Update bestuur - GMHC draait door achter de schermen
29-3-2020  | 
Beste leden, het hockeyseizoen heeft zo een vreemde wending gekregen... We waren net weer opgestart op het veld toen de corona-maatregelen ingingen. Inmiddels zijn alle sportvelden door de gemeente afgesloten tot in ieder geval 6 april. 

Ondanks de hockeystop draait GMHC achter de schermen door. Met HockeyWerkt waren we gestart met de trainingscoördinatie. Nu dit niet op het veld kan zijn Siem en de trainers bezig met een trainingsplan zodat we, zodra we weer het veld op mogen, direct aan de slag kunnen om de organisatie en begeleiding van trainingen te verbeteren.

Ook kijken we met de Technische Commissie en Elftalcie alweer vooruit naar het volgende seizoen: indeling van coaches en trainers en het proces voor teamindeling. We houden jullie op de hoogte van hoe het teamindelingsproces gaat verlopen, dat is afhankelijk van de coronamaatregelen.

Stay fit met @gmhctraining!
Om jullie een beetje fit te houden in deze weken zijn we gestart met het Instagram kanaal @gmhctraining: hier posten we (bijna) dagelijks trucs en - stay-fit oefeningen. Volg dus dit kanaal en stuur je eigen filmjpes in. We verloten een aantal leuke prijzen voor de beste uitvoeringen van de oefeningen! De eerste winnaar maken we vandaag of morgen bekend, uiteraard via Insta.

Trainers gezocht 
We hebben alweer veel enthousiaste aanmeldingen voor trainers en coaches voor het volgende seizoen - dank daarvoor, je helpt de club en voor jezelf ook leuk en leerzaam! Maar we kunnen er altijd meer gebruiken. Vind je het leuk om een team te trainen of te coachen, meld je dan aan bij [email protected] Laat svp ook van je horen als je het wel leuk vindt maar denkt (te) weinig tijd te hebben, in overleg is veel mogelijk.

Nieuw tenue
De laatste hand wordt gelegd aan de details van het nieuwe tenue. De presentatie op 5 april gaat helaas niet door, hopelijk kunnen we snel de strakke nieuwe tenues en teamkleding aan jullie laten zien. De trainers zijn overigens de eersten die in de nieuwe teamkleding gaan lopen - de eerste bestelling hoodies is inmiddels de deur uit. 

Tot slot: huldigingen van de zaalkampioenen. Wat in het vat zit verzuurt niet - dit wordt uiteraard feestelijk ingehaald!

Hopelijk zien we elkaar snel weer rond de velden. Tot die tijd: stay fit en blijf gezond!

Hartelijke groet,

Erik, Jerry, Peter, Pitrik
bestuur GMHC

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links