Update bestuur
3-4-2020  | 
Beste leden, graag willen wij jullie informeren over de gevolgen en besluiten die het bestuur heeft genomen naar aanleiding van de landelijke corona maatregelen/ richtlijnen van het RIVM en de KNHB.

Clubhuis gesloten
De eerder genomen maatregelen, niet trainen, geen wedstrijden of andere activiteiten en clubhuis gesloten, blijven van kracht  en worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. De KNHB onderzoekt de komende tijd wat de mogelijkheden zijn om de competities op alternatieve wijze in een kortere periode toch af te ronden, mits de omstandigheden het in de loop van mei toelaten. Voor meer informatie en veelgestelde vragen kun je ook terecht bij de KNHB site.  https://www.knhb.nl/.  
Volg ons Stay fit op Instagram @gmhctraining, voor trucs en oefeningen of stuur jouw eigen filmpje. Onder de leukste inzendingen verloten we een aantal leuke prijzen.   

Financi├źn 
Het zal geen verrassing zijn dat de corona maatregelen een behoorlijke impact heeft op onze omzet. Met name de weekend-inkomsten hakken er flink in. Het goede nieuws is dat de prognose op onze liquiditeitspositie, ondanks deze forse tegenvaller, einde seizoen licht positief is. 
Minder leuk is dat wij per 1 april de vrijwilligersvergoeding moeten stoppen. Deze fiscale regeling mogen wij alleen toepassen als tegemoetkoming voor werkelijk gemaakte kosten.   

Activiteiten
Alle geplande activiteiten dit seizoen en feestelijkheden rondom ons lustrum zullen worden gestaakt en/of opgeschort. Met de lustrum commissie zullen we ons beraden hoe we in het komend seizoen ons lustrumjaar toch nog dunnetjes over kunnen doen. Wat we nog wel begin juli in potlood in de agenda houden, is een barbecue om gezamenlijk het seizoen af te kunnen sluiten.

Seizoen 2020-2021 
Achter de schermen zijn we met de Technische Commissie en Elftal commissie gestart met de voorbereidingen voor komend seizoen. Door de corona maatregelen zullen we het team indelingsproces op een aangepaste wijze doorlopen. Hierover worden jullie in de komende weken nader ge├»nformeerd. 

Q&A
Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, deze kun je sturen naar [email protected] . Wij zullen de Q&A plaatsen op onze website zodat iedereen de gestelde vragen kan nalezen. 
  
Stay fit en blijf gezond

Hartelijke groet,

Jerry, Peter, Pitrik, Erik
Bestuur GMHC

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links