Versoepeling coronamaatregelen: wat kan er op de club?
8-6-2021  | 

Met ingang van 5 juni zijn de coronamaatregelen weer wat verder versoepeld. Onder andere zijn wedstrijden tussen clubs onderling weer mogelijk. We gaan hier op de club als volgt mee om:

  1. Publiek is helaas nog steeds niet welkom. Uitgezonderd: Alleen rijdende ouders van bezoekende teams. We vragen bezoekende clubs om het aantal begeleiders minimaal te houden.
  2. Sportieve seizoensafsluitende activiteiten zijn toegestaan (dus op het sportveld, alle deelnemers in sportkleding en actief meedoen).

 LET OP: Je moet hiervoor dus een veld reserveren.

Het is toegestaan dat de deelnemers NA een sportieve activiteit op de tribune of het terras nog wat drinken en/of eten. Buiten zitten mag tot uiterlijk 22:00 uur. Dan gelden wel de horecaregels: max. groepjes van 4 personen bij elkaar (excl. kinderen t/m 12 jaar) en bediening. Bediening zelf regelen. 

Groepjes houden onderling minimaal 1,5 meter afstand en als tribune/ terras vol zit met andere teams dan mag geen andere plek op het GMHC-terrein worden gezocht om alsnog met elkaar te gaan zitten.

Er is nog een beetje oude barvoorraad (bier, fris) en de koffie automaat werkt. We vinden het als club fijn als teams ons van deze barvoorraad afhelpen - de kassa werkt (1 persoon halen (binnen mondkapje verplicht). Al het andere drinken + eten: zelf meenemen.

Wat kan er dus concreet, een paar voorbeelden:

  • Een ouder-kind wedstrijd is toegestaan mits alle ouders ook actief meedoen. Ouders die komen kijken zijn publiek en dat is niet toegestaan
  • Een team kan na een training/wedstrijd wat drinken op de tribune, mits met inachtneming terrasregels.
  • Met een team + ouders pannenkoeken of pizza buiten eten is toegestaan, mits direct na een sportieve activiteit waar die ouders ALLEMAAL aan mee hebben gedaan en met inachtneming terrasregels.
We verzoeken iedereen om zich echt aan bovenstaande regels te houden zodat we nog een paar leuke sportieve activiteiten kunnen faciliteren!

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
14-7    Bestuursvergadering
8-9    Bestuursvergadering
14-10    Bestuursvergadering
11-11    Bestuursvergadering
8-12    Algemene Leden Vergaderin
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links