Ook trainer worden bij GMHC? Meld je aan!
8-4-2021  | 

We zijn langzaamaan al weer bezig met het trainingsschema en het indelen van trainers voor volgend seizoen. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste trainers, jong of oud, met veel ervaring of juist weinig.

Ben jij minimaal 2ejaars D en nieuwsgierig naar de mogelijkheden als trainer? Dan zijn we op zoek naar jou! Schrijf je via deze link in: https://forms.gle/jX6FG6bqhdajXmaU9

We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op om te kijken naar de mogelijkheden, wensen en passende plekken.

Als trainer leer je voor een groep te staan, je gaat proberen je eigen kennis zo simpel en helder mogelijk aan iemand anders te leren. Je doet ervaring op die je voor altijd kan gebruiken! Enorm waardevol voor jezelf dus ook en je helpt er GMHC mee!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Robert, Dirk, Bart of Siem of stuur een mail naar [email protected]


Voor ouders/verzorgers
Lijkt het jouw kind leuk om training te gaan geven? Maar twijfel je of zoon of dochter dit wel kan/ of dit wel haalbaar is qua tijd?

Een aantal dingen vanuit het training geven die bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. Training geven als kind stimuleert de ontwikkeling, denk bijvoorbeeld aan presentatievaardigheid. Op de basisschool leren kinderen hier al kennis mee maken door middel van de welbekende spreekbeurten en in veel gevallen zal een persoon vaker in aanraking komen met momenten waarop je voor een groep zal staan. Een waardevolle competentie die door middel van training geven al geoefend kan worden. Iets waar ze een leven lang profijt van hebben!

Ook leren trainers verantwoordelijkheid te nemen in de uitvoering, taken en gedrag waarbij ze zelf invloed hebben op wat er daadwerkelijk op het veld gebeurt. Ze leren omgaan met autonomie over de groep en de verantwoordelijkheden die daarbij horen. De kinderen die ze training geven zullen de jeugdtrainers als rolmodel gaan zien.

Ze leren omgaan met het geven en ontvangen van feedback. Een zeer waardevolle vaardigheid die het hele leven van pas komt. Feedback in combinatie met samenwerken met andere trainers zorgt voor een omgeving waarin een jeugdtrainer zich sociaal verder zal ontwikkelen. En qua tijd? De ervaring leert dat dit meestal prima past!

Twijfelt jouw kind om training te geven? Of heb je zelf nog vragen over hoe het precies werkt, wat we verwachten en hoe de begeleiding in elkaar zit? Vraag het gerust!Bijlage: 2021postergmhc4wervingnieuwetrainers.pdf

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
5-10    Scheidsrechtercursus
12-10    Goudse Sportcongres
13-10    Goudse Sportcongres
13-10    Bijeenkomst scheidsrechte
14-10    Goudse Sportcongres
14-10    Bestuursvergadering
27-10    Coachavond JJ
Hele agenda
Handige links