Dames 1 raakt achter op kopgroep
9-10-2017  | 

Voor Dames 1 raakt na de bloedeloze 0-0 tegen Derby de kopgroep in de tweede klas een beetje uit zicht. Herstel kan simpel door zeges de komende weken op de hoogvliegers Berkel en Pollux. Heren 1 had in de derde klas een vreemde offday tegen het toch niet zo imponeren Krimpen en verloor met 0-5.

 

De achterstand van Dames 1 op de belangrijke tweede en derde (promotie)plaats in de tweede klas is na de 0-0 tegen Derby nu al opgelopen tot vijf punten. Achterin staat het met de teruggekeerde Appeltjes en doelvrouwe Laura Vlieger uitstekend, maar voorin wil het nog niet echt lukken. Tegen het stevige Derby werden andermaal een handvol strafcorners ook niet benut. Komende zondag gaat Dames 1 naar Berkel, dat op de gedeelde tweede plaats staat en de week erop komt ongeslagen koploper Pollux naar Gouda. Dat zijn dus sleutelduels.

Heren 1 is vreemd genoeg na de flitsende start een stuk minder gaan draaien. Na Souburgh was ook middenmoter Krimpen (0- 5) te sterk voor de mannen van Dirk Doop, die een plaatsje zijn gezakt op de ranglijst. Zondag komt Noordwijk op bezoek en wellicht dat die ongeslagen koploper inspirerend werkt op Heren 1.

 

Heren 2 verloor met 1-3 van het tot deze wedstrijd nog puntloze Groen Geel en gaat een moeilijk seizoen tegemoet. Jong Heren 1 won wederom, 3-0 van HDM en staat keurig derde met 10 uit 5. Veteranen A spelen heel aardig, maar verliezen steeds met één doelpunt verschil. Ditmaal werd het tegen Victoria 0-1. De LA-Veteranen gingen strijdend ten onder tegen koploper Klein Zwitserland (1-2).

Dames 2 speelt best aardig, maar kwam tegen Schiedam niet verder dan 2-2 en bivakkeert met 5 uit 5 voorlopig in het rechter rijtje. Jong Dames 1 moest met 1-3 buigen voor Schiedam, maar staat met zeven punten nog wel op de derde plaats.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-8    Coachavond Jongste Jeugd
1-9    Seizoensopening
5-9    Spelleidersavond Jongste
15-9    Bitjeshappen
22-10    Herfstkamp
Hele agenda
Handige links