Dames 1 neemt afstand van gevarenzone
18-10-2021  | 


 

Dames 1 heeft met een fraaie uitzege (0-4 bij Strawberries) afstand genomen van de gevarenzone. Heren 1 is daar nog niet uit.

Onze topdames boekten een bijna noodzakelijke overwinning op hekkensluiter Strawberries, klommen naar de 7e plaats en laten vijf ploegen achter zich. Zelf schrijven onze dames het volgende over de wedstrijd:

‘Zondag mochten wij onze punten binnenhalen bij hockeyclub Strawberries in Driehuis. Met een mooie 0-4 overwinning hebben wij de punten mee naar Gouda genomen. Even een grote shoutout naar Lettie (Rose Visser) die ons 3 prachtige doelpuntjes heeft laten zien. Ook kwam daar Yasmijn Trompert nog bij die met een strakke rebound een doelpuntje maakte. We startten erg goed, met goede hoge druk dwongen we fouten van de tegenstander af. Als team kregen wij het even wat zwaarder in het derde kwart, maar hebben wij de bal toch weten weg te houden uit onze cirkel. Zonder kaarten en met 3 puntjes zijn wij weer voldaan terug naar het mooie Gouda gegaan’.

Heren 1 was minder gelukkig. Tegen laagvlieger Feijenoord kwamen onze heren niet verder dan 1-1. Dat is jammer want Gouda staat nu nog altijd in de onderste regionen. Onze heren delen de plaatsen 8, 9 en 10 met Feijenoord en Souburgh.

De oudjes van LA leden voor het eerst dit seizoen een zeer draaglijke nederlaag: 0-1 tegen Fletiomare. Je zou kunnen zeggen dat het de goede kant uitgaat, ware het niet dat onze heren nu weer alle (veel) sterkere tegenstanders in de returns tegenkomt. Waar blijft de herindeling?

 

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
7-12    Algemene Leden Vergaderin
21-12    Klaverjassen
13-1    Bestuursvergadering
19-1    LISA info avond - Technis
28-1    Klaverjassen
10-2    Bestuursvergadering
23-2    Coachavond JJ
Hele agenda
Handige links