Heren 1 komt goed terug tegen Krimpen
16-4-2018  | 

Heren 1 kwam zondag in een aantrekkelijke partij twee keer goed terug tegen Krimpen (3-3). Het sterk verjongde Gouda keek in de loop van de tweede helft tegen 1-2 en 2-3 aan, maar toonde voldoende veerkracht. Dames 1 stond bij Derby snel op 0-3 achter, kwam nog aardig terug, maar verloor toch met 3-4. Dames 2 en Heren 2 noteerde nuttige zeges.

 

Heren 1 keek als snel tegen een achterstand aan na een vlijmscherpe counter van Krimpen. In de uitwedstrijd had die ploeg al bewezen snel te kunnen omschakelen (0-5 toen). Na de 1-1 had GMHC een paar goede mogelijkheden op een voorsprong, maar de goede keeper stond in de weg. Twee keer verraste Krimpen doelman Joost Hermans, maar Gouda vond steeds het goede antwoord in dit duel onder leiding van twee prima scheidsrechters.

Door de nederlagen van Berkel en Roomburg had Dames 1 goede zaken kunnen doen in de strijd om de vierde plaats in de tweede klas, maar begon erg slap aan het duel tegen Derby. Na de 0-3 achterstand kwam GMHC een beetje in haar spel, maar het werd toch een nederlaag.

Dames 2 deed goed werk door Schiedam met 4-3 te verslaan. Er bestaat nog een goede kans voor dit team om derde of vierde te worden in deze sterke poule. Heren 2 overtrof zichzelf met een degelijke 3-0 zege op Groen Geel en nam direct afstand van de onderste regionen.

Jong Heren 1 moest in een gelijkopgaande wedstrijd met 0-3 buigen voor Thor, maar Jong Dames 1 won royaal met 7-2 van de zelfde tegenstander en gaat nu alleen aan de leiding.

Veteranen A moest de meerdere erkennen in Victoria (1-3), maar de LA-Veteranen hielden een puntje over aan het duel tegen Groen Geel (1-1) en hebben al 21 punten achter hun naam.

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
25-1    Klaverjassen
9-2    Carnavalsfeest D- en E-je
16-2    Après-ski toernooi
22-2    Klaverjassen
16-3    James Bond feest (B-jeugd
17-3    SuperSunday & huldiging z
29-3    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links