Volvo Clubbonus
Bekijk de film


Foto's


Bekijk de foto's op de stream


Widget door WeerplazaChris Boeijinga nieuwe voorzitter GMHC
9-6-2017  | 
Chris Boeijinga (47) is de nieuwe voorzitter van GMHC. Onlangs is hij door het bestuur unaniem gekozen tot voorzitter. Chris maakt nu ruim een jaar deel uit van het bestuur met de portefeuille algemene zaken.

In de Nieuwsbrief van maart 2016 werd Chris geïnterviewd als Vrijwilliger van de Maand. Toen al kwam het voorzitterschap ter sprake. Dat stuk over Chris begon destijds zo:

'Velen bij GMHC denken dat hij op korte termijn wel eens de volgende voorzitter van de club kan worden en dat hij daar zeer geschikt voor is’.

Zelf bleef Chris daar toen zeer bescheiden onder. Maar zie, een jaar later is hij dan toch de nieuwe voorzitter van GMHC. Hij studeerde in Rotterdam bestuurskunde. Bij onze hockeyclub deed hij als ouder het zo gebruikelijke vrijwilligerswerk van ouders: coach van het team van zoon Casper.

Maar al snel kroop het bloed waar het niet gaan kan en verkoos Chris een bestuurlijke functie boven het coachen. En daar kan GMHC blij mee zijn, want het besturen gaat hem goed en soepeltjes af. Hij heeft ook zo zijn uitgesproken ideeën over dat besturen. In die aflevering van Vrijwilliger van de Maand zei Chris daar het volgende over:

‘Er zijn heel veel verschillende zaken die spelen. Neem de ledenwerving. Het is hard nodig dat het ledental weer gaat groeien. Maar een ledenwerfcommissie ontbreekt bij de club. Dat heb ik aangekaart. Gelukkig heeft de communicatiecommissie dit opgepikt en gaat er nu toch wat gebeuren’.

Op woensdag 14 juni mag Chris officieel als voorzitter debuteren tijdens de ALV, die om 19.30 uur begint.

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-5    KNHB leercoaches CS+
29-5    KNHB leercoaches CS+
31-5    Bestuursvergadering
1-6    Seniorenfeest Ibiza Beach
13-6    Algemene Ledenvergadering
17-6    Huldiging veldkampioenen
19-6    KNHB leercoaches CS+
Hele agenda
Handige links