Geslaagde clubavond
6-3-2018  | 

GMHC beleefde maandag een geslaagde clubavond. Zo’n 40 belangstellenden luisterden naar inspirerende verhalen van Sophie Benus (KNHB) en Nienke Siemons (Hockeyvereniging Abcoude) over het werven van vrijwilligers en ook het behouden van vrijwilligers. Ze vertelden over speciale wervingsdagen, ‘witte rook-sessies’, ‘warm bad-commissies’ en ‘op-de-koffie-bij-het-bestuur bijeenkomsten’. Allemaal zaken die kunnen helpen om alles bij GMHC (nog) beter te laten verlopen. 


Enkele aanwezigen (leden van commissies, bestuursleden en ouders) lieten zich zó inspireren dat zij zich spontaan hebben aangemeld om een van bovenstaande activiteiten te organiseren. Kortom, jullie horen er spoedig meer over.


Het was maandagavond eigenlijk de wedergeboorde van de clubavond. In een grijs verleden werden die ook al bij GMHC gehouden, maar die zijn in de loop van de tijd een zachte dood gestorven. Hopelijk is de clubavond voldoende nieuw leven ingeblazen. 

Sommigen zeiden na afloop dat we nu moeten doorpakken. Dat doen we dan ook. De volgende clubavond is op 

maandag 9 april om 20 uur


Een thema kiezen we later. Het kan gaan over de uitslag van de ledenenquête, maar het beleidsplan of technisch beleidsplan kunnen ook aan de orde komen. 

De clubavond is vooral ook bedoeld om iedereen de gelegenheid te bieden commissieleden of bestuursleden aan te spreken.

De clubavond is voor iedereen. Leden van commissies, bestuursleden, spelende leden en ouders van jeugdleden. Dus ook voor al die thuisblijvers op deze eerste clubavond. Een herkansing voor iedereen!terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-3    Bitjeshappen
26-3    scheidsrechter examen
29-3    Klaverjassen
2-4    Collecte Hartstichting
7-4    GMHC Shootout en Scoop ka
12-4    schoolhockey toernooi
25-4    sportdag Beversluisschool
Hele agenda
Handige links