Info nieuwe GMHC tenue en teamkleding
27-8-2020  | 
Vanaf 15 juli zijn de mooie nieuwe GMHC tenues en teamkleding van The Indian Maharadja verkrijgbaar bij Sport2000! Hiermee maken onze teams in het nieuwe seizoen een flitsende start.

Er zijn kleine verschillen met het huidige tenue: de shirts zijn  moderner gesneden en hebben een net iets andere tint groen (dichterbij het officiĆ«le GMHC groen), de damesshirts hebben geen kraagje en de GMHC logo's op de sokken zijn anders. En er is een gave teamkleding lijn (misschien heb je al trainers zien lopen in de nieuwe hoodie). De teamkleding van Heren 1 en Dames 1 wordt gesponsord door Sport2000.

Komend seizoen is een overgangsperiode, het is dan nog toegestaan om het oude tenue te gebruiken. Maar uiteraard hopen we dat alle teams het komende seizoen al in het nieuwe Indian tenue spelen. Met de look&feel van de kleding en de aantrekkelijke introductie-aanbiedingen hebben we daar alle vertrouwen in, we wensen je dan ook veel hockeyplezier in je nieuwe tenue!

Een paar praktische punten:
  • Zie de flyers hieronder voor informatie, prijzen en introductie-aanbiedingen.

  • De kleding is vanaf 15 juli verkrijgbaar bij Sport2000. Vanaf eind deze week kan je de kleding bewonderen op de paspoppen in het clubhuis.

  • We hopen dat zoveel mogelijk teams in de nieuwe teamkleding gaan lopen. Daarvoor hebben we met Sport2000 een speciale Teamorder onderhandeld. Een mooie kans om je team te sponsoren! Zie hiervoor de speciale Teamorder flyer.

  • Er komt paskleding op de club - via de teammanager kan je met je team een pasafspraak maken. Over hoe dit werkt sturen we nog aanvullende informatie.

  • Voor onze Heren 1 en Dames 1 teams hebben we nog mogelijkheden voor shirtsponsors. Een mooie gelegenheid om je bedrijf op een sportieve manier te profileren bij onze leden, bezoekers en bij andere verenigingen. Onze sponsorcommissie vertelt je hier graag meer over: [email protected](het logo op de shirts wordt uiteraard het officiƫle GMHC logo met 3 sterren. Per abuis is in de flyers het speciale lustrum logo met 4 sterren gebruikt - dit wordt nog aangepast)..

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
9-6    Ledenvergadering
14-7    Bestuursvergadering
8-9    Bestuursvergadering
14-10    Bestuursvergadering
11-11    Bestuursvergadering
8-12    Algemene Leden Vergaderin
13-1    Bestuursvergadering
Hele agenda
Handige links