Nieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

4-7-2022
Zomeravondhockey weer van start!
 

Vanaf komende donderdag 7 juli gaat zomeravondhockey weer beginnen! Dit laagdrempelige initiatief wordt na een aantal seizoenen van afwezigheid weer opgestart, om 20:30u op veld 1. In principe is iedereen welkom bij het grote ‘partijtje’, al is het voor jezelf en voor anderen wel leuker als je enige vorm van hockey-ervaring hebt… De groep bestaat vaak uit spelers met A- en seniorenleeftijd.

Gezelligheid is in ieder geval gegarandeerd, dus we zien jullie graag donderdagavond om 20:30u!
 

21-6-2022
Trainingsschema seizoen 2022-2023 (onder voorbehoud) bekend
 

De teamindeling van D-jeugd en Jongste Jeugd (komend seizoen: O12, O10, O9, O8) zijn ook bekend zijn gemaakt, en is inmiddels in LISA ook het seizoen overgezet naar 2022-2023. Dat betekent ook dat het nieuwe trainingsschema (hoofdschema) online komt.

We zijn een heel eind, maar nog net niet alle teams hebben een vaste trainer. Mocht je zelf training willen geven, of iemand weten die dit leuk vindt (kan ook als bijbaantje), meld je dan aan bij Dirk Doop ([email protected]). Het trainingsschema tot zondag 3 juli nog wijzigen.

Voor de jongensteams (gecombineerde teams met HCRB):
- Deze teams (JO16-1, JO16-2, JO14-1, JO14-2) trainen één keer per week op GMHC (dinsdag) en één keer per week op HCRB (onder voorbehoud donderdag). HCRB werkt nog aan een trainingsplanning. Als deze ook rond is, wordt dit natuurlijk ook in ons trainingsschema zichtbaar. Ook hier dus nog kans op wijzigingen.

Voor alle teams geldt:
- Je kunt vanaf maandag 20 juni trainen met je nieuwe team. Dit moet je zelforganiseren, in samenspraak, met de beschikbare trainer(s). Zorg dus dat de coach of teammanager van het team in contact komt met de trainer(s), om dit te organiseren bij interesse. Als er nog geen coach of teammanager bekend is, kan je contact leggen met de lijncoördinator hierover.

- Reguliere trainingen starten voor alle teams op maandag 22 augustusconform het (hoofd)trainingsschema zoals in LISA staat.

- De week van maandag 15 augustus is de trainingsweek. Vanaf nu kunnen alle teams een aanvraag doen bij Dirk Doop voor veldruimte die week. Voor de eerste teams én de CD-jeugd (O14 en O12) is dit al ingepland en zichtbaar in het trainingsschema in LISA.

Uitgifte trainingsmateriaal seizoen 2022-2023

Mocht je vóór de zomervakantie trainingsmateriaal voor je team willen ophalen dan kan dat nog tot en met zaterdag 25 juni. Neem dan contact met ons (Willemijn en Maikel van den Heuvel) op via 06-29525970. Daarna leveren we weer uit vanaf zondag 14 augustus.


Mochten er nog vragen zijn, neem contact op met jouw lijncoördinator.
 

8-6-2022
Jongste Jeugd commissieleden gezocht!
 

De Jongste Jeugd commissie zoekt voor aankomend seizoen een lijncoördinator voor de Meisjes E6-tallen en een voor de eerste jaars F-meisjes.

 

Heb je altijd al je steentje bij willen dragen? Dan is dit een leuke kans! De Jongste Jeugs commissie bestaat uit 5 enthousiaste vrijwilligers, allemaal ouders van spelende jeugd en jongste jeugd. 

Wat ga je doen?
De taken lopen uiteen van het plaatsen van kinderen in teams, inschatten van niveaus voor de competitie, verzorgen van de communicatie tussen GMHC en de team managers/coaches, aanspreekpunt voor de teams in jouw lijn en heel belangrijk: het werven van nieuwe leden! 

Wij hebben elke 6-8 weken een korte bijeenkomst waarin de lopende zaken worden besproken. Aan het eind van het jaar ligt de nadruk in het zo goed mogelijk de teams voor het komende seizoen samen te stellen waarin veiligheid, leren en plezier het meest belangrijk is. 

 Voor vragen/aanmelden kun je terecht bij Suzan Bloemers: 0624573942 of via [email protected].

Met vriendelijke groet, 

De Jongste Jeugd commissie 

Jannemarije Spruitenburg ME8
Claudia Harteveld ME6
Suzan Bloemers MF
Tim Hortensius Jongens EF
Danielle Frenk Wedstrijdsecretaris JJ

 
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links