Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaOnverwacht verlies voor Jongens A1
8-4-2018  | 

Jongens A1 werd verrast door een wilskrachtig Alphen, verloor voor de tweede keer dit seizoen (2-3), maar heeft nog wel vier punten voorsprong in de subtopklasse. Aan de zegereeks van Meisjes A1 kwam een einde door de 2-2 tegen Westland. Extra aandacht voor de D-meisjes: drie teams staan bovenaan.

 

Doordat de concurrenten punten verspeelden, staat Jongens A1 nog steeds ruim bovenaan in de subtopklasse, maar verlies (2-3) tegen het laag genoteerde Alphen was niet verwacht. Meisjes A1 had de geweldige opmars (drie zeges op rij na de winterstop) bijna bekroond met een tweede plaats, maar Westland, zeker in de slotfase beter, stak daar met 2-2 een stokje voor. Een hard vechtend JA2 won van een beter Klein Zwitserlandc (2-1).

Meisjes A2 zag door de 3-3 tegen Nieuwkoop koploper Roomburg verder uitlopen en MA3 belandde door de 0-6 nederlaag tegen koploper Catwijck op de laatste plaats.

 

Jongens B1 speelde veel te onsamenhangend om tegen Victoria B2 een vuist te kunnen maken en van de laatste plaats af te komen. Bovendien werden de doelpunten erg gemakkelijk weggegeven (3-7). JB2 kan tegen mindere tegenstanders lekker uithalen. Dit keer werd het tegen HGC 7-2.

Meisjes B1 doet in de eerste klas nog volop mee na de 6-4 winst op HGC. Met 18 uit 8 staat het team van Bart van Raalte op de derde plek en krijgt de concurrenten Derby en Rijswijk nog thuis. MB2 was kansloos bij HDS (0-5), MB3 verloor ongelukkig van Schoonhoven (2-3) en MB4 hield koploper Hudito op 0-0. MB5 blijft verbazen. Na de 9-3 overwinning op HDM staat dit team nu al zes punten voor op de achtervolgers.

Jongens C1 gaat steeds beter spelen, klopte Rijswijk met 5-1 en gaat samen met Leonidas aan de leiding met zes punten voorsprong op de concurrenten. ‘Leo’ komt op 19 mei naar Gouda. Na vier gelijke spelen verloor JC2 met 2-5 van Rotterdam.

 Meisjes C1 staat na de magere 1-0 zege op Leiden derde en ook hiervoor geldt dat de nummers één en twee nog naar Gouda komen. MC2 bivakkeert na de 1-8 regen Bleiswijk op de laatste,plaats MC3 klom twee plekken door de 4-3 zege op Schiedam, MC4 was volgens hun leiders niet vooruit te branden en verloor met 0-4 van HCRB en MC5 versloeg in de laatste seconden Delfshaven (2-1).

De D-meiden doen het buitengewoon goed. MD1 pakte dit weekend zes punten en staat er al drie voor op de achtervolgers. Zaterdag werd Rapid met 4-0 verslagen en in de inhaalwedstrijd zondagmorgen moest Pijnacker met 6-1 buigen. MD2 is ook koploper na de 5-1 tegen Schoonhoven en MD4 wilde daar ook niet voor onderdoen: 4-0 tegen Alecto. MD3 pakte weer een puntje, 2-2 tegen Forescate. Jongens D1 kregen een gevoelige tik op de neus in de topper tegen Leonidas (0-6), maar JD2 pakte de eerste winst, 2-1 op Roomburg.

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
25-4    April, kikker in je bil t
25-4    Examen scheidsrechterscur
26-4    sportdag Beversluisschool
27-4    Klaverjassen
16-5    Bestuursvergadering
20-5    Familietoernooi
25-5    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links