Jongens B1 stunt weer in subtopklasse
21-9-2020  | 

Jongens B1 zorgde voor een nieuwe stunt in de subtopklasse door Fletiomare met 1-0 te kloppen. Met een uitblinkende rol voor doelman Boaz Tanghe. Jongens A1 en Meisjes A1 verspeelden dure punten en er zijn nog slechts zes jeugdteam van GMHC zonder puntenverlies.

 

Volgens de ‘kenners’ bij GMHC had Jongens B1 weinig te zoeken in de subtopklasse, maar de jongens van Olivier Böhmers bewijzen het tegendeel. Met 6 punten uit vier duels staan ze voorlopig keurig in de middenmoot. Fletiomare had zeker in de eerste helft het beste van het spel, maar kwamen niet door de hechte Goudse defensie heen. En bij enkele hachelijke situaties voor het Goudse doel was daar steeds keeper Boaz Tanghe die geweldig optrad. Gijs Loke maakte tegen de verhouding in de winnende treffer. Komende zaterdag gaat Jongens B1 op bezoek bij nieuwe koploper Rotterdam.

 

Jongens A1 en Meisjes A1 gingen onderuit bij respectievelijk Hudito en Voorne. Wat de jomgens betreft terecht, maar MA1 kreeg tal van mogelijkheden op een beter resultaat in Hellevoetsluis. MA2 bleef bij Waddinxveen op 1-1 steken en zag Rotterdam de kop overnemen. MA3 en MA4 verloren beiden, evenals alle B-teams bij de meiden, behalve Meisjes B1. Dat kwam bij het niet zo sterke Ommoord met 2-4 achter en haalde er nog net het derde gelijkspel uit (4-4)..

Bij de C-meisjes gaat het voorlopig erg goed. MC1, MC2 en MC3 gaan nog zonder puntverlies aan de leiding in hun poule. Dat geldt ook voor Meisjes D1 (in de eerste klas) em MD3, dat dit keer Zoetermeer met 12-0 versloeg.

Jongens C1 klom naar de tweede plek na de 3-0 overwinning op HGC en JC2 verloor onnodig van Cartouche. Bij Jongens D1 verrichtte keeper Stijn Uijterwijk een prachtige redding bij 1-0 en leek het een spannend duel te worden.Het werd uiteindelijk 12-0.

 

 

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
11-11    Bestuursvergadering
9-12    ALV
13-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
10-3    Bestuursvergadering
14-4    Bestuursvergadering
12-5    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links