Speciale nieuwsbrief: tegemoetkoming senioren, trainer/coaches selectieteams, kalender einde seizoen
26-4-2021  | 

Speciale Nieuwsbrief april 2021


Beste leden, 


Het seizoen 2020-2021 loopt alweer naar z’n eind. Waarschijnlijk wel het vreemdste seizoen in de geschiedenis van onze club. Wie had vorig jaar gedacht dat we nu nog steeds met strenge corona- maatregelen te maken hebben en bijna een jaar geen competitie hebben kunnen spelen?


Gelukkig zijn we, met dank aan fantastische inzet van veel vrijwilligers, in staat geweest om toch zoveel mogelijk te blijven trainen en spelen. En met de Winter en Lente Trophy hebben we ook nog een aardige interne competitie kunnen organiseren - het ging er regelmatig bloedfanatiek aan toe!


Ook willen we graag alle leden, en de ‘corona-vrijwilligers’ in het bijzonder, hartelijk bedanken voor het organiseren en naleven van alle corona-maatregelen. Een groot compliment: dat is, ondanks alle steeds veranderende maatregelen, heel goed gegaan. We hebben hier ook complimenten voor gekregen van de gemeente.


Voor de senioren was het afgelopen jaar afzien, met trainen in 2- en 4-tallen, en 27+ die niet mee mochten trainen. We hebben bewondering voor jullie doorzettingsvermogen en we begrijpen de frustratie. De senioren willen we dan ook graag een tegemoetkoming aanbieden voor alle beperkingen die jullie hebben moeten accepteren.


We kijken alweer richting het volgende seizoen. Hopelijk kunnen we vooruitkijken naar een normaal hockeyjaar met een volledige competitie. De teamindelingen zijn in volle gang, en we hebben een groot aantal goede trainers die zich met veel plezier inzetten voor de club.


Op 9 juni is er nog de ALV. Na dit bewogen seizoen nodigen we alle leden graag uit om te horen hoe het gaat met onze club en wat de plannen zijn voor het komende seizoen.


Veel hockeyplezier de komende weken, en graag tot ziens, online of (hopelijk) langs de lijn!


Bestuur GMHC

Erik, Inger, Peter, Pitrik, Jerry
Tegemoetkoming senioren

Vooral onze senioren zijn getroffen door alle corona-beperkingen, het was een lastig seizoen met helaas erg weinig hockey. Daarom heeft het bestuur besloten om voor alle seniorenleden als tegemoetkoming een tegoed van EUR 50,- op de clubcard te storten. We hebben gekozen voor deze oplossing omdat we vooral hopen dat we komend jaar alle gemiste zaterdag- en zondagmiddagen dubbel en dwars kunnen inhalen! 


Heb je een clubcard, dan zal dit tegoed binnenkort worden bijgeschreven. Heb je nog geen clubcard, vraag er dan één aan.


Daarnaast heeft de KNHB vanwege het beperken van de hockeycompetitie besloten een deel van de bondscontributie terug te storten naar de verenigingen. Het bestuur heeft besloten deze tegemoetkoming naar rato terug te storten aan de seniorenleden. Dit betreft alle senioren die tot en met het eind van het seizoen 2020-2021 lid zijn/waren van GMHC.


Trainers gezocht!

We zijn langzaamaan al weer bezig met het trainingsschema en het indelen van trainers voor volgend seizoen. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste trainers, jong of oud, met veel ervaring of juist weinig.

We zijn op zoek naar spelers vanaf leeftijd 2e jaars D. Aanmelden kan via: https://forms.gle/jX6FG6bqhdajXmaU9

 

Voor ouders/verzorgers

Lijkt het jouw kind leuk om training te gaan geven? Maar twijfel je of zoon of dochter dit wel kan en/of dit wel haalbaar is qua tijd? Training geven draagt bij aan presentatievaardigheid, kinderen leren voor een groep te staan en te spreken. Daarnaast leren trainers verantwoordelijkheid te nemen in de uitvoering, taken en gedrag waarbij ze zelf invloed hebben op wat er daadwerkelijk op het veld gebeurt. Feedback geven en ontvangen in combinatie met samenwerken met andere trainers zorgt voor een omgeving waarin een jeugdtrainer zich sociaal verder zal ontwikkelen. En qua tijd? De ervaring leert dat dit meestal prima past!

Heb je nog vragen? stuur een mail naar [email protected]

 

Teamindelingen en trainer/coaches volgend seizoen

Er wordt hard gewerkt aan de teamindelingen van volgend seizoen. Houd er rekening mee dat opzeggen voor 1 mei 2021 moet gebeuren.


De indeling van de jeugdteams voor volgend seizoen wordt uiterlijk zondag 13 juni (of zo mogelijk eerder) gecommuniceerd per lijn door middel van een e-mail van de lijncoördinator. De indeling van de seniorenteams wordt uiterlijk zondag 27 juni gecommuniceerd per mail via de lijncoördinator.


Ook de vaste trainer/coaches voor het volgende seizoen zijn bekend. We zijn blij dat we erin zijn geslaagd voor alle 1e én een aantal 2e teams een vaste trainer/coach te vinden. Het streven is dat alle teams vaste trainers krijgen, die weer worden begeleid door de Hoofdtrainers. Daarnaast is opleiden en begeleiding van coaches één van de speerpunten voor het komende seizoen.


Meer informatie over de trainer/coaches, en over de selectie- en opleidingsteams en voorbereiding op het nieuwe seizoen vind je in de bijlage.


Werkzaamheden tribune

Er is helaas lekkage geconstateerd in de dameskleedkamers en de materiaalberging. Om de oorzaak op te sporen en te verhelpen hebben de mannen van JA1 JB1 en H1 de tegels van het terras verwijderd. Dank mannen voor jullie hulp! Het terras is gedurende de werkzaamheden niet toegankelijk.


Planning einde seizoen en start nieuwe seizoen

3 - 7 mei

Meivakantie, geen trainingen (trainen op eigen gelegenheid is uiteraard mogelijk, graag aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat ivm veldplanning)

3 mei

Keepersclinic GoalieWorks / Pirmin Blaak

9 juni

ALV, met speciale aandacht voor hockeybeleid

uiterlijk zondag 13 juni

Bekendmaking teamindelingen junioren komend seizoen via email

(senioren: uiterlijk 27 juni)

maandag 23 augustus

Start (verplichte) trainingsweek selectieteams.

Zie de bijlage voor meer informatie.

eind augustus

Let’s Roll nieuwe seizoen. Exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

zaterdag 4 september

Seizoensopening

zaterdag 11 september

Start competitie
Bijlage: Informatieselectieteamsseizoen20212022(1).pdf

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
9-6    Ledenvergadering
14-7    Bestuursvergadering
8-9    Bestuursvergadering
14-10    Bestuursvergadering
11-11    Bestuursvergadering
8-12    Algemene Leden Vergaderin
13-1    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links