Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaNieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

24-10-2017
Jongens A1 naar de subtop
 

Jongens A1 speelt als enige van onze jeugdteams voor de rest van het seizoen in de subtopcompetitie en dat is een pittige uitdaging voor het team van Dirk Doop. Andere ‘gepromoveerde GMHC-teams zijn Meisjes B2, Meisjes B4 en Jongens D1, dat het in de eerste klas gaat proberen.

 

Meisjes B2 is op grond van de tweede plaats in de voorcompetitie gepromoveerd naar de eerste klas en speelt de rest van het seizoen net zo hoog als Meisjes B1. Ook Meisjes B4 is beloond voor de goede prestatie voor de herfstvakantie – het enige GMHC-team dat bovenaan eindigde – en speelt in het vervolg in de derde klas, net zo hoog als Meisjes B3.

Voor Jongens D1 heeft de competitieleider een plaatsje ingeruimd in de eerste klas en dat wordt een lastige opgave voor het elftal van Martijn Eerden. Alle D-teams spelen weer een halve competitie, waarna er tijdens de winterstop andermaal een herindeling komt.

 

24-10-2017
Nieuw selectiebeleid
 
 

17-10-2017
Nieuwe scheidsrechtercursus
 

Voor de nieuwe scheidsrechtercursus, die dinsdag 24 oktober van start gaat, zijn aangewezen de speelsters van Meisjes B2, MB3 en nog enkele A-speelsters, die vorig seizoen niet in staat waren de cursus te volgen. De verplichte cursus betreft de dinsdagen 24 en 31 oktober, 7 november en het examen op woensdag 15 november.

 

Voor deze cursus zijn aangemeld:

Meisjes A2:

Jasmijn Hoefman.

Meisjes A3:

Laila Blahowetz en Nina Kruger.

Meisjes B2:

Dana Dijkgraaf, Solaene Kamstra, Femke Laoh, Floor Maree, Beau van Tol en Davita Versteeg.

Meisjes B3:

Renske Bousema, Anniek van Gent, Daniëlle Hogenelst, Britt de Kock, Quinte Krol, Charlotte Loke, Max Mees, Rosanne Valk en Sara Wiekart.

 

3-9-2017
Speeldagenkalender Jeugd Seizoen 2017-2018
 
In de bijlage vinden jullie de speeldagenkalender van seizoen 2017-2018. Dit schema bevat een overzicht van de dagen waarop de KNHB wedstrijden plant.

Hierbij willen we een ieder er meteen op attenderen dat in de tweede helft van de competitie er veel vrije dagen (feestdagen) en vakanties zijn waar de competitie zoveel mogelijk omheen gepland moet worden. Echter de KNHB heeft toch 1 feest-zaterdag wel als competitedag moeten aanmerken en wel zaterdag 19 mei 2018 (de zaterdag in het Pinksterweekend). Het zou fijn zijn als daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden kan worden.

 31-10-2016
Standaardtenue en reservetenue?
 

Kledingkeuze thuis- en uitwedstrijden


Er zijn regelmatig vragen over tenuekleuren. Een veelvoorkomende vraag gaat over de kledingkeuze voor de thuis- en uitwedstrijden. Vaak wordt er gesproken over een thuis- en uittenue, maar dat is niet juist.


In de praktijk zien we dat tegenstanders en scheidsrechters bij hun wedstrijdvoorbereiding uitgaan van het standaardtenue van de clubs, zij weten dat in geval van onduidelijkheid de bezoekende vereniging het tenue aanpast. Het is dan heel vervelend als een team zonder reden afwijkt van de regels en zijn reservetenue draagt. Om verwarring en onduidelijkheid te voorkomen is het belangrijk om te weten hoe het zit. Daarom geeft de KNHB een toelichting.


 Spelers zijn verplicht alle officiële competitiewedstrijden in het standaardtenuete spelen. Dit is het basistenue van de vereniging.

Wanneer het standaardtenue in uitwedstrijden teveel lijkt op het tenue van de thuisspelende vereniging, dan past de bezoekende vereniging zijn/haar tenue (tenminste shirt en kousen) aan. Er wordt dan gebruik gemaakt van het reservetenue.

Indien een team verplicht met rugnummers speelt, dan dient ook het reservetenue te zijn voorzien van rugnummers.
Er mag dus alleen gebruik worden gemaakt van het reservetenue als spelen in het standaardtenue niet mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat tegenstanders en scheidsrechters weten wat ze kunnen verwachten.

Het officiële reservetenue van GMHC bestaat uit een rood shirt met witte kousen.

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-10    Scheidsrechterscursus
25-10    Bestuursvergadering
31-10    Bezoek B&W
31-10    Scheidsrechterscursus
7-11    Scheidsrechterscursus
8-11    Zaalhockey voorlichtingsa
14-11    Examen scheidsrechterscur
Hele agenda
Handige links