Dames 1 en Heren 1 zakken af
22-11-2021  | 

Dames 1 en Heren 1 zitten in een mindere periode en zakken af naar de onderste regionen. Dames 1 verloor van Castricum uit de kopgroep (1-2) en Heren 1 ging er kansloos af (0-4) tegen middenmoter Tempo. Dames 2 liet zich verrassen door DSHC (0-2) en het goede nieuws kwam van Heren 2 : de eerste zege.

 

Castricum heeft nog titelaspiraties in de tweede klas en Dames 1 gaf de Noord-Hollandse formatie uitstekend partij, maar bleef toch aan de verkeerde kant van de score (1-2). Weesp en Hilversum kwamen verrassend tot een overwinning en daardoor staan onze dames nu op de met twee ploegen gedeelde voorlaatste plaats. In het laatste duel voor de winterstop gaat Dames 1 zondag naar middenmoter Soest en daar liggen wellicht mogelijkheden.

Heren 1 dacht kansen te hebben tegen Tempo, maar leed een kansloze 0-4 nederlaag. Onze mannen hebben in de derde klasse wel een puntje minder dan de dames, maar houden vooralsnog drie ploegen onder zich. Zondag gaat Heren 1 naar het op de laatste plaats staande Krimpen, dat dramatisch aan de competitie is begonnen, maar zich redelijk herstelt en nu 1-1 speelde tegen het sterke Ypenburg.

Heren 2 zorgde voor een prettige verrassing. Na acht nederlagen op rij, werd tegen Barendrecht de eerste zege behaald (2-0). Veteranen A liet het verdedigend een beetje afweten tegen Leonidas, maar hield nog een puntje over aan het merkwaardige duel (5-5). Ommoord kwam aan de kop op gelijke hoogte met onze veteranen, maar speelde wel een wedstrijd meer.

 

Het de laatste tijd zo leuk presterende Dames 2 speelde een slechte wedstrijd tegen DSHC. De Delftse studenten namen binnen tien minuten een 0-2 voorsprong en ondanks een geweldige veldmeerderheid van GMHC werd dat ook de eindstand. Dames 3 is aan een mindere serie bezig en verloor ook van Victoria (0-3), maar Dames 4 eindigde in de voorcompetitie keurig als derde via een 1-0 winst op nummer twee Zoetermeer.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
9-12    hockeyfeest 16+
17-12    Kerstdiner voor alle O8 t
23-12    Klaverjassen
27-1    Klaverjassen
24-2    Klaverjassen
31-3    Klaverjassen
28-4    Klaverjassen
Hele agenda
Handige links