmelden: [email protected]

 

9-5-2022
Heren 1 geeft voorsprong weg
 

Heren 1 speelde een erg aardige partij tegen Capelle, maar gaf in de slotfase onnodig een 3-2 voorsprong weg (3-4 verlies) en moet nog steeds een paar puntjes sprokkelen. Dames 1 startte voortreffelijk tegen Zwaluwen, nam een 1-0 voorsprong, maar stapte uiteindelijk gedesillusioneerd met 1-6 van het veld.

 

Olivier Abee dacht als matchwinner van het veld te stappen, nadat hij tien minuten voor tijd GMHC op 3-2 bracht na een fraaie assist van Hidde Frenk. Ver daarvoor had een andere A-junior, Milan Staring, ook voor blije gezichten gezorgd door Heren 1 aan een 2-0 voorsprong te helpen. Kort na rust werd het 2-2 en toen GMHC dacht de volle winst te pakken, ging het in de slotfase met wee frommeldoelpunten van Capelle alsnog mis.

Heren 1 moet zondag naar Hoeksche Waard, dat al bijna kampioen is, maar daarna moeten er in de resterende drie duels voor de zekerheid nog wat punten worden gepakt. Dat kan goed tegen Souburgh en Krimpen,de twee zwakke broertjes in deze derde klas.

Dames 1 begon erg goed tegen Zwaluwen, nam na acht minuten een voorsprong door Ninah Kraan en kreeg vijf minuten later een levensgrote kans op 2-0. Bij rust stond het echter al 1-3 en de Utrechtsedames prikten er in de tweede helft nog drie treffers bij (1-6). Het zal nog een heel probleem worden de voorlaatste plaats te ontlopen, hoewel het gerucht gaat, dat er slechts één team uit deze tweede klas gaat degraderen. Gezien het grote aantal speelsters van Dames 1 en Dames 2, dat dreigt te vertrekken, zal het niet meevallen om volgend seizoen een sterk vlaggenschip te formeren.

Dames 2 won moeizaam inde slotfase met 2-0 van Schoonhoven en gaat nog steeds fier aan de leiding. Komende zondag wordt er een bezoek gebracht aan de voornaamste concurrent, Leonidas. Dames 3 verloor ongelukkig met 2-3 van Ommoord en Dames 4 denderde over Alphen heen (11-0). Heren 2 kwam sterk terug tegen Tempo’34, van 1-4 naar 4-4, maar gaf de winst ook in de slotfase weg (4-5).

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-5    Bestuursvergadering
27-5    Klaverjassen
7-6    Leden Vergadering
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links