Nederlagen voor Dames 1 en Heren 1
9-4-2018  | 

Zowel Dames 1 als Heren 1 leed zondag een even ongelukkige als onnodige nederlaag, tegen respectievelijk Roomburg (0-1) en Souburgh (2-4). Dames 1 is voorlopig afgehaakt in de strijd om de promotieplaatsen in de tweede klas en Heren 1 blijft leider van het linker rijtje in de derde klas.

 

Dames 1 kreeg tegen Roomburg een handvol kansen, maar benutte er geen een en haalde ook bijna geen strafcorners. De dames uit Leiderdorp scoorden wel uit de enige strafcorner (0-1). Kort voor tijd dacht Gouda alsnog de gelijkmaker te noteren, maar die treffer werd afgekeurd en dat leidde na afloop op de zonnige tribune tot een pittige discussie.

Dat gebeurde ook bij Heren 1, dat dacht halverwege de tweede helft op 3-2 te komen tegen Souburgh, maar ook dat doelpunt werd om onduidelijke redenen afgekeurd. In de tegenaanval scoorde de formatie uit Alblasserdam de 2-3 en kort voor tijd zelfs 2- 4. In de aantrekkelijke eerste helft (2-2) was GMHC zeker de gelijke aan het hoger genoteerde Souburgh. Zondag komt Krimpen op bezoek en daar hebben de mannen van Dirk Doop nog iets tegen recht te zetten (uit werd het 0-5).

Heren 2 had geen schijn van kans tegen DSHC (0-6), maar de oudjes deden het weer erg goed. Veteranen A zegevierde met 3-1 bij Cartouche en hebben de laatste plaats verlaten en Veteranen LA schroefden hun puntentotaal op naar 18 via de 5-2 zege op De Kieviten. Trouwens de jongelingen deden het ook prima. Jong Heren 1 won met 2-1 van Berkel en heeft de leiding in zijn poule genomen. En Jong Dames 1 voert ook de ranglijst aan na een sterke 7-4 zege op Westland.

Dames 2 had geen moeite met het zwakke Leonidas (3-0) en kan nog best drie of vier plaatsen stijgen op de ranglijst.

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
25-1    Klaverjassen
9-2    Carnavalsfeest D- en E-je
16-2    Après-ski toernooi
22-2    Klaverjassen
16-3    James Bond feest (B-jeugd
17-3    SuperSunday & huldiging z
29-3    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links