Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

vrijdag 7 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
18:45 Thuis Dames O25-2 LOHC DO25-14
Trainingsschema seizoen 2022-2023 (onder voorbehoud) bekend
21-6-2022  | 

De teamindeling van D-jeugd en Jongste Jeugd (komend seizoen: O12, O10, O9, O8) zijn ook bekend zijn gemaakt, en is inmiddels in LISA ook het seizoen overgezet naar 2022-2023. Dat betekent ook dat het nieuwe trainingsschema (hoofdschema) online komt.

We zijn een heel eind, maar nog net niet alle teams hebben een vaste trainer. Mocht je zelf training willen geven, of iemand weten die dit leuk vindt (kan ook als bijbaantje), meld je dan aan bij Dirk Doop ([email protected]). Het trainingsschema tot zondag 3 juli nog wijzigen.

Voor de jongensteams (gecombineerde teams met HCRB):
- Deze teams (JO16-1, JO16-2, JO14-1, JO14-2) trainen één keer per week op GMHC (dinsdag) en één keer per week op HCRB (onder voorbehoud donderdag). HCRB werkt nog aan een trainingsplanning. Als deze ook rond is, wordt dit natuurlijk ook in ons trainingsschema zichtbaar. Ook hier dus nog kans op wijzigingen.

Voor alle teams geldt:
- Je kunt vanaf maandag 20 juni trainen met je nieuwe team. Dit moet je zelforganiseren, in samenspraak, met de beschikbare trainer(s). Zorg dus dat de coach of teammanager van het team in contact komt met de trainer(s), om dit te organiseren bij interesse. Als er nog geen coach of teammanager bekend is, kan je contact leggen met de lijncoördinator hierover.

- Reguliere trainingen starten voor alle teams op maandag 22 augustusconform het (hoofd)trainingsschema zoals in LISA staat.

- De week van maandag 15 augustus is de trainingsweek. Vanaf nu kunnen alle teams een aanvraag doen bij Dirk Doop voor veldruimte die week. Voor de eerste teams én de CD-jeugd (O14 en O12) is dit al ingepland en zichtbaar in het trainingsschema in LISA.

Uitgifte trainingsmateriaal seizoen 2022-2023

Mocht je vóór de zomervakantie trainingsmateriaal voor je team willen ophalen dan kan dat nog tot en met zaterdag 25 juni. Neem dan contact met ons (Willemijn en Maikel van den Heuvel) op via 06-29525970. Daarna leveren we weer uit vanaf zondag 14 augustus.


Mochten er nog vragen zijn, neem contact op met jouw lijncoördinator.

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
4-10    JJ Speelbegeleiders avond
Hele agenda
Handige links