Stand van zaken vernieuwing Veld 3
15-11-2020  | 
Onlangs meldden we dat de verwachting was dat veld 3 aankomende week in gebruik genomen kon worden. We weten nu dat dat niet gaat lukken en helaas is er nog geen nieuwe datum te noemen.

Dit heeft een aantal oorzaken. We zijn voor de afronding afhankelijk van het weer en de beschikbaarheid van de aannemer. En deze combinatie blijkt een uitdaging, zeker in deze toch al roerige tijd.

Dat heeft als gevolg dat er voorlopig nog wordt getraind volgens het tijdelijke schema. We begrijpen dat dit vervelend is voor alle teams die nu nog langer op een andere dag moeten trainen. Daarnaast betekent dit ook dat er voorlopig geen onderlinge wedstrijden gespeeld kunnen worden op veld 3.

Het is ontzettend mooi om te zien dat er zoveel vraag naar oefenpotjes is, maar we vragen ook om begrip. Doordat veld 3 voorlopig niet beschikbaar is kan met de beste wil van de wereld niet aan alle verzoeken voldaan kan worden.

Jullie mogen erop vertrouwen dat het zo spoedig mogelijk opgeleverd krijgen van veld 3 de hoogste prioriteit heeft van het bestuur. Over twee weken melden we opnieuw de stand van zaken om iedereen op de hoogte te houden of eerder als we concreet nieuws hebben.

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
6-12    2de coach webinar door Ro
9-12    ALV
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
10-3    Bestuursvergadering
14-4    Bestuursvergadering
12-5    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links