Jagers F1 domineren bosbes poule met 112-23
13-10-2020  | 

De tweedejaars F van GMHC heeft deze voorcompetitie alle tegenstand weggevaagd. Nieuwekerk, Victoria, Reeuwijk - allemaal aten ze grote hoeveelheden stof in het kielzog van de Jagers F1.


Uiteraard waren de Jagers groots in elke overwinning. Als de score escaleerde, en de tegenstander de moed in de schoenen zonk, boden ze altijd aan om andermans wissels maar mee te laten spelen. 


Dit mocht uiteraard niet baten, en de tegenstand bleef miniem. 3, 4 of 5 keer 0 blijft natuurlijk 0. 


Tijdens deze bloedbaden heeft elk teamlid een intimiderende bijnaam opgedaan. Hierdoor was het voor de tegenstander nog moeilijker om zich niet aan blinde paniek over te leveren. Want welke verstandige ouder laat zijn kind nou hockeyen tegen "De Bloedzuiger”, "De Goaltjesdief”, of "De Genadeloze”?


De ouders bleken even fanatiek. Waar de Corona-regels het toe lieten stonden hele families langs de zijlijn om leuzen te scanderen en clubliederen te zingen. De vaders met ontblote bovenlijven moesten soms verwijderd worden als het te ver ging met de fakkels, spandoeken en rotjes.


Na de herfstvakantie wacht er een nieuwe set slachtoffers. Het team kijkt reikhalzend uit naar de winnaars van de poule banaan, appel en peer. U herkent de start van de wedstrijden aan hun strijdkreet, die als een kosmische echo over het veld klinkt, als een concert der Sirenen:


"Hebben we honger?” (JA!)

"Hebben we honger?” (JA!)

"We hakken ze recht in de koffer!!!” (JAAAA!!!)


N.B. Jagers F1 zoekt nog een sponsor, dus mocht u uw organisatie willen associëren met excellentie en overwinning dan kunt u contact opnemen met coach Wouter via [email protected]


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
11-11    Bestuursvergadering
9-12    ALV
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
10-3    Bestuursvergadering
14-4    Bestuursvergadering
12-5    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links