Sterke herstart van Goudse jeugdteams
12-3-2023  | 

De jeugdteams van GMHC beleefden een sterke herstart van de veldcompetitie. Er werden zes duels afgelast, maar van de overige 16 wedstrijden werden er tien gewonnen, drie gelijkgespeeld en drie verloren. Jongens JO18-1 leverde bij Bleiswijk het eerste puntje van de doorlopende competitie in (2-2), maar staat nog steeds bovenaan.

 

Voor de A-teams loopt de competitie gewoon door, maar alle andere teams beginnen met een schone lei en dan is het lekker, dat bijvoorbeeld JO16-1 en MO16-1 direct drie punten bijschrijven.

JO18-1 had in de eerste klas nog geen puntje verspeeld, maar tegen naaste concurrent Bleiswijk gebeurde dat zaterdag toch (2-2). Nu is Schiedam opgeklommen naar de tweede plek (op drie punten) en dat team komt over twee weken op bezoek. Maar eerst volgt het duel tegen HCRB. JO18-2 redde het niet tegen het gelijkwaardige Dordrecht (1-2)

Bij de meisjes werd het duel van MO18-1 afgelast, maar de meiden van coach Dirk Doop noteerden met plezier dat ongeslagen koploper en concurrent Alphen met 0-8 ……. had verloren van Pollux. Het duel tegen HDM werd maandagavond ingehaald, door MO18-1 gedecideerd met 5-0 gewonnen en daardoor werd het gat met Alphen teruggebracht tot twee punten. MO18-2 pakte een nuttig puntje tegen Schiedam (2-2), maar MO16-3 liet het tegen de zelfde tegenstander afweten (0-2) en is nu (gedeeld) koploper af.. MO18-4 had geen moeite met Westland (5-1) en krijgt komende zaterdag leider HGC op bezoek, dat twee punten voorstaat.

 

Van alle teams, die in de voorjaarscompetitie voor de eerste keer in actie kwamen, even kort de belangrijkste resultaten. JO16-1 boekte een regelmatige winst op Ypenburg (3-0) en MO16-1 pakte ook direct drie punten, maar dat kostte meer moeite, 4-3 tegen Bleiswijk. De overige B-teams (MO16) wonnen ook, evenals drie van de vier teams MO14. MO12-1 bleef op 0-0 steken tegen Barendrecht, maar de andere twee teams in deze klasse wonnen hun wedstrijd wel.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
2-4    Super Sunday
3-4    Train de trainer avond
4-4    Werkzaamheden Hartstichti
4-4    Hockeykamp vergadering
4-4    Bestuursvergadering
18-4    Sportdag Beversluisschool
19-4    Kikker in je Bil toernooi
Hele agenda
Handige links