Teamindelingen seizoen 2020-2021, planning laatste trainingen en doortrainen, en Let's Roll
2-6-2020  | 

Beste spelers en ouders,

Na een lange periode van social distance, geen hockey trainingen en het vervroegd stoppen van de hockeycompetitie, worden de hockeytrainingen voor alle junioren vanaf de week van 1 juni weer hervat zoals het seizoen gestart is. Toch komt ook het einde van het seizoen 2019-2020 snel dichtbij: vanaf maandag 15 juni is het hockeyseizoen 2019-2020 officieel beëindigd.

Dit betekent dat er vanaf 2 juni een periode aankomt waarop enerzijds de hockeytrainingen voor junioren weer hervat worden zonder beperkingen, de teamindelingen voor seizoen 2020-2021 bekend worden gemaakt en gekeken wordt wat de mogelijkheden zijn om na de social distance de hockeyvelden een aantal weken langer beschikbaar te stellen om door te trainen of interne oefenwedstrijden te spelen.

Hierbij een overzicht van belangrijke data:

  • Vanaf 1 juni mogen nu ook de junioren t/m 18 jaar zonder beperkende aantallen en zonder de 1,5 meter richtlijn trainen (als de begeleiders van de teams ouder dan 18 jaar zijn, dan dient nog wel de 1,5 richtlijn aangehouden te worden door de begeleiders > 18 jaar).
  • Uiterlijk in het weekend van 13/14 juni wordt de nieuwe teamindeling seizoen 2020-2021 gemaild naar de nieuwe teams/spelers
  • Uiterlijk 14 junihet doel is zo snel mogelijk, wordt ook het nieuwe trainingsschema seizoen 2020-2021 bekendgemaakt.
  • Vanaf maandag 15 juni eindigt formeel het huidige hockeyseizoen en moet de nieuwe teamindeling aan de KNHB worden doorgegeven
  • Periode 15 juni t/m 3 juli: gelegenheid voor de nieuwe teams om tijdens de nieuwe trainingsblokken van het schema 2020-2021 gebruik te maken van de hockeyvelden, dit op eigen initiatief en conform de richtlijnen voor begeleiders. De Lijncoördinatoren zijn in die periode aanspreekpunt voor vragen en advies.

Trainen in de periode 15 juni t/m 3 juli

GMHC geeft de nieuwe teams graag de gelegenheid om in de periode vanaf 15 juni  t/m 3 juli gebruik te maken van de velden, op de tijden van de nieuwe trainingsplanning 2020-2021.

Wil je hier gebruik van maken, zoek dan contact met de trainer(s) van de nieuwe teams en/of een ouder die de trainingen zouden willen begeleiden. Voor advies over trainingen en oefeningen kan je terecht bij Siem, Dirk of Bart.

Belangrijk daarbij is dat voor de trainer/ouder tot nader order de Corona-richtlijnen blijven gelden.

Let's Roll Day
Een Let’s Roll Day voor de nieuwe teams kan helaas niet in de vorm plaatsvinden zoals we de afgelopen jaren hebben gedaan.

Voor de E- en F-jeugd zal er een alternatieve Let's Roll bijeenkomst worden georganiseerd, de teams worden hierover geïnformeerd door de Jongste Jeugd Commissie.

Voor de Junioren D t/m A wordt per lijn bij de nieuwe teams door de Lijncoördinatoren geïnventariseerd of er behoefte is aan een aangepaste vorm van de Let’s Roll Day.

Het blijft belangrijk om ruim voordat het nieuwe seizoen start per team helder te hebben wie invulling gaat geven aan de rollen van teammanager en coach(es) van het team.

Gezien de bijzondere omstandigheden in deze Coronatijd verzoeken we de ouders om ook op dit gebied flexibel te zijn en mee te denken met het geven van invulling aan deze teamrollen. De Lijncoördinatoren zijn het aanspreekpunt voor de nieuwe teams en hebben ook hier een adviserende rol naar de nieuwe teams toe. Neem dus gerust contact met hen op!

Tot slot wil het bestuur graag het technisch kader, elftalcie, jongste jeugdcie en alle andere vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inspanningen om, binnen alle beperkingen, een zo goed mogelijke seizoensafsluiting te realiseren en het nieuwe seizoen vorm te geven. Hopelijk kunnen we het nieuwe seizoen weer zo normaal mogelijk beginnen! Zoals gebruikelijk houden we jullie via de GMHC website en Lisa op de hoogte van eventuele aanpassingen in maatregelen.

Met sportieve groet,

Bestuur
Technisch Kader
Elftalcommissie
Jongste Jeugd Commissie


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
20-1    Bestuursvergadering
10-2    Bestuursvergadering
10-3    Bestuursvergadering
14-4    Bestuursvergadering
12-5    Bestuursvergadering
9-6    Ledenvergadering
Hele agenda
Handige links