Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaNieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

13-3-2018
GMHC huldigt zeven zaalkampioenen
 

Hockeyclub Gouda heeft zeven zaalkampioenen gehuldigd. De club heeft met succes deelgenomen aan de zaalhockeykampioenschap. Behalve zeven kampioenen leverde de zaalcompetitie ook nog eens een heleboel tweede en derde plaatsen op. De zeven kampioenen zijn: Dames 1, Dames Veterinnen, de meisjesteams A1, D2 en C6 en de jongensteams C1/2 en C1. De club zette alle kampioenen uitgebreid in het zonnetje en overlaadde ze met bloemen en medailles. Inmiddels is het tweede deel van de veldcompetitie alweer begonnen met ondermeer overwinningen voor Dames 1 (2-1 tegen Dopie) en Heren 1 (4-1 tegen Tempo).

 

Op de foto alle kampioenen bijeen op de tribune voor het clubhuis.


 

24-10-2017
Nieuw selectiebeleid GMHC
 
Het Technisch Hart en de Elftalcommissie hebben een nieuw selectiebeleid opgesteld voor onze club. Dat is mede gebeurd naar aanleiding van de kritiek tijdens voorgaande jaren. In bijgaand schema (zie bijlage) staat aangegeven hoe dat nieuwe beleid vorm moet krijgen.

 3-9-2017
Speeldagenkalender Jeugd Seizoen 2017-2018
 
In de bijlage vinden jullie de speeldagenkalender van seizoen 2017-2018. Dit schema bevat een overzicht van de dagen waarop de KNHB wedstrijden plant.

Hierbij willen we een ieder er meteen op attenderen dat in de tweede helft van de competitie er veel vrije dagen (feestdagen) en vakanties zijn waar de competitie zoveel mogelijk omheen gepland moet worden. Echter de KNHB heeft toch 1 feest-zaterdag wel als competitedag moeten aanmerken en wel zaterdag 19 mei 2018 (de zaterdag in het Pinksterweekend). Het zou fijn zijn als daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden kan worden.

 


Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
22-3    Scheidsrechterscursus
24-3    Bitjeshappen
30-3    Klaverjassen
3-4    Collecte Hartstichting
8-4    SuperSunday & clubkampioe
13-4    schoolhockeytoernooi
26-4    sportdag Beversluisschool
Hele agenda
Handige links