verbod gebruik sportvelden
28-3-2020  | 
OPROEP: 
Verbod gebruik sportveldenVanuit het crisisteam van de gemeente en de gebiedsregisseur ontvingen wij berichten dat er veelvuldig gebruik werd gemaakt van de buitensportaccommodaties door de plaatselijke jeugd.

Wij hebben het verzoek gekregen om de volgende (gele) tekst te communiceren op onze website en social media. Graag verzoeken wij u om dit ook te doen, zodat wij gezamenlijk met de gemeente hetzelfde communiceren.


Let op: verboden toegang op het sportcomplex.

Een afgesloten sportpark is verboden terrein. Dit betekent dat je het complex niet mag betreden. Betreding is strafbaar. In overleg met gemeente en de politie zal hier ook de komende tijd op gehandhaafd worden.

Zoals eerder gemeld zijn alle activiteiten tot nader order gestaakt. Tot nader order betekent dat het complex gesloten is voor onbevoegden. Dit houdt in dat er GEEN bezoekers - lid of geen lid - op het park mogen komen. Er mag dus NIET gesport worden!

Wij hebben vorige week geconstateerd dat zich grote groepen op het veld bevinden. Dit is NIET de bedoeling. Daarom willen we jullie er nogmaals op wijzen, dat het betreden van een afgesloten sportpark strafbaar is.

Wij hopen op jullie medewerking zodat we met zijn allen het coronavirus zo snel mogelijk de wereld uit hebben.


Dinsdag 24 maart 2020 heeft SPORT•GOUDA spandoeken met een verbod op het betreden, in verband met het coronavirus, bij alle buitensportaccommodaties opgehangen. 

Wellicht ten overvloede, willen jullie controleren of alle hekken die gesloten kunnen worden, ook daadwerkelijk gesloten zijn?
Bij voorbaat dank.

terug naar vorige scherm
Laatste nieuws
Nieuws categorieën
Agenda
8-6    Voortgezette keepersoplei
10-6    Ledenvergadering
14-6    Laatste wedstrijddag met
15-6    Voortgezette keepersoplei
22-6    Voortgezette keepersoplei
4-7    Afsluiting lustrumjaar -
5-7    Afsluiting lustrumjaar -
Hele agenda
Handige links