Dames 1 en Heren 1 verdienen meer
25-9-2022  | 

Heren 1 en zeker Dames 1 verdienden zondag meer dan een puntje in hun thuiswedstrijden. Dames 1 had een duidelijk overwicht tegen DSHC, maar was uiteindelijk nog blij met de 1-1 In de gelijk opgaande wedstrijd tegen Rapid kreeg Heren 1 de beste kansen, maar bleef op 0-0 steken. Beide ploegen staan nu op de zevende plaats met vier punten.

 

Dames 1 had vooral in de tweede helft duidelijk het beste van het spel, maar eenmaal in de cirkel kwam er geen goede eindpass, dan wel werd het een knoeiboel. Juist toen het wachten was op de Gouda treffer scoorden de Delftse studenten door een scherpe counter (0-1). Korte tijd later werd toch 1-1 via een frommelgoal. Geen enkele ploeg in deze tweede klas-afdeling isnog zonder puntenverlies. Zondag gaanonze dames op bezoek bij het sterke Roomburg.

 

Heren 1 speelde een aantrekkelijke partij tegen Rapid en het was jammer, dat er geen doelpunten kwamen. Dat was deels de verdienste van beide doellieden, maar aan Goudse kant ook een beetje onmacht in de afwerking. De ploeg van trainer-coach Marc Brecht gaatzondag op bezoek bij het nog puntloze Feyenoord.

Dames 2 verkeek zich in de late namiddag op Alecto (3-4) en DO25-1 boekten s’morgens vroeg de eerste zege, 2-0 op Schiedam. Heren 2 leed ineen aardige wedstrijd een -3nederlaag tegen Rotterdam, maar er had veel meer ingezeten. Bij 0-1 verknoeiden de Goudse mannen vijf strafcorners op rij.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
9-12    hockeyfeest 16+
17-12    Kerstdiner voor alle O8 t
23-12    Klaverjassen
27-1    Klaverjassen
24-2    Klaverjassen
31-3    Klaverjassen
28-4    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links