Uitkomsten ledenenquête beschikbaar
11-4-2018  | 

Een 7,2, dat is het cijfer dat onze leden GMHC geven. Een goeie voldoende dus! Zo’n 260 leden gaven hun mening over tal van zaken binnen onze club. Ook meldden zo’n 30 mensen zich aan om vrijwilligerswerk te doen. Een samenvatting van de resultaten is vandaag beschikbaar.

Duidelijk is geworden dat veel goed gaat op onze club. De sfeer op de club en de sfeer na de wedstrijd worden goed beoordeeld. Een aantal zaken kunnen verbeterd worden. Op de teamindelingen en trainingen zijn veel opmerkingen gemaakt. Ook op het gebied van communicatie zijn veel tips gegeven.

In de bijlage (PDF) de presentatie van de belangrijkste uitslagen op hoofdlijnen en een samenvatting van de meest gemaakte opmerkingen. 

Aanbevelingen bestuur

Tijdens een geslaagde clubavond is met een aantal leden de uitkomsten uitvoerig besproken en zijn er concrete aanbevelingen gedaan aan het bestuur. Bijvoorbeeld een training voor coaches om LISA beter in te zetten, welkomstinformatie voor nieuwe leden en mooie ideeën om de sfeer na wedstrijden te verbeteren met een ‘fair play card’. Ook een aantal aanbevelingen om nieuw leven blazen in de ‘derde helft’. Ook is er gesproken over manieren om trainingen van breedte teams beter te faciliteren. Bestuur en commissies gaan met de aanbevelingen aan de slag. Over de aanbevelingen en opvolging daarvan volgt later meer informatie.

Aangemelde vrijwilligers

De mensen die zich aangemeld hebben voor vrijwilligerswerk ontvangen binnenkort persoonlijk bericht via [email protected]. Vragen over deze enquete kun je ook via dat mailadres stellen.

Teamindeling

Mede naar aanleiding van de enquête is het onderwerp van de volgende clubavond het selectiebeleid van GMHC. Deze clubavond vindt plaats op maandag 23 april.  

Hartelijk dank voor jullie deelname aan de ledenenquête!
Bijlage: 20180309 Presentatie Ledenenquete GMHC WEBSITE.pdf

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
25-1    Klaverjassen
9-2    Carnavalsfeest D- en E-je
16-2    Après-ski toernooi
22-2    Klaverjassen
16-3    James Bond feest (B-jeugd
17-3    SuperSunday & huldiging z
29-3    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links