Jongens A1 geeft koploper prima partij
21-11-2021  | 

Jongens A1 heeft sterke koploper Zwart Wit prima partij gegeven. Tot halverwege de tweede helft stond het nog 2-2, maar toen sloeg de ploeg uit Breda alsnog stevig toe (2-5). Meisjes A1 haalde flink uit tegen Barendrecht (8-0) en Meisjes B1 en Jongens B1 boekte beide een nuttige 2-0 zege.

 

Jammer dat er geen toeschouwers mochten kijken, want Jongens A1 speelde in de subtopklasse een uitstekende partij tegen het sterke Zwart Wit, dat over een paar heel handige spelers beschikte. Tot twee keer toe kwam Gouda met fraaie doelpunten in de eerste helft terug (2-2) en pas in de vierde periode kon de ploeg uit Breda het verschil maken (2-5). Zaterdag tegen HDS betekent een goed resultaat van JA1 een plaats in de middenmoot voor de winterstop.

Meisjes A1 had vorige week wat vertrouwen getankt en dat resulteerde dit keer ineen 8-0winst op het puntloze Barendrecht. Komende zaterdag even van Pijnacker winnen en vervolgens het inhaalduel tegen Leonidas en MA1 gaat nog bovenin meedoen in de tweede klas. MA2 behoort nog tot de GMHC-teams zonder puntverlies na de 5-1 overwinning op Schoonhoven.

Een hard werkend Jongens B1 won terecht met 2-0 van Ypenburg en kan wellicht ook nog hoog eindigen, als er zaterdag van Zoetermeer wordt gewonnen. Jongens C1 komt nog iets te kort in de tweede klas, gezien de 1-9 nederlaag bij KZ. JC2 had het beter naar de zin : 7-1 winst tegen Alphen. JD1 en nog twee duels werden afgelast, omdat de tegenstanders door ziekte geen teams op de been konden krijgen.

MB2 liep tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan, 0-3 tegen Zoetermeer en MB3 kwam ook op 9 uit 4 door Rotterdam met 3-1 te kloppen. Beide teams staan op de tweede plaats en B3 krijgt zaterdag koploper Ommoord (één puntje meer)op bezoek. In de C-klasse staan MC1 (na de 2-0 zege op Carttouche), MC4 en MC5 allemaal met 9 punten uitvier duels hoog genoteerd. Voor MC5 was het wel het eerste verlies (1-2 tegen Berkel)

Meisjes D1 speelde erg sterk tegen KZ. In de vorige duels wilde het scoren maar niet lukken en nu werd het maar liefst 8-1 met enkele heel mooie doelpunten. Het was de eerste zege na de herindeling. De MD2- meisjes staan nog bovenaan, hoewel ook hun wedstrijd werd afgelast.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
7-12    Algemene Leden Vergaderin
21-12    Klaverjassen
13-1    Bestuursvergadering
19-1    LISA info avond - Technis
28-1    Klaverjassen
10-2    Bestuursvergadering
23-2    Coachavond JJ
Hele agenda
Handige links