GMHC goes viral
19-8-2017  | 
Althans dat willen we en daar hebben we jullie voor nodig! Dit seizoen willen we een extra stapje zetten in de online communicatie. Er is een gloednieuwe nieuwsbrief en we zijn wat actiever zijn op social media. We richten ons nu op FaceBook en LinkedIn. Berichten van de club, van sponsoren en bijvoorbeeld over ledenwerving kunnen we daar mooi kwijt. Actiefoto’s en -films op het veld en gezellige evenementoto’s helpen onze club aan een nog beter imago. En hoe meer we delen, hoe meer aandacht. Later willen we Youtube beter op poten gaan zetten, mogelijk gevolgd door andere sociale kanalen. Daarover volgt later meer.

Hebben jullie leuk beeldmateriaal? Deel het met de communicatiecommissie. Er is behoefte aan mooie foto’s van teams, wedstrijden of evenementen van veteranen tot Funkey, meiden en jongens. Stuur beeld en korte beschrijving naar [email protected] Vermeld duidelijk het team en ga van te voren na of mensen willen dat zij of hun kinderen op onze social media willen verschijnen. Alleen teamnamen worden vermeld, geen voor- of achternaam wanneer daar niet expliciet toestemming voor is gevraagd. 

Deel, like en comment er op los :) en bouw mee aan een goede reputatie voor onze club!

Onze accounts:

Voor vragen over en hulp bij social media bij GMHC kun je contact opnemen met Anna Kodde van de communicatiecommissie via [email protected]

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-8    Coachavond Jongste Jeugd
1-9    Seizoensopening
5-9    Spelleidersavond Jongste
15-9    Bitjeshappen
22-10    Herfstkamp
Hele agenda
Handige links