Dames 1 en Heren 1 overvleugeld
14-9-2020  | 

Na de flitsende start in de competitie vielen de resultaten van Dames 1 en Heren1 in uitbeurten behoorlijk tegen, sterker zij werden overvleugeld door hun tegenstanders. Dames 1 boog met 2-5 voor de Reigers en Heren 1 met maar liefst 1-6 voor de Kraaien. Zondag kunnen de zaken worden rechtgezet in de dubbel tegen Castricum.

 

De Reigers uit Hoofddorp gaat naar verwachting hoge ogen gooien in de tweede klas bij de dames. Trainer-coach Dirk doop heeft zondag in ieder geval wat zwakke puntjes genoteerd bij zijn GMHC-vrouwen. Heren 1 ging nog dieper door het stof in Noord-Holland en werd met 1-6 door de Zaandamse Kraaien opzij gezet.

 

Heren 2 gaat weer een moeilijk seizoen tegemoet, getuige de 0-5 verliespartij tegen Groen Geel. Dames 2 daarentegen heeft grote plannen in de derde klas en gaat met 6 uit 2 fier aan de leiding. Veteranen A heeft nog de volle winst binnen uit twee duels en de LA-veteranen wachten nog op het eerste puntje.

 

Lijncoördinator senioren Peter van Erdewijk is terecht erg trots op zijn twee jonge damesteams. Het is voor de eerste keer in de geschiedenis van GMHC, dat we een vierde damesteam in het veld brengen en het moet gezegd, dat Dames 3 en Dames 4 veel plezier uitstralen. Dat is mede de verdienste van de teambegeleiders, Paul van Dijk (bij D3) en Lody en Lonneke van der Kraan bij D4.

Afgelopen zondag boekte Dames 3 de tweede winstpartij, 3-0 tegen Bleiswijk, maar moest Dames 4 buigen voor het zeer sterke Hudito (3-9). Laura Odijk keepte erg sterk bij Dames 3 en hetzelfde kan worden gezegd ondanks de 9 tegentreffers bij Dames 4 door Quinty Lathouwers.

 

 


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
29-9    Scheidsrechtercursus
2-10    Scheidsrechtercursus-exam
3-10    Bitjeshappen
14-10    Bestuursvergadering
26-10    Scheidsrechtercursus
3-11    Scheidsrechtercursus
10-11    Scheidsrechtercursus
Hele agenda
Handige links