Vrijwilligers gezocht!
6-6-2021  | 

Naast de sportteams kent GMHC ook een groot aantal teams die er achter de schermen voor zorgen dat onze club lekker draait en de spelers onbezorgd kunnen sporten.

Vanwege het vertrek van een aantal teamleden zijn we op zoek naar enthousiaste opvolgers. Op dit moment is er een relatief kleine groep mensen die veel doet voor GMHC, en dus willen we deze groep graag uitbreiden. Vele handen maken licht werk!

Zonder vrijwilligers kunnen we als club op termijn niet voortbestaan, terwijl we er komend seizoen juist een knalseizoen van willen maken!

Doe je ook mee?! Ook opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom!

We zijn op zoek naar:

A(ccommodatie)-Team: Hulptroepen voor hand- en spandiensten op de club
Wil je komen helpen om de club in topconditie te houden? En vind je het geen enkel probleem om de handen uit de mouwen te steken? Het is helemaal een pré als je op donderdagochtend kunt als het A-team bij elkaar komt, maar op een andere dag helpen kan natuurlijk ook. Neem voor meer informatie contact op met Peter van Adrichem, bestuurslid accommodatie via [email protected]

Twee topspelers voor het SelectieTeam (Bestuur): Secretaris en bestuurslid activiteiten
De secretaris zorgt ervoor dat we onze zaakjes administratief goed op orde hebben, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. De secretaris faciliteert, signaleert, motiveert en coördineert als lid van het bestuur. Deze vacature staat ook al een heel seizoen open en het bestuur van GMHC kan de support echt goed gebruiken. Heb je vragen over de vacature of wil je deze dankbare taak op je nemen zodat je uit eerste hand weet wat er speelt binnen het bestuur? Neem voor bestuursfuncties contact op met de voorzitter Erik van Tussenbroek via [email protected]

Tijdsbesteding: 1-2 uur per week gemiddeld, piekmomenten rondom ALVs en grote projecten. 10 keer per jaar bestuursvergadering + enkele vergaderingen per jaar met KNHB, Gemeente etc.

Bestuurslid Activiteiten: Ben je creatief en hou je van het (mede) bedenken en organiseren van evenementen naast het verder in goede banen leiden van verschillende activiteiten op de club? Denk hierbij aan toernooien, speciale dagen, bar en uiteraard feestjes?

Tijdsbesteding: 1-2 uur per week gemiddeld, piekmomenten rondom evenementen, 10 keer per jaar bestuursvergadering + enkele vergaderingen per jaar met KNHB, Gemeente etc.

Team Financiën aka team Duku: Ondersteuning Financiële administratie
Ben jij de koning of koningin van de cijfers en zou je Pitrik van der Lubbe, de penningmeester van GMHC willen ondersteunen bij de financiële administratie?

Taken: het op orde houden van de financiële administratie en betalingen verzorgen. Voor vragen of aanmelden kun je terecht bij Pitrik: [email protected]

Tijdsbesteding: 1 -2 uur per week gemiddeld, piekmoment tijdens uitbetalen trainers en ALV.

Liever iets anders doen voor de club?
Mochten bovenstaande vacatures niet bij je passen maar wil je wel graag actiever zijn binnen de club? Meld je dan aan als vrijwilliger via dit formulier en geef bij toelichting aan waar je graag bij betrokken wilt zijn/ hoeveel uur je hier aan kunt en wilt besteden. Mocht je liever eerst willen overleggen over wat wellicht het beste bij je past of gaat je voorkeur juist uit naar sponsoring of de organisatie van evenementen? Neem dan contact op met Inger Hund, bestuurslid communicatie, sales en marketing via [email protected]. We kunnen alle hulp goed gebruiken en gaan graag in overleg!

Met spoed: Twee leden voor Team Materiaal ( VACATURE IS INGEVULD, DANK!)
Na 5 jaar stopt Gaike de Gaaij met de materiaalcommissie. Taken: inname en uitgifte van de ballen, tassen, hesjes en pionnen aan alle teams en uitgifte van clubkleding. Tijdens de drukke tijden (juni en augustus) staan er altijd trimhockeyers klaar om een handje te helpen. Zou je deze taak op je willen nemen? Neem dan in de avonduren contact op met Gaike via 06-12120558 of mail naar [email protected].

Tijdsbesteding: gedurende het seizoen laag (tot 30 minuten/week, afhankelijk van vragen teams), paar drukke momenten in juni (inname alle teams) en augustus (uitgave).


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
14-7    Bestuursvergadering
8-9    Bestuursvergadering
14-10    Bestuursvergadering
11-11    Bestuursvergadering
8-12    Algemene Leden Vergaderin
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links