Jeugd-clinic welkome afwisseling in coronatijd
3-12-2020  | 

Dat was een welkome afwisseling in deze coronatijd, de clinic voor de jeugd. Zo’n 60 C’tjes en D’tjes deden afgelopen zondag mee aan deze speciale training, gegeven door de hoofdtrainers Dirk Doop, Bas Ligthart en Bart van Raalte. Zij kregen assistentie van spelers van Dames 1 en Heren 1.

Inclusief de warming-up waren de jeugdige hockeyers ongeveer twee uur bezig met allerlei oefeningen. En daar zaten pittige bij, zoals de scoop en sleeppush, verdedigen en afronden. Bij de spelers van H1 en D1 zagen we Lieke Appels, Pax van Nieuwpoort, Rose Visser, Elise Verzijl, Ninah Kraan, Suzanne Dortland, Roos van Pelt, Hidde Frenk, Olav van den Nieuwendijk en Wessel Gratama van Andel (terug van weggeweest). Amber van Wanrooij maakte foto’s en Rik van den Tussenbroek had tips voor de keepers.

"Ondanks de kou was de sfeer erg goed. Iedereen had veel plezier en de reacties na afloop van de jeugdige deelnemers en ook van de trainers waren positief. Het is zeker voor herhaling vatbaar, misschien aan het begin van het nieuwe jaar”, zo meldt onze speciale verslaggever Dirk Doop.terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
10-2    Bestuursvergadering
10-3    Bestuursvergadering
14-4    Bestuursvergadering
12-5    Bestuursvergadering
9-6    Ledenvergadering
Hele agenda
Handige links