Foto’s voor het Jubileumboek
10-11-2020  | 

We zouden het door alle corona-perikelen bijna vergeten maar aan het begin van dit jaar zaten we nog midden in het Jubileumjaar om het 40-jarig bestaan van GMHC te vieren. In september 2019 gingen de festiviteiten van start met een klinkende receptie, in januari volgde nog een Nieuwjaarsgala, maar daarna werden de feestelijkheden abrupt afgebroken. De club ging op slot. Gelukkig konden door een voortvarende aanpak van bestuur en trainersstaf de trainingen nog wel doorgaan en kon ook af en toe nog wel een wedstrijdje worden gespeeld, maar dat was het wel.

Achter de schermen werd intussen hard gewerkt aan het uitgeven van een Jubileumboek. De werkzaamheden daarvoor werden ook geplaagd door corona en door nog andere tegenslagen. Maar inmiddels kan bijna de laatste hand worden gelegd aan de samenstelling van dit boek.

Voor dit boek maken we gebruik van een groot aantal foto’s, Nieuw gemaakte foto’s, foto’s uit de oude doos (van veel leden) en we plukten ook foto’s van de website van GMHC (via flickr). Mochten er mensen zijn die bezwaar maken tegen het publiceren van bepaalde foto’s, dan kunnen zij dit melden bij [email protected]

We zoeken nog naar een geschikt moment om het jubileumboek te presenteren. Maar ook dat zal door corona nog knap lastig worden, omdat grote feestelijke bijeenkomsten voorlopig nog niet zijn toegestaan. Zodra we een geschikt moment hebben, laten wij dat weten via website, email en sociale media. Houd dat dus in de gaten.

 

Hans van Raalte


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
6-12    2de coach webinar door Ro
9-12    ALV
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
10-3    Bestuursvergadering
14-4    Bestuursvergadering
12-5    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links