De bar mag weer (veilig) open!
28-7-2020  | 

De bar mag weer open! We roepen dus iedereen (behalve de uitzonderingen, zie onder) weer op om je op te geven voor bardiensten. We doen er natuurlijk alles aan om ons aan het Corona protocol te houden en iedereen veilig te laten werken. Het is dan gewoon weer hartstikke leuk! 

Voor eind augustus en begin september is het kort dag (Corona zette ons in de wachtstand). We hebben daarvoor enkele toppers nodig!

 

Iedereen, uitgezonderd het bestuur, de diverse commissies en de seniorenteams (verzorgen de zondag) moet het doen. Hebben we afgesproken met elkaar. We redden het net met voor iedereen 2 beurten (let op, de ouders moeten 2 beurten doen voor ieder kind jonger dan 17 jaar). Trimhockeyers kunnen voldoen met 1 beurt voor het gehele jaar. 2 coaches en 1 teammanager per team mogen zich voor de beurten van hun kind in dat team vrijstellen (niet voor hun andere kinderen). Afkopen, alsjeblieft in het uiterste geval. Anders redden we het niet. Bij Corona risico is dat natuurlijk wel een mogelijkheid.

 

Je geeft je op via de hockeyapp of onze clubsite www.gmhc.nl: Ga naar Diversen en vervolgens naar Bardiensten. Daar staat het helemaal uitgelegd. En ja, daar staat ook iets over boetes. Laten we die helemaal vermijden.

 

De barcommissie


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
23-8    Trainersbijeenkomst seizo
1-9    JJ Spelleidersavond
2-9    Teambegeleideravond junio
3-9    JJ Coachavond
9-9    Ledenvergadering KNHB
16-9    Bestuursvergadering
3-10    Bitjeshappen
Hele agenda
Handige links