Nuttig punt voor Heren 1
13-3-2023  | 

Heren 1 pakte een nuttig punt bij het sterke Ypenburg en staat nu op de achtste plaats in de derde klasse. Dames 1 gaf koploper Westland dapper partij, maar verloor toch met 1-3 en zakte naar de tiende plek in de tweede klasse. Onze Veteranen klommen door een 3-1 overwinning naar de tweede plaats.

 

Dames 1 moet nog de nodige puntjes pakken om definitief in veiligheid te komen, al bedraagt de voorsprong op nummer voorlaatst nog vijf punten. Komende zondag komt Pelikaan op bezoek en daarmee hebben de GMHC-dames nog een appeltje te schillen. In Roosendaal werd het een erg onprettige wedstrijd (1-5) in de eerste competitiehelft.

Heren 1 heeft nog zes punten voorsprong op de voorlaatste plaats en juist daarom was de 2-2 bij Ypenburg een goed resultaat. Dat kan komende zondag een vervolg krijgen met een zege op Souburgh, dat een plaatsje lager staat op de ranglijst met een punt minder. In september werd er door Heren 1 volstrekt onnodig verloren (2-3) in Alblasserdam.

 

Dames 2 handhaafde zich door de 3-1 winst op Leiden op de vierde plaats met inmiddels 23 punten. Zondag komt Groen Geel naar Gouda en die ploeg heeft één punt meer. De twee jonge damesteams beginnen met nul punten aan een nieuwe competitie. DO25-1 startte met een duidelijke zege op Hoekse Waard (7-0), maar DO25-2, dat herfstkampioen werd, speelt nu een klasse hoger. In een leuke partij werd met 5-8 van Dordrecht verloren.

Heren 2 kreeg tegen nummer voorlaatst, Pollux, een goede kans om van die hatelijke nul af te komen, maar verloor uiteindelijk toch met 3-4.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
2-4    Super Sunday
3-4    Train de trainer avond
4-4    Werkzaamheden Hartstichti
4-4    Hockeykamp vergadering
4-4    Bestuursvergadering
18-4    Sportdag Beversluisschool
19-4    Kikker in je Bil toernooi
Hele agenda
Handige links