Knappe start van Heren 1
13-9-2021  | 

Heren 1 is verrassend goed van start gegaan. Het verjongde team klopte met bij vlagen leuk hockey Prinsenbeek met 3-2. Het nog meer verjongde Dames 1 had meer verdiend dan de 0-1 nederlaag tegen Leusden. Bij de senioren vielen vooral de 18-4 zege van Veteranen A op, alsmede de 8-0 overwinning van Dames 2.

 

Heren 1 speelde een aantrekkelijke partij tegen Prinsenbeek en nam na een knappe aanval al na tien minuten de leiding via een intikker van Freek van Wissen Het werd al snel 1-1 uit een strafcorner en na de 2-1 via een merkwaardig lobje van Olav van den Nieuwendijk werd het nog sneller 2-2. Na de 3-2 door Mees Roosen hadden de Brabanders geen antwoord meer.

Zondag gaan de mannen van Robert Noall naar Voorne, dat het eerste duel in deze derde klas heeft verloren.

 

Dames 1 begon heel sterk tegen Leusden en kreeg in het eerste kwartier zeker drie goede mogelijkheden, maar kwam niet verder dan een knal op de paal door Amber van Wanrooij. Daarna ging de strijd aardig gelijk op, waarbij Leusden uit een scherpe counter scoorde (0-1) en Gouda ook geen raad wist met een aantal strafcorners. Verdedigend zat het onder leiding van Mirthe Das goed in elkaar en de ploeg van Dirk Doop gaat zeker nog punten pakken in deze tweede klas

 

Dames 2 had weinig moeite met het zwakke Leiden (8-0)  en Dames 3 moest behoorlijk buigen voor Rotterdam (1-6). Ondanks dat verlies waren de coaches redelijk tevreden. De meeste kansen werden nu niet benut, maar de motivatie en drang  om goed te spelen waren sterk aanwezig. In het kader van Super Sunday had Dames 4 (officieel DJ2) veel publiek en maakte er een echte show van. Het arme Klein Zwitserland werd met 15-0 weggespeeld. 

Bij de mannen verloor Heren 2 na een leuke pot met 3-4 van Derby en haalde het versterkte Veteranen A, dat graag wil promoveren, meedogenloos uit tegen het arme Voorne: 18-4. Het wordt tijd, dat er een paar veteranen gaan doorschuiven naar LA, dat wel wat versterking kan gebruiken en nu met 0-6 verloor van Fletiomare.


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
5-10    Scheidsrechtercursus
12-10    Goudse Sportcongres
13-10    Goudse Sportcongres
13-10    Bijeenkomst scheidsrechte
14-10    Goudse Sportcongres
14-10    Bestuursvergadering
27-10    Coachavond JJ
Hele agenda
Handige links