Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

vrijdag 7 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
18:45 Thuis Dames O25-2 LOHC DO25-14
Keepersclub
17-10-2020  | 
Dit jaar zijn we met de keepers een nieuw pad op gegaan waarbij het doel is om de keepers meer te betrekken bij trainingen, wedstrijden en coachen! Dit zal gedurende het seizoen te merken zijn door begeleiding van de trainers door de ervaren keeperstrainers van de club, gericht op de keepers waarbij er specifiek wordt gelet op de technieken/onderwerpen die bij de keeperstraining aan bod komen.
Tijdens de keeperstrainingen zal er niet alleen stilgestaan worden bij de techniek van het keepen maar zullen er ook momenten worden vrijgemaakt om beelden te analyseren, tactieken te bespreken en wordt er tijd genomen om samen met de keepers te evalueren. Hiermee willen we ook de onderlinge groepsdynamiek stimuleren zodat keepers onderling ook een nog hechtere band kunnen opbouwen.

 

Zo willen wij de betrokkenheid vergroten, maar ook vooral de ontwikkeling van onze keepers een boost geven! Daarom zullen de keepers gedurende het seizoen evaluatie momenten hebben om specifieke leerbehoeftes boven tafel te krijgen, zodat trainingen hierop afgestemd kunnen worden en zo ons doel kan worden bereikt.


Mocht je vragen hebben mag je ons altijd voor de training wat vragen, of mailen naar [email protected].

Met sportieve groet,

De keepersclub.

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
4-10    JJ Speelbegeleiders avond
Hele agenda
Handige links