Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Weersverwachting
Gouda
Weeronline.nl - Meer weer in Goudaweeronline.nl Altijd jouw weer

Gevonden voorwerpen


Nieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

19-8-2017
Jongens gezocht! Open ochtend GMHC voor aspirant leden
 
Voor onze jongens E en F teams zoeken we per direct nieuwe spelers. Kennen jullie jongens die geboren zijn tussen 1 oktober 2007 en 30 september 2011? En die het ook nog eens tof zouden vinden om te hockeyen? Deel dan dit bericht onder vrienden en kennissen in het Goudse, want we hebben per direct jongens nodig! 

Je kunt de jongens alvast lekker maken met een bezoekje op zaterdag 2 september tijdens onze seizoensopening. Er is dan een inloopochtend voor aspirant jeugdleden met verschillende hockeyclinics. Wanneer het seizoen weer is gestart, kun de kids gratis proeflessen nemen. Dit geldt natuurlijk voor zowel jongens als meisjes, want de jeugd heeft de toekomst bij GMHC. De clinics starten om 10:00 op Veld 4. 

Meer informatie opvragen over ledenwerving en aanmelden voor de open ochtend kan via [email protected]  
 

18-8-2017
Fotocompilaties veldrenovatie + filmpje
 
Hier een serie fotocompilaties van de veldrenovatie en een filmpje:

Compilatie 1
Compilatie 2
Compilatie 3
Compilatie 4

Filmpje
 

18-8-2017
Veld 2 en veld 3 alleen via hoofdingangshek. Omlopen dus!!
 
Veld 2 en veld 3 alleen via hoofdingangshek buitenom benaderbaar !

Ter voorkoming dat veld 2 vervuild wordt met lava, grind en andere troep van o.a. veld 1, dient er via het hoofdingangshek buitenom gelopen te worden. Het hek tussen veld 3 en veld 2 zal open staan.

Mocht je een verdwaalde bal moeten pakken (uit de buurt) van veld 1, veeg dan je schoenen goed af op de stukken kunstgras die neergelegd zijn bij de ingangen van veld2.

Excuus voor de overlast......
 

18-8-2017
uitleveren trainingsmateriaal
 
Belangrijk voor coaches / teammanagers, 

Trainingsmateriaal! Dat willen we allemaal! 
Hoe werkt het: Voor trainingsmaterialen en uitloopmaskers wordt de borg voorafgaand aan de uitleverdata overgemaakt. Bij de uitlevering wordt gevraagd naar een bewijs van betaling. Dit mag op papier maar ook via een app op de telefoon. Hiervan wordt rekeningnummer en naam genoteerd op een uitgifteformulier dat wordt gemaild naar degene die de tas heeft opgehaald. 

Tas met trainingsmateriaal 
De trainingstas bevat het volgende: 
• 40 ballen 
• 7 hesjes 
• 20 pionnen 

Hiervoor is de Borg: 55 euro (incl. 5 euro ‘was’ borg voor het schoon inleveren van de hesjes aan het einde van het seizoen). De borg is lager dan de totale waarde van de materialen als de schade groter is wordt de werkelijke schade ook aan het team doorberekend. 

Uitloopmaskers 
Je kunt aangeven hoeveel maskers je wenst. Borg 40 euro per masker. 
Zoals vanaf vorig seizoen geldt worden er geen vervangende maskers meer geaccepteerd bij verlies wordt het bedrag ingehouden. 

Trainingstaskluis 
Aan elk team wordt een trainingstaskluis toegewezen. (deze bevinden zich onder de tribune) Vanwege het openbreken van diverse keeperskluizen mogen er geen trainingstassen meer in de keeperskluis gezet worden. Bij verlies van de sleutel(s) zal de kostprijs van de totale borg worden ingehouden. 
De sleutels van de kluis(met daarin de trainingsmaterialen en uitloopmaskers) kunnen worden opgehaald op de volgende momenten: 
Zaterdag 19 augustus tussen 09:00uur en 11:00 uur in de kantine 
• Maandag 21 augustus tussen 20:45 uur en 21:45 uur in de kantine 
• Dinsdag 22 augustus tussen 20:00 uur en 21:30 uur in de kantine 

Graag bericht op [email protected] wanneer je wilt komen. 
Elk team maakt de totale borg over op: 
rekeningnummer NL97RABO0322485673 t.n.v. GMHC met omschrijving ‘team naam’ & ‘wat er benodigd is’. 
(Voorbeeld omschrijving: "MD4 trainingstas + 2 uitloopmaskers”). De betaling per team in één bedrag overmaken met vermelding van je bestelling zoals in het voorbeeld hierboven. Vergeet niet te melden welke team!! 

Hartelijke groet en fijne trainingen gewenst 
De materiaalcommissie.

 

15-8-2017
Heren 1 begint thuis tegen Tempo’34
 

Heren 1 begint de competitie op 10 september in de derde klas B met een thuiswedstrijd tegen Tempo’34 uit Rotterdam. Dames 1, met de zussen Lieke en Marije Appels weer in de gelederen, start met een uitwedstrijd tegen Dopie. Alleen op 24 september spelen Dames 1 en Heren 1 beide thuis.

 

Op de tweede competitiezondag, op 17 september, krijgen onze standaardteams te maken met twee potentiële kampioenskandidaten. Dames 1, uitkomend in de tweede klasse A, ontvangt dan thuis Dordrecht en de mannen gaan naar Westland. De dames en heren spelen maar een paar zondagen gelijktijdig thuis.

 

13-8-2017
Bericht voor keepers/teammanagers
 
Beste coaches / teammanagers, 
 
Het komend seizoen hebben jullie weer een keeperstas nodig. Wij hebben voor elk team een keeperstas en een eigen kluis met code. De inhoud van de tas verschilt door de lijnen heen en is afhankelijk van het niveau van bescherming dat noodzakelijk is voor het spelen in dat team. 
 
Voor keepersuitrusting, tas en kluisslot moet de borg voorafgaand aan de uitleverdata worden overgemaakt. De borg bedraagt 100 euro  Bij de uitlevering wordt gevraagd naar een bewijs van betaling. Dit mag op papier maar ook via een app op de telefoon. 

Het borgbedrag wordt teruggestort als de keepersuitrusting, tas en slot van de kluis weer netjes worden ingeleverd. Indien aan het einde van het seizoen de keepersuitrusting niet goed onderhouden is, waarbij zaken ontbreken, niet gemelde slijtage is, defecten door onjuist gebruik worden geconstateerd of ongewassen wordt ingeleverd, zal de borg niet retour gestort worden. Onnodige schade die groter is dan het bedrag van de borg kan ook achteraf in rekening worden gebracht bij het team.

In elke keeperstas zit een informatieboekje met uitleg over hoe de uitrusting behandeld moet worden en hoe de keeperscommissie bereikbaar is. Lees dit boekje goed door!

Het hele team inclusief coach en teammanager is verantwoordelijk voor de keepersuitrusting en niet alleen de keeper of wisselkeeper. Zorg er dus samen voor dat de spullen compleet en op orde blijven!


De keeperskluis is alleen voor de keepersuitrusting. Alle andere spullen (trainingstassen en bidonkratten) zullen verwijderd worden als wij deze in de kluis zien staan. In het verleden is helaas gebleken dat anders de keepersmaterialen kwijtraken of worden beschadigd.

De keepersuitrusting met bijbehorende kluis en code worden op de club bij de keepout uitgeleverd op 
zaterdag 19 augustus van 11:00 -13:00 uur en 13:30 -15:30 uur
maandag 21 augustus van 16:30 – 19:00 uur
Mail even naar [email protected] op welke van deze dagen en hoe laat je komt.


Elk team maakt op tijd de borg over op rekeningnummer NL97RABO0322485673 t.n.v. GMHC met omschrijving ‘keepertas voor team naam’ Voorbeeld omschrijving: "Keeperstas voor team JB1.  
 
Hartelijke groet namens de Keeperscommissie. 

 

20-7-2017
Voortgang veldrenovatie dd. 20-7-2017
 

Voortgang veldrenovatie 20-7-2017

De aannemer heeft de onderlaag van veld 1 inmiddels naar veld 2 verplaatst en heeft een begin gemaakt met het aanleggen van de onderlaag op veld 1 met lava.

Op de voorgrond ligt een stapel profielen waarmee de foamlaag, een speciale onderlaag als onderdeel van de Sport Technische Laag, op veld 1 wordt vastgelegd.

Verder valt te melden:
  • dat a.s. maandag 24-7-2017 de Gemeente langs komt om te kijken naar de verbreding van het pad achter het doel van veld 2 langs, richting veld 3.
    Wat daar uitrolt is nog een kleine verrassing. We hebben toestemming van de Gemeente, maar of ze ook mee willen betalen.........
    Wie weet, we houden de moed erin!

  • Aannemer Antea meldt een afwijking betreffende de oplevering. Veld 2 zal eerder opgeleverd worden dan veld 1.
    Veld 2 wordt uiterlijk 11 augustus opgeleverd. De reden van deze wijziging is de onmogelijkheid om grootmaterieel aan te voeren via het pad van de voetbalclub SV Gouda en het hek tussen veld 2 en veld 3. De aanvoer en afvoer van groot materieel kan alleen door het bouwhek van veld 1. (Men heeft een kleine opening in het plantsoen moeten maken achter het doel van veld 1 naast de videotoren, voor toegang tot onze velden van groot materieel....)


Hier wordt de lava op veld 1 verder uitgereden.


Nieuwe aanvoer van lava......


 

16-7-2017
Fotoreportage veldrenovatie
 

Hier een kleine fotoreportage rondom de veldrenovatie.

Voordat de veldrenovatie door de aannemer opgepakt kon worden is door een klein aantal vrijwilligers (waar waren de mensen die de Sport Technische Laag zo belangrijk vinden/vonden??) heel veel werk verricht.

Alle hekken rondom de velden 1 en 2 zijn verwijderd.

Door o.a. Jaap Frankema en Bob van Doorn zijn de laatste dugouts van de velden verwijderd.Door een aantal leden van de donderdagochtend ploeg (o.a.Theo Greiner, Pieter ten Bosch en Jacques van Eckendonck. van links naar rechts) wordt van de slagplanken uitgezocht wat er nog herbruikbaar van is. (hergebruik = kostenreductie)


Op veld 4 wordt de mat gesneden en opgerold in 'handzame rolletjes'.


Alle rollen liggen klaar om afgevoerd te worden....


Als alle kunstgrasmatten weg zijn lijkt het een maanlandschap.

Voor maanhockey ??


Als eerste wordt een kleine laag van veld 2 gehaald om plaats te maken voor de oude laag van veld 1. (ook hier hergebruik = kostenreductie)


Het overtollige materiaal wordt afgevoerd.


Veld 2 ligt klaar om de oude laag van veld 1 te ontvangen.


Laten we dan ook maar wat scheve lichtmasten rechtzetten.


Onder het toeziend (timmermans-)oog van Theo Greiner......


 

16-7-2017
Kom naar het Spelregelcafé
 

Op woensdag 20 september organiseert de KNHB bij Gouda een spelregelcafé. In een bijeenkomst van ruim anderhalf uur zal een top bondsscheidsrechter een briefing geven over spelregels en kunnen de aanwezigen vragen stellen over allerlei specifieke spelsituaties. Zie hieronder de link om je aan te melden.

 

 


 

We verwachten dat zeker de helft van de ruim 300 scheidsrechters bij GMHC, die avond naar het spelregelcafé komt en zeker Dames 1, Heren 1, Jongens A1 en Meisjes A1 mogen niet ontbreken. Meld je tijdig aan, want vorig jaar is het spelregelcafé bij ons niet doorgegaan wegens gebrek aan belangstelling. Dat laten we niet nog een keer gebeuren.

 

Meld je nu  hiervoor aan via deze link

 

 

 


 

 

 

5-7-2017
Begin veldrenovatie in Goudse Post
 

Het begin van onze veldrenovatie staat in de Goudse Post.

Op de foto kun je zien dat men op veld 4 de mat heeft losgesneden en gedeeltelijk al  heeft opgerold.


Kijk hier om het gehele artikel te kunnen lezen.
 

31-10-2016
Standaardtenue en reservetenue?
 

Kledingkeuze thuis- en uitwedstrijden


Er zijn regelmatig vragen over tenuekleuren. Een veelvoorkomende vraag gaat over de kledingkeuze voor de thuis- en uitwedstrijden. Vaak wordt er gesproken over een thuis- en uittenue, maar dat is niet juist.


In de praktijk zien we dat tegenstanders en scheidsrechters bij hun wedstrijdvoorbereiding uitgaan van het standaardtenue van de clubs, zij weten dat in geval van onduidelijkheid de bezoekende vereniging het tenue aanpast. Het is dan heel vervelend als een team zonder reden afwijkt van de regels en zijn reservetenue draagt. Om verwarring en onduidelijkheid te voorkomen is het belangrijk om te weten hoe het zit. Daarom geeft de KNHB een toelichting.


 Spelers zijn verplicht alle officiële competitiewedstrijden in het standaardtenuete spelen. Dit is het basistenue van de vereniging.

Wanneer het standaardtenue in uitwedstrijden teveel lijkt op het tenue van de thuisspelende vereniging, dan past de bezoekende vereniging zijn/haar tenue (tenminste shirt en kousen) aan. Er wordt dan gebruik gemaakt van het reservetenue.

Indien een team verplicht met rugnummers speelt, dan dient ook het reservetenue te zijn voorzien van rugnummers.
Er mag dus alleen gebruik worden gemaakt van het reservetenue als spelen in het standaardtenue niet mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat tegenstanders en scheidsrechters weten wat ze kunnen verwachten.

Het officiële reservetenue van GMHC bestaat uit een rood shirt met witte kousen.

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-8    Bestuursvergadering
24-8    Vergadering Jongste Jeugd
26-8    Seizoenstart M8E1
28-8    Basisopleiding training g
30-8    Spelleidersavond Jongste
2-9    Seizoensopening
6-9    Basisopleiding training g
Hele agenda
Handige links