Reminder: Wat kan er wel/niet op GMHC
18-6-2021  | 

Corona heeft ons ook als club geen gemakkelijk jaar bezorgd, maar gelukkig kan er steeds meer, al is het nog met wat beperkingen. Het is mooi om te zien dat teams na een training of wedstrijd weer wat met elkaar (kunnen) drinken.

Opruimen kost echt minder tijd dan zoeken
Het is alleen echt onnodig dat andere leden de volgende dag exact kunnen zien wat er is gedronken omdat de flesjes etc. zijn achtergelaten op de tribune. Ruim met elkaar na afloop even alles op, kleine moeite, groot gebaar (waarvoor alvast dank!). Hetzelfde geldt voor de ruimte onder de tribune. Als je daar iets pakt/teruglegt, zorg dan dat het netjes wordt achtergelaten voor de volgende.

Voor de volledigheid, wat kan er wel/ niet op de club?

WEL 

  • Sportieve seizoensafsluitende activiteiten zijn toegestaan(dus op het sportveld, alle deelnemers in sportkleding en actief meedoen).LET OP: Je moet hiervoor dus een veld reserveren.
  • Het is toegestaan dat de deelnemers NA een sportieve activiteit op de tribune of het terras nog wat drinken en/of eten. Dan gelden wel de horecaregels: max. groepjes van 4 personen bij elkaar (excl. kinderen t/m 12 jaar) en bediening. Bediening zelf regelen.
  • Om 22:00 uur (uiterlijk) wordt er afgesloten door de aangewezen verantwoordelijke die avond. 
  • Er is nog een beetje oude barvoorraad (bier, fris) en de koffie automaat werkt. We vinden het als club fijn als teams ons van deze barvoorraad afhelpen - de kassa werkt (1 persoon halen (binnen mondkapje verplicht). Al het andere drinken + eten: zelf meenemen.

 

NIET

  • Publiek is helaas nog steeds niet welkom. Uitgezonderd:Alleen rijdende ouders van bezoekende teams.We vragen bezoekende clubs om het aantal begeleiders minimaal te houden (max 5 personen exclusief coach(es).
  • Samen voetbal kijken op de club is niet toegestaan. Laten we hopen dat Nederland erg ver komt in het toernooi en dat de regels dan weer verder versoepeld zijn.

 

 

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-9    Bestuursvergadering
14-10    Bestuursvergadering
11-11    Bestuursvergadering
8-12    Algemene Leden Vergaderin
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
9-3    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links