Nieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

11-2-2019
Cursus voor Meisjes B4 en Jongens B2
 

Voor de volgende scheidsrechtercursus, die op dinsdag 5 maart van start gaat, zijn aangewezen alle meisjes van B4 en de jongens van B2, voor zo ver die nog niet in het bezit van een kaart zijn. Deze verplichte cursus duurt drie dinsdagavonden, gevolgd door het examen op dinsdag 26 maart.

 

Voor deze scheidsrechtercursus worden dus verwacht alle 13 meisjes van B4 en van Jongens B2 de spelers: Tijmen Breen, Axel van Dijk, Maarten Fleuren, Lars Jansen, Jibbe de Jong, Vincent Ruijgrok en Finn Wiegers.

Aangevuld met enkele meiden uit het najaar: Luna Broekhuizen en Renee Heerkens (van B2) en Kirsten van der Heijde en Isis van der Werken (van B5).

 

16-1-2019
Belangrijk ! Informatie veldtrainingen
 

TRAININGEN OP HET VELD!

Een aantal weken geleden zijn we begonnen met de zaalperiode en we zitten ook nog midden in deze periode. Er wordt echter ook al rekening gehouden met veldtrainingen. De informatie over de veldtrainingen zijn in dit bericht te lezen. Voor nu nog veel succes in de zaal!

JUNIOREN/SENIOREN

De junioren en senioren trainen ‘officieel’ weer buiten volgens het hoofdtrainingsschema na de voorjaarsvakantie (vanaf maandag 4 maart). Uiteraard is het voor die tijd ook gewoon mogelijk om buiten te trainen. Elk team kan zijn veldtraining in het trainingsschema krijgen. Dit gaat op aanvraag, zodat wij zeker weten welke teams er komen en we dus ook weten wanneer de velden bereikbaar moeten zijn. Ook bij eventueel onbespeelbare velden, weten we dan wie we moeten informeren. Daarom van onze kant de vraag om te plannen! Vanaf week 7 (maandag 11 februari) kan je gebruik maken van de trainingstijd zoals in het hoofdschema staat. Wil je dit? Vraag dit dan gelijk aan via: [email protected]of [email protected].

JONGSTE JEUGD

De F-jes zijn alweer volop op het veld bezig. Voor de E6 en E8-tallen starten de veld trainingen weer na de voorjaarsvakantie, dus vanaf maandag 4 maart. Wanneer er sterke voorkeur is om eerder te beginnen, kan dit besproken worden met de hoofdtrainer, dan kan een Jongste Jeugd team ook altijd het velddeel op hun trainingstijd ‘krijgen’ om te trainen.

 

 

 

CARROUSELTRAININGEN

De carrouseltrainingen starten wel pas vanaf de week van maandag 4 maart. Mocht er met de carrouseltrainer iets anders afgesproken kunnen worden, is dit natuurlijk geen probleem. Vraag dan vooral het velddeel aan voor de weken voor 4 maart, indien gewenst.

De trainingen die bedoeld worden zijn:

Donderdag MC3, MC4

Donderdag MC5, MC6

Donderdag JD2

Donderdag JC2

Vrijdag MB4, MB5

Vrijdag MA3, MA4

 

Namens Technisch Kader en de Jongste Jeugd Commissie;

Dirk Doop en Danielle Frenk

 

31-10-2018
Training schema zaal bekend
 
De veldcompetitie is net weer gestart maar eind van de maand starten de eerste zaalhockey training alweer. Bijgaand het schema van de trainingen, deze zal ook binnenkort in LISA worden gezet. Op 14 november is er een coach informatie avond zijn. Het wedstrijdschema zal rond eind november bekend zijn.
 


Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
22-2    Klaverjassen
13-3    Basisopleiding coachen en
16-3    Fout feest (B-jeugd)
17-3    SuperSunday & huldiging z
20-3    Basisopleiding coachen en
21-3    Basisopleiding coachen en
23-3    Bitjeshappen
Hele agenda
Handige links