Nieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

2-12-2019
Nog paar plaatsen vrij bij scheidsrechtercursus
 

Door enkele afzeggingen zijn er nog enkele plaatsen vrij bij de dagcursus voor opleiding tot scheidsrechter, komende zaterdag 7 december. Deze cursus is vooral bestemd voor ouders van C- en D-teams, die in de zaal zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen. Ook coaches en junioren zonder kaart zijn welkom.

De dagcursus op zaterdag 7 december in ons clubhuis, begint om 10.00 uur en zal worden afgerond met een echt examen omstreeks 15.00 uur. Het is een normale scheidsrechtercursus met een beetje extra aandacht voor de zaal.Veel coaches en teammanagers realiseren zich vaak niet dat zij voor de wedstrijden in de zaal zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen. Zaterdag is de laatste kans.

 

 

28-11-2019
Zaalcapaciteit in sporthal de Tobbe
 
Deze week is naar een aantal sportverenigingen in Gouda een voorstel gedaan voor toewijzing van uren. Als GMHC hebben we alle benodigde uren voor de Junioren en Senioren in optie gekregen.

Dat betekent dat er het schema voor de eerste week van januari onder voorbehoud in sporthal de Tobbe in LISA is gezet. Medio volgende week krijgen we uitsluitsel over de definitieve toewijzing van de uren.

Dan zal ook de rest van de trainingen worden gepubliceerd.

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
11-12    ALV
20-12    Klaverjassen
11-1    Nieuwjaarsgala: The Roari
31-1    Klaverjassen
28-2    Klaverjassen
27-3    Klaverjassen
24-4    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links