Corona houdt ons voorlopig bezig
22-4-2020  | 

Beste allemaal,

Corona heeft een enorme stempel op de samenleving gedrukt. We leven sinds maart op een hele andere manier met elkaar en dat is nodig ook.

Ook nu we licht versoepelende maatregelen te horen hebben gekregen van onze minister president blijft het noodzakelijk dat iedereen alert blijft en goed voor zichzelf zorgt maar zeker ook voor de ander. Sporten voor kinderen t/m 12 jaar wordt weer mogelijk en is ook verantwoord gezien de uitermate geringe factor die kinderen in deze leeftijd in de besmetting spelen. Ik weet niet wat de houding van de club in deze is/wordt maar mocht het complex weer open gaan voor de jeugd, laat de volwassenen dan hun verstand blijven gebruiken en NIET gezellig gaan kijken of met andere ouders langs de lijn gaan bijpraten het zou de geringe winst die we hebben geboekt direct teniet doen. Geloof me als ik zeg dat er ook in onze regio (Zuid Holland is een van de meest getroffen provincies) nog honderden mensen aan het vechten zijn voor hun leven, ouderen zeer nauwkeurig omgaan met hun isolement uit angst deze epidemie niet te overleven en vele zorgwerkers niet weten waar ze de tijd en energie vandaan moeten halen om alles in goede banen te leiden. Het zou eeuwig zonde zijn als door nonchalance en onnauwkeurigheid van ons er nieuwe of extra problemen ontstaan.

Natuurlijk is het jammer dat de competitie stopt, er geen trainingen zijn, het sociale aspect van sport en verenigingsleven wegvalt en er geen kampioensfeest zal zijn (en dan denk ik met name aan heren veteranen die zo glorieus en ongeslagen aan kop stonden) maar dat is slechts een kleine bijdrage die wij kunnen leveren voor het grote geheel

Steun elkaar, corrigeer elkaar en help elkaar

Tot snel Robert Smithuis (huisarts en medische commissie)


terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links