Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaNieuwsoverzicht
HOCKEYZAKEN

16-12-2017
Gewijzigd trainingsschema Mammoet miv 18 december
 
Tijdens de ALV is er door de leden bezwaar gemaakt tegen de huidige toewijzing van training-accommodatie aan de verschillende teams. De 1e teams hebben vooral trainingsuren in de Mammoet gekregen waar de andere teams voornamelijk waren aangewezen op de veel kleinere zaal in de Goudse Waarden.

Het bestuur en de zaalhockey commissie hebben zich de kritiek aangetrokken en samen met de trainers gekeken naar de alternatieven. Er is besloten om de selectieteams wat minder vaak en/of in plaats van in een hele zaal te laten trainen en de vrijgekomen uren evenredig te verdelen over de andere teams waarbij ieder Senioren of Jeugd team tenminste 2 keer traint in de Mammoet in een halve zaal.

De trainingen voor de 2e-5e teams zijn extra bovenop de reeds toegewezen trainingsuren in de Goudse Waarden.

Voor de Jongste Jeugd is het zowel voor wat betreft beschikbare capaciteit als budgettechnisch geen haalbare kaart om trainingsuren in een hal met omvang-maten als de Mammoet te realiseren.

Voor het komende seizoen hopen we gebruik te kunnen maken van de te realiseren hal op de locatie van de oude Tobbe (de claim is al gelegd) en zullen we als uitgangspunt nemen om beschikbare capaciteit meer evenredig over de teams te verdelen. We proberen iedereen maximaal te laten trainen en aan een ieders wensen tegemoet te komen maar realiseren ons ook dat iedereen tevreden stellen niet mogelijk zal zijn.

Specifiek nog een paar uitgangspunten:
  • De JC-lijn heeft onderling afspraken gemaakt over het verdelen van de capaciteit, we hebben de uren die aan de JC-lijn zijn toegewezen onveranderd gelaten
  • JD2, MC3 en MC4 hebben combinatie teams gemaakt, in de toewijzing van de capaciteit is geen rekening gehouden met de extra teams en zijn de spelers ingedeeld zoals in de veldteams

Hieronder het gewijzigde schema voor de Mammoet vanaf volgende week:

Inline afbeelding 1
 
 

19-11-2017
Trainingen jongste jeugd in de winter
 
In de winter hebben we een aangepast schema voor de trainingen. Dat is per (leeftijds)groep verschillend.

De instroomtrainingen gaan door tot en met 29 november. Vanaf 10 januari 2018 begint de instroomtraining weer volgens het normale schema.

De Funkey traint in ieder geval tot en met de Pietentraining op 29 november. Over hoe het daarna gaat krijgen de ouders nog een bericht via de app-groep.

De F-jeugd traint tot en met de Pietentraining op 29 november en heeft dan even een maand rust. Vanaf 10 januari 2018 beginnen de trainingen voor de F-jeugd weer buiten op het veld volgens het normale trainingsschema.

De Sint stuurt nog een apart bericht over de Pietentraining. Hij hoopt dat alle kinderen van de Funkey en de F-lijn aanwezig kunnen zijn.

De E-jeugd traint buiten door tot de laatste veldwedstrijd op 25 november. Dan stopt de veldtraining en gaan de teams in de zaal trainen (schema wordt nog bekend gemaakt door de zaalhockeycommissie). De trainingen buiten starten voor de E-jeugd weer als de zaalcompetitie is afgelopen, dus na de voorjaarsvakantie, in de week van 5 maart 2018.

De Jongste Jeugdcommissie
 

19-11-2017
Zaalhockey seizoen live
 

Vandaag is het zaalhockey seizoen geactiveerd. Op de website kun je de trainingsschema ’s zien en binnen enkele dagen ook het wedstrijdschema. Samenstelling teams is zichtbaar op MIJN GMHC of de LISA app. Op de pagina zaalhockey staat onderaan veel documentatie met tips en trucs voor zaalhockey; klik hier https://www.gmhc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=hockeyzaken_zaalhockey

 

24-10-2017
Nieuw selectiebeleid GMHC
 
Het Technisch Hart en de Elftalcommissie hebben een nieuw selectiebeleid opgesteld voor onze club. Dat is mede gebeurd naar aanleiding van de kritiek tijdens voorgaande jaren. In bijgaand schema (zie bijlage) staat aangegeven hoe dat nieuwe beleid vorm moet krijgen.

 3-9-2017
Speeldagenkalender Jeugd Seizoen 2017-2018
 
In de bijlage vinden jullie de speeldagenkalender van seizoen 2017-2018. Dit schema bevat een overzicht van de dagen waarop de KNHB wedstrijden plant.

Hierbij willen we een ieder er meteen op attenderen dat in de tweede helft van de competitie er veel vrije dagen (feestdagen) en vakanties zijn waar de competitie zoveel mogelijk omheen gepland moet worden. Echter de KNHB heeft toch 1 feest-zaterdag wel als competitedag moeten aanmerken en wel zaterdag 19 mei 2018 (de zaterdag in het Pinksterweekend). Het zou fijn zijn als daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden kan worden.

 


Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
26-1    Klaverjassen
6-2    ALV
10-2    Carnavalsfeest D- en E-je
17-2    Veldhockeytoernooi B- en
23-2    Klaverjassen
24-3    Bitjeshappen
30-3    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links