Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaNieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

16-5-2018
MB5 kampioen!
 

Afgelopen weekend is MB5 het tweede team van GMHC dat dit jaar kampioen is. De kampioenswedstrijd was spannend! Lees hier het verslag verder:

Op 12 mei stond de inhaalwedstrijd van GMHC MB5 tegen HVB MB3 gepland. Thuis. Dit zou een heel belangrijke wedstrijd worden want als onze meiden deze wedstrijd zouden winnen waren ze KAMPIOEN! De meiden gingen de wedstrijd enigszins zenuwachtig maar strijdbaar in. Na een paar minuten scoorde ze 1-0. De eerste spanning was er af. Maar HVB liet zich niet makkelijk verslaan. Er werd een mooie partij gespeeld, er waren kansen voor HVB maar deze werden mooi gestopt door onze verdedigsters. Het was warm, je zag de meiden steeds roder aanlopen. De tegenstand was pittig maar toch met 1-0 de rust in. Na de rust weer met frisse energie verder. Het duurde even maar daar viel het tweede doelpunt!! De tribune schudde van enthousiaste ouders die in grote getalen waren komen kijken. En toen werd er eindelijk gefloten, de wedstrijd was afgelopen én gewonnen! MB5 is KAMPIOEN!!! Met een saldo van +30. Op één wedstrijd na, alles gewonnen! De trotse coaches toverden een dikke welverdiende beker tevoorschijn en de meiden liepen hun ererondje. Nou ja, een half rondje, het was echt zó warm... Daarna was het natuurlijk tijd voor een feestje!

 

1-5-2018
informatie selectie seizoen 2018-2019
 

Beste spelers/speelsters van GMHC,

De data vanuit de KNHB zijn inmiddels bekend gemaakt, kleine wijzigen zijn mogelijk, maar in principe geldt het onderstaande voor de komende periode t/m de start van de competitie van seizoen 2018-2019:

Schoolvakantie

Zaterdag 14 juli – Zondag 26 augustus 2018

Start school

Maandag 27 augustus 2018

Start hockey voorcompetitie

Zaterdag 1 september 2018:
(voorcompetitieTOP klasse A, B)

Zaterdag 8 september 2018:
(voorcompetitie A&B1e, 2e, 3e klasse, aanvang competitie C&D jeugd)


Naast veel hockeyplezier heeft GMHC de ambitie om met de selectieteams op het hoogst haalbare niveau te kunnen spelen. Wij vinden dat er een gedeelde verantwoordelijkheid ligt bij de club en de spelers/speelsters en hun ouders om de selectieteams zo goed mogelijk voorbereid aan de competitie te laten beginnen. GMHC is verantwoordelijk om de voorbereiding goed te organiseren. Van de selectiespelers/speelsters en hun ouders wordt gevraagd om hun vakantieplannen zo goed mogelijk af te stemmen op het begin van de hockeycompetitie.

Onderstaande tabel geeft een overzicht van de verantwoordelijkheden zoals wij die zien:

GMHC

Spelers / Speelsters / Ouders

 • Goede organisatie van de voorbereiding, met onder andere een trainingsweek

 • Goede trainers en coaches

 • Duidelijke communicatie richting spelers/speelsters

 • Gemotiveerd

 • Op tijd terug van vakantie

 • Fit terug van vakantie (trainingsschema volgenindien van toepassing)

 • Duidelijke communicatie (richting begeleiding en GMHC)

 • Gedurende een seizoen worden ‘niet hockey gerelateerde activiteiten’ om hockey heen gepland


Wat betekent dit voor de vakantieplanning?

Van alle spelers/speelsters van de selectieteams wordt gevraagd om op tijd terug te zijn voor de trainingsweek in augustus van zijn/haar team. Wanneer het niet mogelijk is om hieraan te voldoen, willen wij ouders vragen om dit met de trainer/ coach (het liefst vóór de selectieweek in juni) te bespreken.

Trainer/coaches juniorenteams 2018-2019
Onze trainer/coaches van de 1e en 2e teams (voor zover al bekend) voor seizoen 2018-2019 zijn:

MA1 Bart van Raalte

MA2 Roos Velberg

JA1 Dirk Doop (trainer)

MB1Corvin Janssen

MB2 Floor Planteydt

JB1Bas Ligthart (trainer)

JB2 Hans Laoh

MC1 Amber van Wanrooij

MC2 nnb

JC1 Olivier Böhmer

MD1 Roos Velberg

MD2 Peter Herbert, Mirthe de Vos en Lise Duijvestijn (trainers), coach nnb

JD1 Tygo Keller en Laurens van Hooft (trainer/coach), Olaf de Groot (coach).Hoe ziet de planning en de aanloop van het nieuwe seizoen er uit?

De selectieprocedure is gewijzigd dit seizoen, gecommuniceerd via de website en verduidelijkt tijdens de clubavond op maandag 23 april. Concreet betekent dit het volgende:

 • Uiterlijk zondag 20 mei (A&B), zondag 27 mei (C&D) worden de uitnodigingen voor de selectieweek gestuurd per mail.

 • Één selectieweek voor de A & B jeugd. Maandag 4 juni tot en met vrijdag 8 juni.

 • Één selectieweek voor de C & D jeugd. Maandag 11 juni tot en met vrijdag 15 juni.

 • De indeling van de jeugd selectieteams wordt uiterlijk zondag 17 juni gecommuniceerd per mail en op de website van GMHC.

 • De indeling van de overige teams wordt uiterlijk zondag 24 juni gecommuniceerd per mail en op de website van GMHC.

 • De nieuwe selectieteams trainen en spelen eventueel oefenwedstrijden (schema in overleg met trainer/coach van het selectieteam). Voor de A&B jeugd is dit maandag 11 juni t/m uiterlijk vrijdag 29 juni. Voor de C&D jeugd is dit maandag 18 juni t/m uiterlijk vrijdag 29 juni.

 • Vanaf de week van maandag 13 augustus kan de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen voor de selectieteams.

De voorbereidingsprogramma’s volgen uiteraard via de trainer/coach of teammanager van het betreffende team.

 • Maandag 20 augustus begint de welbekende trainingsweek voor de selectieteams (1e teams bij de jongens, 1e en 2e teams bij de meisjes). Deze week is voor selectiespelers verplicht binnen GMHC. Het liefst is de selectiespeler uiterlijk op vrijdag 17 augustus thuis, maar vanaf maandag 20 augustus is aanwezigheid echt verplicht.

 • Gedurende het jaar is er sprake van ‘open’ selecties, waardoor er eventueel veranderingen plaats kunnen vinden in de samenstelling van de selectie (1e en 2e) teams.


De overige teams starten met een oefenwedstrijd op zaterdag 1 september, dit is gewoontegetrouw deseizoensopening van GMHC waarop we waarschijnlijk weer onderlinge wedstrijden voor onze (jongste) jeugdteams organiseren. Informatie over deze dag volgt in de komende maanden. Alle teams die geen trainingsweekverplichting hebben, beginnen uiteraard met trainen in de week van maandag 27 augustus (eerste schoolweek). Wij wenseniedereen veel plezier met het boeken van de zomervakantie en verwachten de grootst mogelijke medewerking van de ouders zodat ook seizoen 2018-2019 weer een succesvol seizoen mag worden.


Vriendelijke groet namens het Technisch Hart van GMHC.

 

24-10-2017
Nieuw selectiebeleid GMHC
 
Het Technisch Hart en de Elftalcommissie hebben een nieuw selectiebeleid opgesteld voor onze club. Dat is mede gebeurd naar aanleiding van de kritiek tijdens voorgaande jaren. In bijgaand schema (zie bijlage) staat aangegeven hoe dat nieuwe beleid vorm moet krijgen.

 3-9-2017
Speeldagenkalender Jeugd Seizoen 2017-2018
 
In de bijlage vinden jullie de speeldagenkalender van seizoen 2017-2018. Dit schema bevat een overzicht van de dagen waarop de KNHB wedstrijden plant.

Hierbij willen we een ieder er meteen op attenderen dat in de tweede helft van de competitie er veel vrije dagen (feestdagen) en vakanties zijn waar de competitie zoveel mogelijk omheen gepland moet worden. Echter de KNHB heeft toch 1 feest-zaterdag wel als competitedag moeten aanmerken en wel zaterdag 19 mei 2018 (de zaterdag in het Pinksterweekend). Het zou fijn zijn als daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden kan worden.

 


Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-5    KNHB leercoaches CS+
29-5    KNHB leercoaches CS+
31-5    Bestuursvergadering
1-6    Seniorenfeest Ibiza Beach
13-6    Algemene Ledenvergadering
17-6    Huldiging veldkampioenen
19-6    KNHB leercoaches CS+
Hele agenda
Handige links