Nieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

26-9-2021
Jongens A1 haalt fors uit
 

Jongens A1 had weinig medelijden met het arme Ring Pass en haalde fors uit (14-0). Dat is wel opvallend in de eerste klas. Meisjes A1 ging ten onder bij Catwijck (0-2) en MB1 nam de leiding in de poule.. Na drie rondjes zijn Jongens C1, Meisjes C2 (16-0 zege) en Meisjes D1 en D2 nog zonder puntverlies.

 


Jongens A1 gaat nu allen aan de leiding in de eerste klas en kan zaterdag een definitief gat slaan bij het bezoek aan nummer twee, Hudito, dat één puntje achterstand heeft. JB1 haalde het eerste puntje binnen bij de buren van HCRB (3-3) en JB2 pakte de eerste winst, bij Dordrecht (2-1).

Jongens C1 wil graag naar de tweede klas en is aardig op weg met 9 uit 3. De ploeg van Olivier Abee had wel met wat meer verschil moeten winnen van Berkel C3 (5-3).

Meisjes A1 moest buigen voor Catwijck (0-2) en gaat geen rol van betekenisspelen in de eerste klas. Dat geldt ook voor MA2 in de derde klas, dat van Zoetermeer een lesje kreeg in het afmaken van kansen (1-6). MA3 heeft pas twee duels gespeeld, maar gaat wel aan de leiding met zes punten en MA4 gaat na de 4-3 tegen Delfshaven zelfs gedeeld aan kop.

Meisjes B1 is goed op weg naar een plek in de eerste klas. Na de 2-1 zege op Rotterdam deelt dit team de eerste plek met Pollux, waar het op 9 oktober op bezoek gaat MB3 gingonnodig onderuit tegen Derby (3-4) en MB4 boekte de eerste winst, 4-0 tegen Victoria.

Meisjes C1 was zo aardig bezig,maar liep bij Dordrecht tegen het eerste verlies aan (2-3). MC2 gaat dapper door en kwam via een 16-0 (!!) zege op Zoetermeer nu alleen op kop in de derde klas en mag hopen op promotie na de herfstvakantie. MC3 en MC5 pakten de eerste driepunters. Van de vier ongeslagen D-teams bij de meisjes blijven na zaterdag alleen D1 en D2 over. MD1 had veel moeite met Rapid (5-4), maar gaat wel met vier punten voorsprong aan de leiding in de eerste klas en MD2 gaat ook alleen op kop na de 5-1 winst op Alphen.

.

 

 

24-9-2021
Corona-regels vanaf 25 september op GMHC
 

Vanaf  zaterdag 25 september is er in alle horeca binnen alleen toegang mogelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Gelukkig maakt de overheid uitzondering voor afhalen in sportkantines.

Voor GMHC betekent dit concreet dat het clubhuis zonder coronatoegangsbewijs open is voor het afhalen van eten en drinken, maar dat er binnen geen zit- en/ of staanplaatsen beschikbaar zijn*. Bij slecht weer mag er niet geschuild worden in het clubhuis, met uitzondering van teams die trainen of een wedstrijd spelen.

Het terras is vrij toegankelijk. Hier kun je gewoon plaatsnemen zonder dat je een coronatoegangsbewijs nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat er op het terras niet gerookt mag worden en dat het drinken van alcohol beneden de 18 bij wet is verboden.

#coronamaatregelen
#NIX18

* uitgezonderd trainers, coaches en vrijwilligers die voor het uitoefenen van hun functie in het clubhuis moeten zijn.
 

23-9-2021
Bijeenkomst van cursisten
 

Alle GMHC-leden, die op het ogenblik deelnemen aan de scheidsrechtercursus on line worden op dinsdag 5 oktober in het clubhuis verwacht. Er leven nogal wat vragen bij de cursisten, die we vanaf 19.30 uur in een uurtje hopen bij te spijkeren voor het examen, dat wordt afgenomen op dinsdag 12 oktober.

 

22-9-2021
Scheidsrechters zijn onmisbaar!
 

Daarom de ‘Week van de Scheidsrechter’ vanaf zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober. Leuk als jullie team de scheidsrechters in het zonnetje zetten en hen extra bedanken voor hun inzet!
Daarnaast kun je de hele week meedoen aan onderstaande activiteiten die de KNHB voor scheidsrechters van alle niveaus (online) organiseert.

25 september  -  Start winactie: hoe zet jouw vereniging scheidsrechters in het zonnetje?
27 september  -  Netwerkbijeenkomst Technisch Kader en Arbitrage
28 september  -  Spelregelcafé Jongste Jeugd spelbegeleiders
29 september  -  Spelregelquiz Clubscheidsrechters
30 september  -  Podcast online arbitragecoördinatoren
1 oktober  -  Webinar CS+ test 3.0 bespreking
3 oktober  -  Line-up (CS+) scheidsrechters bij Bondsscheidsrechters


 

21-9-2021
Hockeykamp in de herfstvakantie op GMHC: 18-20 oktober
 

De Nationale (Top-)hockeykampen in de herfstvakantie worden van 18-20 oktober georganiseerd op GMHC. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Het tophockeykamp staat o.l.v . een(Jong-) Oranjespeler of een speler uit de hoofdklasse. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben je erbij?

Data:18 t/m 20 oktober 2021 in de herfstvakantie

De hockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar en de tophockeykampen zijn voor hockeyers van 8 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur.

Hockey- of Tophockeykamp?
Bij het hockeykamp ben je 70% van je dag aan het hockeyen. Ook wordt er gespeeld op het luchtkussen en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Je krijgt 1 dagdeel een clinic van een topspeler.

Tijdens het tophockeykamp hockeyen we de hele dag en staat het tophockeykamp o.l.v. een speler uit het Nederlands Elftal, Jong Oranje of uit de hoofdklasse. Deze speler neemt alle tijd om jou beter te maken, de oefeningen te versterken en zal zelf diverse masterclasses geven.

Inclusief:

  • Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
  • Meet & Greet en masterclass vanTopspeler
  • Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
  • Je persoonlijke hockeycertificaat

 Inschrijven of meer info:www.nationalesportkampen.nl


 

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
5-10    Scheidsrechtercursus
12-10    Goudse Sportcongres
13-10    Goudse Sportcongres
13-10    Bijeenkomst scheidsrechte
14-10    Goudse Sportcongres
14-10    Bestuursvergadering
27-10    Coachavond JJ
Hele agenda
Handige links