Nieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

16-4-2021
Nog even volhouden: Houd ook 1,5 meter afstand bij brengen/halen
 

 

De Corona-maatregelen zijn opnieuw verlengd, en de onvrede over 'dat we nog even vol moeten houden’ neemt toe. Dat is begrijpelijk, maar ondertussen hebben we ook als sportclub nog steeds te maken met de geldende Corona-maatregelen.

Houd afstand
We merken dat ouders/verzorgers bij het halen en brengen niet altijd meer onderling de 1,5 meter in acht nemen. We vragen iedereen om hier goed op te blijven letten en daarnaast om niet voor, of vlakbij, het toegangshek te gaan staan.

Nu de Lente Trophy van start is gegaan staan er ook regelmatig ouders/verzorgers buiten het hek te kijken. We vragen iedereen om ook hier zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en 1,5 m. afstand te houden. Gebeurt dit niet, dan is de kans op een persoonlijk boete van controlerende BOA’s groot en dat willen we uiteraard graag (helpen) voorkomen.

Even meelopen met zoon/ of dochter naar het veld om daarna direct weer weg te gaan is helaas ook niet toegestaan.

En dus zit er nog maar één ding op, we moeten allemaal nog heel even volhouden...
 

15-4-2021
Opzeggen lidmaatschap GMHC: Vóór 1 mei 2021
 

We vinden het een stuk leuker als je lid blijft, maar mocht je jouw lidmaatschap of dat van jouw zoon/dochter toch op willen zeggen, dan moet dit voor 1 mei 2021 per e-mail worden gedaan. 

Opzeggen kan alleen via de ledenadministratie: [email protected]


 

9-4-2021
Lente Trophy van start
 
Morgen start de Lente Trophy, met een aangepast concept waarbij de junioren teams 11 tegen 11 op een heel veld spelen. En op de zondag spelen de jong senioren. 

De link naar de speelschemawww.tournify.nl/live/ gmhclentetrophy.

De data in mei worden zsm bevestigd.

Net zoals tijdens de Winter Trophy blijven de Corona maatregelen van kracht.
 

8-4-2021
Ook trainer worden bij GMHC? Meld je aan!
 

We zijn langzaamaan al weer bezig met het trainingsschema en het indelen van trainers voor volgend seizoen. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste trainers, jong of oud, met veel ervaring of juist weinig.

Ben jij minimaal 2ejaars D en nieuwsgierig naar de mogelijkheden als trainer? Dan zijn we op zoek naar jou! Schrijf je via deze link in: https://forms.gle/jX6FG6bqhdajXmaU9

We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op om te kijken naar de mogelijkheden, wensen en passende plekken.

Als trainer leer je voor een groep te staan, je gaat proberen je eigen kennis zo simpel en helder mogelijk aan iemand anders te leren. Je doet ervaring op die je voor altijd kan gebruiken! Enorm waardevol voor jezelf dus ook en je helpt er GMHC mee!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Robert, Dirk, Bart of Siem of stuur een mail naar [email protected]


Voor ouders/verzorgers
Lijkt het jouw kind leuk om training te gaan geven? Maar twijfel je of zoon of dochter dit wel kan/ of dit wel haalbaar is qua tijd?

Een aantal dingen vanuit het training geven die bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Training geven als kind stimuleert de ontwikkeling, denk bijvoorbeeld aan presentatievaardigheid. Op de basisschool leren kinderen hier al kennis mee maken door middel van de welbekende spreekbeurten en in veel gevallen zal een persoon vaker in aanraking komen met momenten waarop je voor een groep zal staan. Een waardevolle competentie die door middel van training geven al geoefend kan worden. Iets waar ze een leven lang profijt van hebben!

Ook leren trainers verantwoordelijkheid te nemen in de uitvoering, taken en gedrag waarbij ze zelf invloed hebben op wat er daadwerkelijk op het veld gebeurt. Ze leren omgaan met autonomie over de groep en de verantwoordelijkheden die daarbij horen. De kinderen die ze training geven zullen de jeugdtrainers als rolmodel gaan zien.

Ze leren omgaan met het geven en ontvangen van feedback. Een zeer waardevolle vaardigheid die het hele leven van pas komt. Feedback in combinatie met samenwerken met andere trainers zorgt voor een omgeving waarin een jeugdtrainer zich sociaal verder zal ontwikkelen. En qua tijd? De ervaring leert dat dit meestal prima past!

Twijfelt jouw kind om training te geven? Of heb je zelf nog vragen over hoe het precies werkt, wat we verwachten en hoe de begeleiding in elkaar zit? Vraag het gerust!

 


Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-4    Bitje happen
12-5    Bestuursvergadering
9-6    Ledenvergadering
Hele agenda
Handige links