Vanaf start competitie: Clubkleding Indian Maharadja verplicht
13-6-2021  | 

Een jaar geleden is de overstap aangekondigd van Reece-clubkleding naar clubkleding van Indian Maharadja. Afgelopen seizoen was een overgangsjaar. Met ingang van het seizoen 2021-2022 (verwachte start competitie september 2021)
moeten alle leden verplicht in het nieuwe tenue spelen. 

Dit geldt niet voor de 1ejaars F-jes, die spelen nog geen officiƫle competitie.

Het tenue
Het GMHC-tenue bestaat uit een blauw-wit shirt met groene accenten, een blauwe broek/rokje en blauwe GMHC-sokken van het merk Indian Maharadja. Het herenshirt is een polo, het damesshirt is een t-shirt, dus zonder kraag. Als het tenue teveel lijkt op dat van de tegenstander, dan is het team verplicht om bij uitwedstrijden het alternatieve tenue te dragen. Dit is eenrood shirtmet witte GMHC sokken. Alle GMHC spelers dienen dus zowel over een thuis- en een uit-tenue te beschikken.

Waar te koop?
Je kunt je kleding aanschaffen bij Wijtman Sport Gouda (Goudkade 3, 2802 AA Gouda), de exclusieve leverancier van GMHC-teamkleding. GMHC-leden krijgen daar standaard korting op de winkelprijs van hockeysticks, hockeyschoenen en hockeyaccessoires (clubkleding uitgezonderd). Wijtman Sport Gouda organiseert in Augustus en september ook altijd nog extra clubkleding-koopavonden, data volgen zodra bekend.

Online bestellen in de GMHC Clubshop kan ook:https://gmhc.clubwereld.nl.


 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
24-9    Bitje happen
Hele agenda
Handige links