Feestelijke opening velden op 14 oktober
27-9-2017  | 
Het heeft even geduurd, maar de renovatie van onze kunstgrasvelden is nu toch klaar. En dat gaan we vieren. Op zaterdag 14 oktober. Met allerlei feestelijkheden, zoals speciale hockeywedstrijdjes, een Play Court van ABN-Amro, een springkussen, kraampjes van verschillende sponsoren van de club, hapjes en drankjes, muziek en natuurlijk een officieel tintje. Voor dat laatste komt iemand van het College van Burgemeester en Wethouders naar het Groenhovenpark. De Stichting Kunstgras Groenhovenpark gaat de velden officieel overdragen.
Het openingsfeest zal zich vooral in de middag afspelen. Nadere informatie over de juiste tijden volgt later. Hou de website, facebook, nieuwsbrief en andere sociale media in de gaten. 

Hockeyen kan in speciale zogeheten stickwedstrijden. Via loting met sticks worden ter plekke teams samengesteld. Wie wil meedoen, kan zich nu al aanmelden  via [email protected] onder vermelding van naam, leeftijd en team. 

Dit openingsfeestje wordt gegeven door het bestuur en is voor alle leden. De organisatie is in handen van  de evenementencommissie, toernooicommissie en sponsorcommissie. 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-8    Coachavond Jongste Jeugd
1-9    Seizoensopening
5-9    Spelleidersavond Jongste
15-9    Bitjeshappen
22-10    Herfstkamp
Hele agenda
Handige links